Amerika!

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es iedomaajos ,ka te nav veel bijusi diskusija par manu pusi.Buusu forumaa jau driiz 4 gadus ,un nekad neesmu uzdevusi so jautaajumu -kas jums liekas interesants,patiikams,vilinoss ar vaardu Amerika?Kas varbuut negatiivs?Zinu ,ka te ir sievietes,kuras bijusas,dziivojusas kaadu laicinu Amerikaa.Vienaa diskusijaa redzeeju ,ka loti daudzas meitenes veeleetos dziivot sajaa lielajaa valstii-kas juus iedvesmoja uz so domu?
04.11.2013 16:11 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
purveniece, būsi gan! :D Maskava, Tavuprāt, ir Āzijā?
05.11.2013 13:35 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Asociējas ar resniem cilvēkiem, idiotiem, teroristiem. Negribētu tur dzīvot, būtu bail, jo visiem ir ieroči un regulāri apšauj viens otru.

+

Nemaz nerunajot ka ASV jau ir apriori bankrotejusi.:D
05.11.2013 14:31 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
ASV terorisms? ASV ir lielakas iespejas paslidet dusa un nosisties vai noslikt vanna neka no teroristu rokas nomirt. Terorisms plosa Siriju, Libiju, Pakistanu, Iraku nevis ASV.
Par ASV defoltu runajot, kad USD ies pa burbuli, visas parejas pasaules valstis viena pec otras sanems shoka vilnus. USD ka neka aizstaj musdienu valutu zelta rezerves. Un talak vieta jau tuksa nepaliks, citas valstis pretendes ar savu valutu uz zelta valutas rezervju statusu un kas zina cik mierigi tas bus. Ta ka ASV bankrots kadu dienu diemzel skars mus visus un man si doma it nemaz nepatik.
05.11.2013 14:38 |

Reitings 16208
Pushing daisies-te loti jaaskataas,ko eed.Tiesi taapeec es uzsveeru,ka praktiski esmu visu maacijusies no sava viira.Vins izgaaja cauri loti gruutam dziives posmam un vienmeer saka,ja agraak zinaatu to ,ko zin tagad,tad pirmaa sieva varbuut arii buutu dziiva...Te meitenes atbraucot no Eiropas ,sabojaa gan savu seju,gan savu augumu loti aatri,jo biezi eed visu kas ir loti leets,piepildiits ar sinteetikaam.Taapeec es vienmeer saku-var taupiit uz visu citu,bet eest vajag labi.
Mediciina ir loti daarga.Taapeec loti daudz Amerikas latviesi arii brauc aarsteeties uz Latviju.
Es esmu izveeleejusies pie aarstiem iet loti ,loti reti-prakstiski esmu atstaajusi tikai dentistu.
Taas retaas reizes,kad man ir kaut kas noticis,ka piemeeram vienu reizi pa visiem siem gadiem bija UTI-tad to arii aarsteeju pati maajaas...4 dienaas biju atkal uz cela.Te loti daudzi cilveeki ir "iecikleejusies" uz to eesanu tiesi taapeec,lai mazaak buutu visas slimiibas,kuras saistaas ar nepareizu eesanu utt.Tas ir dziives veids,kuru dziivojot ,cilveks loti piedomaa,ko dzer ,eed,ko dara briivaa laikaa uttTo noteikti nevar teikt par visiem...
Te ir loti daudz gan bagaatu,gan nabadziigu cilveku,kuri pavada visu dienu darbaa.Es zinu vairaakus loti bagaatus cilvekus,kuri tikai straadaa-to es arii vareetu nosaukt par dziives veidu- darbs ir dziive.Vini nemocaas-viniem tas patiik ,iedvesmo uttNabadziigie cilveeki(biezi iebrauceeji) saka,ka vinu "maajas"ir veel sliktaak...!
05.11.2013 17:11 |

Reitings 27552
11. septembri neaimirsisu nekad mūžā.Un aks tāds bija tikai ASV. Par cotiem gadijumiem jau skaļi neruna.
05.11.2013 17:44 |

