Sveikas dāmas! Tātad problēma ar manu draugu.
Jau kādu laiku viņš nevar normāli gulēt, rādās nenormāli sapņi/murgi, kautkas nesaprotams cenšas viņu nožņaugt, katru nedēļu pa šadam murgam, tā ,ka kliedz pilnā balsī , uzceļ augšā visu māju, tad kāds skrien ,lai pamodinātu. :( Jau no ārprāta pieaudzis vīrietis guļ ar ieslēgtu gaismu, es parasti to slēdzu ārā, kad iemieg. Parunājām par šo lietu , atzina, ka atrodoties vecāku mājās , jau no pašas bērnības viņam regulāŗi rādījās murgi, kāds velk aiz kājas ārā no gūltas, atrodas līdzās, cenšās iegrūst kkadā nebeidzamā bedrē.. Viņš diezgan veiksmīgs un ĻOTI labsirdīgs cilveks..
Kad es atrodos viņa mājā , mani nekas "netraucē"(kautgan man tur nepatīk atrasties) un jocīgi ,ka viņam murgi nerādās un var normāli izgulēties. Pēdējais murgs bija ,ka kāds nāca caur koridoru uz viņa istabu , rāvas, taču nespēja līdz galam atnākt ,lai kā arī gribēja. Teica ,ka bērnībā uz māju tika saukts "svētais" ,kas itkā ar sveci attīrīja telpas, bet domāju ,ka problēma nav telpās, bet pašā, jo murgi rādas ik pa laikam un neatkarīgi no tā , kur viņš atrodas, draugu mājās, savās mājās,pie vecākiem utt. teica, ka arī bērnībā māte veda pie cilvēka ,kas itkā varot palīdzēt, palīdzēja , bet ne uz ilgu, līdz ar to viņš tādām lietām vairs netic. Šis viss izklausās pēc pilnīgākā murga , bet es nesaprotu , ko iesākt? :/ Varbūt varētu bū saistīts ar ģimenes , radu vai kādu citu tuvu cilvēku nepārāk labajiem darbiem, kas slikti atsaucas tieši uz viņu, jo tādi cilvēki viņam ģimenē ir. :(