Manā uztverē par tautības atšķirībām var runāt tikai tad ja otra puse ir no Turcijas vai Ķīnas vai vismaz no Vācijas.
Still, lašara esi?? Tu liec vienādības zīmi starp KRIEVIEM un URLĀM?? Ceru, ka ne tā sapratu tevi. Jo tādā gadījumā tu nod*rs pusi no klātesošajām, kuras ir krievietes vai arī ģimenē kāds ir krievs!Tu tak esi urla. Ko nupat efektīgi pierādīji. Un jā, krievi ir ļoti atšķirīgi, latviesi 100% labaki un inteliģentāki.
Ļoti neparasts viedoklis. Tad jau varbūt latvieši un lietuvieši arī ir viena tautība?
Un jā, krievi ir ļoti atšķirīgi, latviesi 100% labaki un inteliģentāki.
Dlja asoba tupih- krievi var runat latviesu valoda tik pat labi ka latviesi un skali neteikt, ka ir krievi, nu un tad pasakiet, ka es esmu uzaugusi pilsētiņā, kur labi, ja 3 krievi kādā nomalē dzīvo un nepiedzīvoju tādu pārkrievošanos kā, piemēram, mans draugs, kurš uzauga Salaspilī. Ka var zinat, ka latviski runajosais cilveks ir krievs?
atšķirības.
mentalitate, skaļums,apģērba izvele,krievietēm spilgta kosmētika,skandālisti, muzikas un cita gaume atšķiras,svinas dažādus svētkus, fanoju par Rigas Dinamo šie par krieviajs komandām. Karogi dažādi ( to fvar pie auto redzēt un 9. maijā arī) ēdieni atšķiras, dzīvokļa iekartojums, mēs lasam Čaku bet viņiem nav jausmas ka tas tāds. Tas īsumā.
Tiem latviešiem, kas prasa par tautības atšķirībām satiekoties ar krievu
Jūs no Mēnes nokrituši, vai? Kopš dzimšanas dzīvojat vienā valstī ar krieviemNeesmu dzirdējis, ka kāda latviešu ģimene būtu devusies bēgļa gaitās uz Mēnesi, bet ASV, Vācija, Austrālija gan ir dzirdēti un populāri varianti. Atceros raidījumu no LR1, kur tieši šādi cilvēki bija uzaicināti studijā un dalījās pieredzē ar grūtībām integrēties šajā sabiedrībā.