Reitings 27552
Unn par to bankrotu ir fakts. Palasi kas nesen ASV valdībā notika. Pat valdiba uz DRAUSMĪGO paradu dzivo. Tacu ats nebus ilgi.
05.11.2013 17:45 |

Reitings 27552
Te ir loti daudz gan bagaatu,gan nabadziigu cilveku,kuri pavada visu dienu darbaa.Es zinu vairaakus loti bagaatus cilvekus,kuri tikai straadaa-to
Ta ir arī LV, un ari kri8evijā un ari citur pasaule.. :D :D :D :D :D
05.11.2013 17:47 |

Reitings 16208
Kubiete-mans viirs saka vienu-pasaule mainaas aciim redzami ,mees neko te nevaram izmainiit daudz.Mums ir jaameegina dziivot peec iespeejas taa,lai paardziivotu siis izmainas ,saglabaajot veseliibu ...!
05.11.2013 18:05 |

Reitings 27552
Ta jau ir, bet atceries kīniešu seno lāstu? Kaut Tu piedzimtu pārmaiņu laikā :D Tik bezatbioldigi teret ka ASV nevar naudu valsts. Turklat kurš štats jau ir bankrotejis?
05.11.2013 18:09 |

Reitings 16208
Tu domaa Detroit-Michigan stats?No paarmainaam jau neizbeegs arii Eiropa utt!Taapeec jaabuut loti uzmaniigiem ar to,kur iegulda naudu tagad,ja taada ir!
05.11.2013 18:28 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Kuru tieši? Ziemeļ, Dienvid, Centrālameriku? Ziemeļ- resniem cilvēkiem, skaistu dabu, bandām, noziedzību, pilsētām, smaidīgiem cilvēkiem, uzspīlētu pieklājību. Centrālā - ar nabadzību, skaistām pludmalēm, kontrabandām. Dienvid- narkotikām, nabadzību, karstumu, labsirdību, ieročiem un nežēlību.
05.11.2013 18:30 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Tieši štati jau ir ļoti daudz un katrs ar kaut ko atšķiras.
05.11.2013 18:31 |

Reitings 27552
Detroita pieteikumu par maksātnespējas atzīšanu iesniedza jūlija beigās. Advokātiem ir jāpierāda, ka pilsēta ir izsmēlusi visas iespējas samaksāt rēķinus un segt parādus. Bet jau martā tie sastādīja kolosālu summu - gandrīz 20 miljardus dolāru.

Situācija pilsētā nostāja ir tik slikta, ka amerikāņu prese to ir nodēvējusi par Amerikas "trešo pasauli". Pēdējo 10 gadu laikā kādreiz plaukstošās pilsētas iedzīvotāju skaits samazinājās par ceturto daļu, un šobrīd nepārsniedz septiņsimt tūkstošus cilvēku. Veselos rajonos nav elektrības. Nedarbojas kanalizācijas sistēma. Ielas ir pārpildītas ar atkritumiem.

Turklāt Detroita – nav vienīgā nabadzīgā pilsēta Amerikā. Līdzīgu gadījumu ir simtiem.

Detroitai šobrīd pievērš tādu uzmanību, it kā tā būtu vienīgā spitālīgā, saka grāmatas par problēmām Detroitā un citās lielākajās ASV pilsētās autors Čārlijs Ledafs. Nekā tamlīdzīga nav, šādu pilsētu ir daudz, un to saraksts pastāvīgi palielinās.

"Kas nogalināja Detroitu? Rasu konflikti, ekonomiskā depresija un korupcija. Visi šīs kroplīgās parādības, šķiet, pārvēršas par amerikāņu dzīvesveidu. Detroita šajā ziņā nav vientuļa. Tai pēdās seko Baltimora, Atlanta, Losandželosa".

