. Es arī uzskatu, ka mentalitāte ir +/- līdzīgaTu esi krieviete, tapec tev geibas but lidzigai latviwetēm. Un es , ka ari 90% citu meitenu tev saka ka krievi ļoti atsķiras no latviesiem.
ir viena ipasiba kura tracina daudzos krievu cilvekos. kautkadu iemeslu del satiekas latvietis un krievs, krievs par spiti nemaz nemeginas runat latviski un jau defolta gaida, ka otram ta krievene jamak. Un ja nee, tak mulkis, idiots kaut pats ne varda latviski nemegina izpikstet.
Morgan, likās, ka esi daudz saprātīgāka, bet nu jā, šī diskusija pierādīja, ka iespaids,kas radās par Tevi diskusijā par Sīriju ir patiess. Starp citu, tajā arī pati teici, ka Tavi senči ir no Krievijas.Tatad autore ir krieviete. Tapec saku ka krievietem ka te var lasit ļoti gribas lai butu latviesu mentalitate ,izskats un etc. Taču ta nav un nebus.
iedomājies eksperimentu: vienā pasākumā atrodas - viens krievs, viens polis, viens latvietis, viens lietuvietis, viens soms, viens igaunis, viens zviedrs, viens dānis, viens anglis, viens vācietis, viens francūzis, viens spānis, viens ukrainis.
Tavuprāt, ar ko "čuposies" latvietis?
tapat, ka piemēram, dažām krievietēm latviešu meitenes asociējas ar zaļām zeķbiksēm, violētiem svārkiem, sarkano džemperi un oranžām kurpēm.Kaut ko tik bezgaumigi esmu redzējusi tikai pie krievietēm, nevar noliegt faktu ka latvietēm pārsvarā gaume ir ļoti laba.
Kaut ko tik bezgaumigi esmu redzējusi tikai pie krievietēm, nevar noliegt faktu ka latvietēm pārsvarā gaume ir ļoti laba
Teikšu godīgi, krievietēm reti kad ir tāds krāsu raibums.:D :D :D :D var jau muldet, bet nu...
iedomājies eksperimentu: vienā pasākumā atrodas - viens krievs, viens polis, viens latvietis, viens lietuvietis, viens soms, viens igaunis, viens zviedrs, viens dānis, viens anglis, viens vācietis, viens francūzis, viens spānis, viens ukrainis.
Tavuprāt, ar ko "čuposies" latvietis?

krievietēm latviešu meitenes asociējas ar zaļām zeķbiksēm, violētiem svārkiem, sarkano džemperi un oranžām kurpēm. Bet gaumīgas meitenes paliek bez uzmanības).