Attiecību pauze??

Reitings 160
Reģ: 31.03.2012
Sveikas.
Gribētos dzirdēt jūsu viedokli par attiecību pauzi.
Vai jūsuprāt ir iespējams dzīvot kopā, tad kādu laiku atsevišķi, bet pēc tam atkal turpināt harmonisku kopdzīvi?? Vai tieši otrādi, tas radīs plaisu attiecībās? Varbūt kādai ir piemērs iz dzīves šajā jautājumā?:)
03.11.2013 00:24 |

Reitings 488
Reģ: 18.04.2013
Es laikam savu domu noformulētu tā - ļoti svarīgs ir iemesls kāpēc tāds lēmums pieņemts!

Manā situācijā varbūt citādi,jo nekad īsti kopā vēl nedzīvojām, tikai brīvdienās , kad abi bijām mājās un dažreiz darbadienās :)
Mūsu gadījumā tā sanāca tieši tāpēc,ka es ietiepos, ka gribu te mācīties un viņš mani nevarot apturēt. Spītniece esmu baigā :D Tad nu sarunājām,ka būs mums tipa pauze visu pārdomāt.

Varu tikai vienu pateikt - ja ir tās jūtas stipras, tad pauze palīdzēs saprast,ka visi strīdi ir nieks un var tam tik pāri, ja izrunājas un iemācās pieņemt otra mīnusus :)

Veiksmi! (l)
03.11.2013 14:42 |

Reitings 160
cupcake2
Tieši tāds arī ir mans mērķis.. atrast kaut ko sev, kas patīk, saista un lai ir kam nodoties :)
Un paldies par laba vēlējumiem :)
03.11.2013 14:44 |

Reitings 978
Reģ: 09.10.2013
Tu minēji, ka ir pāri, kas pēc tam ir laimīgi kopā, noteikti ir divas puses, kur vieni saprot, cik ļoti daudz otrs nozīmē, cik,patiesībā, stipri mīl un nevēlas vairs būt šķirti.
Bet ir arī, diemžēl, šī otra puse, kur tomēr saprot, ka bez tās otras puses ir labāk, mierīgāk utt..

No pieredzes zinu, ka lielākā daļa, kas ietur šo pauzi tā arī kopā nesaiet...
Pašai bija tāpat, neieturējām pauzi, bet draugs aizbrauca prom uz 3mēn, kas mūs ļoti attālināja un tagad esam kā sveši cilvēki :)

Neiesaku šo pauzi, ja nevēlies to iespēju, ka vari pazaudēt viņu, pavisam! :) Centieties ar visu tikt galā citā veidā, izrunājoties vai tiekot galā ar rutīnu! Kas, varbūt, ir novedusi pie šīm domām par pauzi :)

Lai veicas! :)
03.11.2013 14:58 |

10 gadi
Reitings 3547
Reģ: 09.10.2009
Preizi vien saka - tas ir beigu sākums! Ja tik ļoti gribas vēl pagrūsties ar citiem - aiziet! Savāc mantas un čau! ;)
Pati esmu pret tik debilu ideju. Vairāk gan neizteikšos - vieni ****** vien būtu. Tieši tas ir tas, ko es domāju par šo ***** tēmu! ^_^
03.11.2013 15:37 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Te tachu nav attieciibu pauzes, bet vienkaarshi pauze kopaa dziivoshanai???
03.11.2013 15:58 |

Reitings 3
Reģ: 05.05.2013
Neuzskatu to vienmēr par beigu sākumu.

Esmu ņēmuši pauzi ar draugu. Kā pauzi gan to toreiz nesaucām, bet būtībā tā bija pauze- netikāmies kādas pāris nedēļas. Turpinājām sarakstīties, sazvanīties un apkārt negulējām ar citiem, bet tikties netikāmies.

Izlēmām tā darīt, jo tai brīdī abiem bija ļoti daudz sarežģījumu, kas bija jāatrisina citās jomās un, viens otram palīdzēt nevarējām. Mēs gan vairāk abi divi esam cilvēki, kam problemātiskos brīžos vajag vienatnē pasēdēt un visu apdomāt kārtīgi, tādēļ varbūt arī mums tas bija pareizākais ceļš.

