Varbūt kāda var ieteikt, kur griezties, lai izgatavotu šādu piekariņu? Esmu apzinājusi jau vairākus metāla apstrādātājus, gravēšana neder... Varbūt rokalis? Bet negribās nemaz sudraba...
Nu Geka man ļoti lakoniski atbildēja, ka var tikai iegravēt, nevar ne metālu sagādāt, ne melnus burtiņus sataisīt... Pat neparakstījās e-pastā. Man ar šķita dīvaini, jo parasti visu varēja sarunāt. Varbūt nepaveicās ar kontaktpersonu :(
Tieši tā, labāk uzreiz Corel, jo visticamāk būs vajadzīgs vektorgrafikas formātā. Nezinu, vai photoshop šāda opcija ir, bet Corel ir, šodien pat taisīju apģērbiem etiķetes :)
Te būs rezultāts :) Beigās taisīju GEKĀ un samaksāju 5 ls par abiem. Gurita man beigās prasīja 15 Ls par plāksnītēm + makets. Neesmu līdz galam apmierināta, jo plāksnītes ir ļoti plānas (diemžēl citu metālu nevarēja ņemt, jo tikai uz īpaša metāla var iegravēt ar melniem burtiņiem). Labāk būtu gribējusi, lai cipariņi ir iesisti, bet nebija neviena amatnieka, kam būtu tik mazi sitamie :D Ja kāda domā līdzīgus taisīt, varu padalīties ar pieredzi :)