Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pumpas

Reitings 13
Reģ: 06.08.2012
Sveiks,lasītāj!
Pastāstīšu par savu,neteiksim problēmu,bet jautājumu.
Kā jau visām (tā daba ir noteikusi) uz sejas parādās pumpas. Aknes man nekad īsti nav radījušas problēmas, bet vienmēr ir bijušas tās mazās, melnās pumpas uz deguna un tikai tagad viņas man sāk traucēt.
Cik sapratu no lasītā dažādos citos forumos un rakstos,tad poras man nav lielas, tāpēc pamēģināju poras attīrošos plāksterus. Uz plākstera bija diezgan daudz netīrumu,taču redzamu rezultātu nebija un āda kļuva ļoti, ļoti sausa,tāpēc sapratu, ka poras attīrošie plāksteri nav domāti priekš manis.
Internetā sameklēju citu variantu - Comedone Extractor (latvisku tulkojumu nezinu). Kamēr iepraktizēju roku un sapratu kā tad īsti viņš ir jālieto-āda bija samocīta un iekaisa. Sākumā pieņēmu,ka tas bija tāpēc, ka nemācēju viņu pareizi lietot, bet pēc vairākiem mēģinājumiem tomēr nonācu pie secinājuma, ka arī šis variants man nav derīgs.
Šobrīd atļauties iet pie kosmetologa nevaru finansiālu apstākļu dēļ un iegādāties dārgus,bet iedarbīgus līdzekļus arī nav iespējams.
Vai ir kāds cits veids kā veiksmīgi iztīrīt poras uz deguna (jeb tikt vaļā no tām melnajām pumpām) lētāk, bet netraumējot ādu un bez iekaisuma?
Paldies jau iepriekš.
03.11.2013 21:29 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Chewiite, man kosmetoloģe ieteica melnus mālus (Drogās līdz latam). Jāklāj uz T-zonas. Nezinu, cik efektīvi, jo uzliku tikai 1x, bet laikam kaut kad uzreiz pēc sejas tīrīšanas (iztīrīja visu seju), t.k. īpaši par efektu nevarēšu spriest
03.11.2013 21:32 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Un kāda ir tava ikdienas ādas kopšanas procedūra? (bez to pieminēto specifisko līdzekļu lietošanas)
Ko un kā dari no rīta un ko vakarā? Ko lieto?
03.11.2013 21:32 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
varbut aptiekas noperkamie produkti ir labaki. kadas malu maskas, pec kuru lietosanas jalieto kads mitrinoss krems.
03.11.2013 21:33 |

Reitings 13
Reģ: 06.08.2012
womankind, Ikdienā neko daudz nelietoju. Gan no rīta, gan vakarā nomazgāju seju ar parastu sejas mazgāšanas līdzekli (šobrīd Himalaya) un uzlieku Nivea Soft krēmu. Nekādus tonālos krēmus un pūderus vispār nelietoju. Retāk uzlieku skropstu tušu,kuru vakarā noņemu ar kosmētikas noņēmēju. Divas reizes nedēļā lietoju sejas skrubi. Tas principā arī ir viss,ko es lietoju.
03.11.2013 21:38 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Kumelīšu tējas tvaiki?
03.11.2013 21:42 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Chewiite, ja tev ir tādas problēmas, iesaku atteikties no putojošiem sejas mazgāšanas līdzekļiem. Tie pārāk atūdeņo ādu un, tapēc, tā taukojas vēl vairāk. Turklāt putojošie aģenti izjauc ādas dabisko pH līmeni, kā rezultātā savairojas slikās baktērijas, ka veicina iekaisumus. Nivea krēmos arī nav nekā laba :( Skrubi, vismaz, kad uz sejas ir iekaisumi arī nav labi lietot :(
Tos melnos punktus var izdabūt āra ar želatīna masku (bet princips apmēram tāds pats kā ar tiem plāksteriem (tikai līmes vietā ir želatīns)
03.11.2013 21:48 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Jā, sejas tvaicēšana un regulāras mālu sejas maskas palīdz ādai būt tīrākai. Protams, tie melnie pukti pilnībā tādā veidā nepazūd, jo poras mums ir tik lielas, cik ir un ja tev ir taukaina vai jaukta tipa āda, tad sebuma uzkrāšanās nav nekāds brīnums.

Vēl varu ieteikt ļoti lētu metodi no mājās veidotas plēves maskas. Neko labāku par šo neesmu atradusi, pārsit veikalos nopērkamās maskas un plāksterus - ņem ēdamkaroti želantīna un ēdamkaroti silta piena. Izkausē želantīnu (var to darīt arī ar mikroviļņu krāsns palīdzību) un kad masa gatava, tad klāj to uz problemātiskajām vietām, kur tie punkti veidojas. Maska darbojas kā tie deguna plāksteri.
03.11.2013 21:51 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
http://www.iherb.com/NutriBiotic-Skin-Cleanser-Sensitive-Skin-Fragrance-Free-16-fl-oz-473-ml/13314

http://www.iherb.com/NutriBiotic-Original-Non-Soap-Skin-Cleanser-Fragrance-Free-16-fl-oz-473-ml/4216

Šie ir labi sejas mazgājamie - nesavelk ādu pēc lietošanas. Ja vēlies litot krāmu, tad vari pamēģināt Dzintara Art sērijas krēmus atbilstoši savam ādas tipam. Man patīk.
03.11.2013 21:57 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits