Sveiks,lasītāj!
Pastāstīšu par savu,neteiksim problēmu,bet jautājumu.
Kā jau visām (tā daba ir noteikusi) uz sejas parādās pumpas. Aknes man nekad īsti nav radījušas problēmas, bet vienmēr ir bijušas tās mazās, melnās pumpas uz deguna un tikai tagad viņas man sāk traucēt.
Cik sapratu no lasītā dažādos citos forumos un rakstos,tad poras man nav lielas, tāpēc pamēģināju poras attīrošos plāksterus. Uz plākstera bija diezgan daudz netīrumu,taču redzamu rezultātu nebija un āda kļuva ļoti, ļoti sausa,tāpēc sapratu, ka poras attīrošie plāksteri nav domāti priekš manis.
Internetā sameklēju citu variantu - Comedone Extractor (latvisku tulkojumu nezinu). Kamēr iepraktizēju roku un sapratu kā tad īsti viņš ir jālieto-āda bija samocīta un iekaisa. Sākumā pieņēmu,ka tas bija tāpēc, ka nemācēju viņu pareizi lietot, bet pēc vairākiem mēģinājumiem tomēr nonācu pie secinājuma, ka arī šis variants man nav derīgs.
Šobrīd atļauties iet pie kosmetologa nevaru finansiālu apstākļu dēļ un iegādāties dārgus,bet iedarbīgus līdzekļus arī nav iespējams.
Vai ir kāds cits veids kā veiksmīgi iztīrīt poras uz deguna (jeb tikt vaļā no tām melnajām pumpām) lētāk, bet netraumējot ādu un bez iekaisuma?
Paldies jau iepriekš.