Uzskatu, ka ta ir cita tautiba (tapat ka Latvija dzivojosie cigani, lietuviesi, baltkrievi, utt.) Lai gan mes neesam talu viens no otra, un vini ir musu kaimini, bet tomer ne parak krasas, bet ir atskiribas. Mums ir savas lidzibas, mes esam daudz ko adoptejusi no krieviem, bet var just atskiribas mentalitate, kultura, svetku svinesana, rakstura. Krievi ir, manuprat, tadi ziperigaki, temperamentigaki, mil svinet svetkus. Mana otrs vectevs ir jau ilgus gadus precejies ar krievieti. Vina visur ienes jautribu, dzied dziesmas, gatavo krievu edienus un ir loti viesmiliga. Neesmu Latvija paslaik, bet vienmer pec izskata un sejas pantiem varu atpazit 2 tautas-krievus un lietuviesus. Esmu stradajusi gan ar latvietem, gan krievietem. Sava darba vieta noveroju, ka latvietes ir tadas mierigakas, atturigakas un vinas nelien tur kur nevajag, bet krievietem patika nostucit parejos, visur iesaistities, apklacot visas temas no a lidz z loti skala balsi. Ja kautkas nebija pa pratam, tad vienmer cinijas par savu taisnibu un vareja pateikt visu acis ko doma. Krievietes ari spigtak gerbjas-loti daudzam garie lakadas zabaki ar spiciem purniem, kurpes uz papeziem, rakstainas zekbikses, topini, svarki, bikses spilgtas krasas, ziema kazokadas meteli, spilgts make up-biezi permanentais, gari akrila/gela nagi, lupu krasa, lupu zimulis, acu zimulis, enas, sinjoni matos, spilgtas matu krasas. Latvietes, lielakoties, ir garakas un slaidakas-tuvak Skandinavijai. Cilvekam varbut ir Latvijas pase, bet tas jau nemaina cilveka butibu-cigani turas pie sava, kiniesi bus kiniesi visur, krievi ari vairak uzturas sava kopiena. Svadak ir jauktajas gimenes. Tapat ari seit ir daudzi pakistani, indusi, srilankiesi, cigani, poli, afrikani vairakas paaudzes ar britu pasi, bet tik un ta vini loti atskiras no vietejiem angliem un turas pie savam tradicijam, uzskatiem, paradumiem, gerbsanas stila, religijas. Parasti uzturas savas kopienas. Protams, es loti respekteju, ja krievi un parejas mazakumtautibas macas valsts valodu un ciena valsti.