Varbut tiesi tapec dazi ir noskanoti uz lielam latviesu un krievu atskiribam, ka parak aiznemti, lai apsaubitu ieaudzinatas patiesibas patiesibu?
skatoties, ko Tu ar šo domā? Nav jau viena patiesība, tās ir daudz! Viena no patiesībām, gandrīz katrā latviešu ģimenē kāds ir bijis liels nīdējs un stāstījis, ko Krievzeme ir nodarījusi Latvijai, principā potējot jau no bērnības, cik tie otri ir slikti (esmu pārliecināta, ka tādu ir daudz), kas veido priekštatu, kaut gan tas ar kuru Tu spēlējies smilšu kastē diezin vai ir bijis pie vainas, bet nē vainīgs, jo esi no tās tautas un viss!
otra patiesība, ko ļoti potē ir jesļi bjot, značit ļubit! Tātad, ja kaut kur padzird, kad sieviete ir dabūjusi no vīrieša, pirmais ko prasa, aha krievs ja?
nu lūk... ko gribu teikt, šeit tās patiesības krājas, tīrākā potēšana...
Man bija forša bērnība, bija dažādi draugi, gan latvieši, gan krievi, neko sliktu pateikt nevaru un negribu, man bija bagātīga bērnība un tagad arī tagedne un noteikti arī tāda būs nāktone! Viss ir galvās.. protams pa lielam vilcienam, katrai tautai ir savas īpatnības :)