Varbūt kāda var ieteikt, kur griezties, lai izgatavotu šādu piekariņu? Esmu apzinājusi jau vairākus metāla apstrādātājus, gravēšana neder... Varbūt rokalis? Bet negribās nemaz sudraba...
Gekā jautāju. Viņi var tikai gravēt, bet gravējums neizcelsies - nebūs melns. Vajag kādu, kas var iesist/iespiest burtus... Un viņi arī nepiedāvā izgatavot pašu plāksnīti :(
hmm, varbūt arī der gravēšana, bet jorpojām aktuāls jautājums kā to metālu dabūt melnu? Vienīgais, ko varu izdomāt ir ielikt pēc tam ūdenī, lai sarūsē :D Bet mīlestība taču nerūs, ha ha ha :D pati sasmējos :)
Varbūt, der pajautāt kādā apģērbu garderobē - kur viņi izgatavo metaliskās plāksnītes. Tā "starpcitu". Vai arī - var mēģināt gravēt un tad krāsot. Nezinu, īsti.
Tev vajag tieši gravējumu? Ir tādas alumīnija plāksnītes uz kurām uzkrāso jebko ko vēlies. No 0.50-2.0 mm biezumam, gandrīz visās krāsās. Vnk nebūs tāds telpiskuks kā gravējumam. Bet smuki tāpat. Firma kur piedavā SIA " Gurita.lv" Ieej viņu mājas lapā.
Tagad otrs jautājums. Par cik te daudzas tādas praktiskas, varbūt kāmēsiet ieteikt. Kā lai es elektroniski iegūsto savu pirkstu nospiedumu? Man attiecīgi vajag to maketam, lai varētu iegravēt....