Sveikas.
Ar draugu esam kopā pusotru gadu.
Draugs dzīvo ārzemēs, kur arī satikāmies.
Lieta tāda, ka vakar aiz neko darīt parakņājos viņa epastā un uzgāju dažas labas vēstulītes.
Tātad, dienās, kad mēs gājām uz randiņiem, draugs paralēli ir sarakstijies ar vienu meitenei (cik saprotu, tad paši ir tikušies uz pāris dienām tikai), viņš saka lai brauc dzīvot kaut tikai uz nedēļu pie viņa, kopā īrēs dzīvokli, raksta, ka viņš pēc viņas skumst, ilgojas, grib satikt utt...viņa atbild, ka nav līdzekļu, lai atbrauktu, šis saka, ka ceļu izmaksās, kaut tikai uz nedēļu, meitene itkā grib, bet augstskola jāpabeidz, tāpēc tagad nevar...
Arī 5 dienas, pirms mēs iepazināmies, viņš bija sarakstijies ar citu meiteni un teica to pašu, ko tai iepriekšējai, lai brauc ciemos, dzīvos kopā, sauc mīļvārdiņos, saka, ka skumst utt...
Tad nu man, pēc 2 nedēļām kopā būšanas ar šo cilvēku, bija jādodas prom uz 3 nedēļām. Katru dienu sarakstijāmies, čatojām skypā. Visu šo laiku, kamēr biju prom vins bija sarakstijies ar pavisam citu meiteni, kura viņam sūtija arī bučiņsmaidiņus.
Tad nu es atbraucu pie viņa atpakaļ, kad kopā bijām jau 3 mēnešus, man atkal nācās doties prom uz pāris mēnešiem. Pa šo laiku ari visu laiku čatojām.
Uzgāju bildi, kur viņs uz vaiga, bet tomer, skūpsta vienu citu meiteni (ta nav neviena no iepriekšminētajām), ar viņu esmu iepazinusies un stādīta priekšā kā viņa vienkārši draudzene un šī bilde tapa viņas atvadu balītē, par ko es neko nezināju, jo vienmēr čatojām līdz vieniem diviem naktī. Atceros, ka bija reizes, kad teica, ka ir noguris un vēlas doties agrāk gulēt, tad nu vienā no šim ''agrāk gulēt'' naktīm , bija tā atvadu balīte, par kuru, tad viņš man nezināmu iemeslu dēļ ir melojis, jo nekad netika minēts, ka viņa rīko kaut kādu balīti un jā, jau no pirmā mūsu kopā būšanas mēneša, mēs viens otram stāstijām visu, kurp dodamies utt, bet par šo es nezināju neko.
Tad nu tagad esam kopā pusotru gadu un liekas, ka viņš ir mainijiem, es vismaz ceru, bet neko jau nevar zināt. Un atkal ir sanācis tā, ka man ir jadodas prom uz paris mēnešiem un atkal būsim šķirti, bail...
Ari mēnesi, kopš bijām kopā, viņš atdzinās, ka mani mīl (reizēm domaju, ka tad mani , protams, vel nemīlēja, bet tā tikai teica, lai mani paturētu un es viņu nepamestu, jo, tomēr, pirms nepilna mēneša vel rakstija tā citām, lai brauc pie viņa, ka ilgojas utt, jo, ja butu atbraukušas, tad noteikti mēs nemaz nebūtu kopā.).
Un arī tagad visu laiku skandina, ka mani iemīlēja jau no 1.dienas, kad satika un zināja, ka būsim kopā. bet gribas kliegt pretī- TU TAČU TAJA LAIKA VEL SARAKSTIJIES AR TĀM DIVĀM UN AICINĀJI, LAI BRAUC PIE SEVĪM DZĪVOT UN, KA ILGOJIES UTT...
Ceru, ka sapratāt manu murgu.
Kā Jūs rīkotos, ja uzzinātu, ka Jūsu puisis ir šādi rīkojies?
Vai viss iepriekš minētais Jums šķiet normāli un man nav par ko uztraukties, jo tā ir pagātne?
Vai varbūt es esmu jukusi? :D
Pašlaik esam satrīdējušīes, draugs uz mani arī palika dusmīgs, kad izstāstiju lietas, ko atradu viņa epastā, saka, ka esmu jukusi un man ārstēties jāiet un, ka tas viss ir tikai mana izdoma. BET ES TO PATI AR SAVĀM ACĪM LASIJU.
KO DARĪT? tiešam varbūt jāiet ārstēties vai es esmu normāla?
Vismaz pašlaik ir smagi to visu uzzināt un patiešām jūtos vīlusies, jo tomer šo cilvēku mīlu, ļoti...ikreizi atceroties šo visu, jāraud...