Kalifornijā par bankrotu jau ir paziņojusi Stoktona, Sanbernadino, un Mamotleika. Uz bankrota robežas šobrīd balansē Losandželosa, Sandjego, Longbīča un Santa-Ana. Pensilvānijas štatā bankrotēja Skrentona. Rodailendas štatā rēķinus vairs nevar samaksāt Providensa, bankrots draud Harisburgai.

Mičiganas štatā, kā pastāstīja tā gubernators Riks Snaiders, bez Detroitas par bankrotējušām var uzskatīt vairāk nekā 250 mazāku apdzīvotu vietu.
05.11.2013 18:35 |

Reitings 27552
ugusta sākumā sevi par bankrotējušām pasludināja vēl 12 ASV pilsētas. Bet maksātnespējas situācijā vai tuvu tai ir gandrīz 350 vidējo un mazo pilsētu valstī un 113 lielo Ņujorkas tipa pilsētu konglomerātu municipalitātes.
05.11.2013 18:36 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
Gribu redzēt Lielo Kanjonu, sapnis , kuru ceru piepildīt. Kāda ir apskatījusi? :)
05.11.2013 18:52 |

Reitings 16208
Paldies par informaaciju!
Taa jau var sajukt praataa,ja visaa tik loti negatiivi iedzilinaas!Tiesi taapeec ,mans viirs arii saka-ir jadziivo mieriigi ,jabuut gataviem visam...lai nebuutu infarkts...!
Muusu pusee(tiesi vietaa,kur es dziivoju) viss loti mieriigi ,un mees tiesi taapeec censamaies izdziivot katru dienu ,saskatit to skaistumu mazaas lietaas,kaa aizbraucot uz kalniem ,arii Hawaii uttTam nebuutu nekaada noziime,ja mees tagad saaktu sevi noskanot uz to,ka visam beigas!Tad jau vispaar cilveeki nespeetu dziivot,ja iecikleetos uz to ,ka driiz varbuut pasaules vispaar nebuus...
Tu dod man faktus ar ieteikumu-pamest so valsti?
05.11.2013 18:53 |

Reitings 16208
Zoyy-taa visa apkaartne ir vienkaardi kolosaala-taas kraasas!!!Tur netaalu ir vesela rinda kalnu ,kas ir spilgti oranzaa kraasaa!Gribeetu veelreiz aizbraukt-izbrauakt visu to marsrutu atkal,kuru veicaam 9 dienas ar masiinu-Nevada,Juta,Arizona...Tas bija neatkaartojams brauciens!:)
05.11.2013 19:00 |

Reitings 3031
Tik bezatbioldigi teret ka ASV nevar naudu valsts.

Problemas sakne nav teresana. Teresana tikai noska cik ilga laika posma pienaks ekonomiskais krahs. USD jau piedzima par debt based fiat valutas kropli un jo vecaks tas paliek un lielaks aug, jo kropligaks paliek.

Peksni no 1975 parada likne piedzivo ekspotenciali pieaugumu. Amerikani peksni sakusi teret bez apdomas? Nea. 1973 gada ASV, kad pasaule vinus piekera, ka vini printe vairak naudas neka patiesiba viniem ir zelta, atteicas no zelta standarta.
05.11.2013 19:20 |

Reitings 3031
Tu dod man faktus ar ieteikumu-pamest so valsti?

Ir pedejais bridis, kad vel var ielekt pedeja lidmasina. Ne nu, ekonomiska krize skars visus visur kadu dienu, bet citur nav militarizeta policija, pat the guardian par to raksta. Ja nu tiesam negribas nekur braukt: "Get the guns and ammunition!".
05.11.2013 19:25 |

Reitings 210
Reģ: 26.07.2012
Kubiete Man liekas, ka visi saprata, ka Tu nevēlies dzīvot Amerikā un tā nav tava sapņu zeme, un cik daudz slikto lietu tur ir. Katrā valstī ir savi plusi un savi mīnusi. Pārmaiņas pēc pamēģini par Ameriku uzrakstīt kādu plusu. :)
05.11.2013 20:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits