Lasu tādus rakstus tikai, ja interesē tēma. Piemēram, tādi žurnāltipa pārspriedumrakstiņi par vīrieša un sievietes attiecībām, seksu vai kosmētiku mani neinteresē un es nelasīšu.
Mani interesē raksti, kuros ir interesantas tēmas un autors raksta par kko personīgu, nevis apmuļļā kko abstrakti. Autoram nav obligāti jāatklāj sava seja vai īstais vārds, uzvārds. Arī to visu neatklājot var uzrakstīt rakstu tā, ka man lasot liekas, ka pazīstu šo cilvēku, pazīstu emocijas utt.
Ja par vietnēm, man mīļāks ir wordpress, bet laikam tāpēc, ka pati izmantoju wordpress. Turklāt, varu sekot līdzi statistikai - kurus rakstus vairāk lasa utt.
Protams, var nebūt tā, ka pirmajās dienās uzreiz 1000 skatījumu, taču pamazām blogu var izaudzēt līdz tik daudziem skatījumiem. Ir tikai jādarbojas ;)
Un, personīgs ieteikums - ja sāc rakstīt, tad nepamet pēc dažām dienām/nedēļām tikai tāpēc, ka lūk, pirmajās dienās nav daudz skatījumu. Raksti regulāri(cilvēkiem mēdz zust interese par blogu, kas tiek papildināts reizi trijos mēnešos), piedomā par noformējumu(mani, piemēram, nesaista tie pārminimālistiskie noformējumi, kur ir tikai teksts un bloga nosaukums. Man patīk detaļas, kas tuvas autoram, visādi personiski piesitieni utt).