Vērtēt vajag savas sajūtas- ja ir sajūta, ka pauze ir veids, kā sākt šķiršanos, tad tā droši vien būs, bet var būt arī citādas situācijas. Nekas nav tik vienozīmīgi.

Katrā gadījumā mana pieredze bija pozitīva- tūlīt pēc pauzes tiku bildināta un attiecības kļuvušas labākas un harmoniskākas ;-)
03.11.2013 16:19 |

Reitings 321
Reģ: 22.05.2013
Esmu pret pauzēm.
Un kā atkal būs kaut kādas problēmas, atkal iesiet atsevišķi dzīvot? Un tā katru reizi skraidīsiet viens no otra un atpakaļ?
Manuprāt, tā attiecību problēmas nerisina. Vismaz ne pieauguši un nobrieduši cilvēki. Man tāda skraidīšana liekas tāds pusaudžu variants, kad viens grib izskraidīties un ''paņem'' pauzi.
Vai nu attiecības vai nu to nav.
Jebkurā gadījumā - mīlestība te nav. Ja mīl, tad pauzes ir muļķīga aizbildināšanās.
Ja zinat,ka jābūt kopā-to zinātu arī dzīvojot kopā, nevis to saprot tikai tad,ka to nedara.
03.11.2013 16:40 |

Reitings 321
Reģ: 22.05.2013
Manā laulībā pietiek ar nedēļas nogali laukos, kad vīrs ir kā uzburts uz mani un ļoti noilgojies. Un pat pārvākties nevajadzēja.
03.11.2013 16:42 |

Reitings 3
Reģ: 05.05.2013
Man šķiet pieaugušie arī cenšas neskatīties uz visu tik kategoriski. Nu nav viss tikai balts vai melns un diez vai cilvēkam no malas forumā vajadzētu tik kategoriski paziņot, ka dotajā gadījumā viņu attiecībās mīlestības nav.

Iešanu apkārt nevajag jaukt iekšā- ja pāris saprātīgi pieņem lēmumu par pauzi, tad apkārt iešana, gulēšana, flirtēšana ar citiem ir tomēr atrunāta kā nepieņemama. Pauze nenozīmē atāluju tikties ar citiem.

Protams daudzi pauzi izmanto kā aizbildinājumu un vieglāku veidu kā izšķirties, bet tā nebūs visos 100% gadījumos un to vai viņas gadījums ir tāds zinās tikai pati autore.

Bet protams tādu pauzi var paņemt vienu reizi, ja tas tiek darīts regulāri un atkārtoti, tad visdrīzāk ir nopietnas problēmas attiecībās.
03.11.2013 17:38 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Un ja cilvēki nepārtraukti kopā tad jau kašķi rodas no sīkumiem.

nu bet tad tu visu laiku skraidīsi šurpu turpu? jocīga tu esi.. no tā jau veidojas kopdzīve.jā, arī no kašķiem, jo jūs iepazīstat arī viens otra melnās puses, kas otram nepatīk utt. ja tev šķiet, ka pārāk daudz laika pavadāt kopā,atrodi kādu nodarbi. atrodi darbu, ja pagaidām negribi studēt vai iestājies kādu deju kursos. da vienalga kur. ja būsi mājās sēdoša sēne un neko nedarīsi, tad arī vīrietim tu paliksi garlaicīga, jo tu neattīsties. padomā arī par to.
man īsti nav saprotamas šīs pauzes. arī uzskatu, ka tas ir beigu sākums. manuprāt, kopdzīves pārtraukums nozīmē tieši to pašu. es kā vīrietis neciestu šādas skraidīšanas, kur nu vēl apmaksātu sievietes dzīvesvietu šādām te kaprīzēm.

Draudzenei bija līdzīga situācija. viņi padzīvoja atsevišķi, bet tagad turpina dzīvot kopā it kā bez strīdiem un viss it kā ir lieliski, lai gan cilvēki no malas sen jau redzēja, ka attiecībām vnk nav nākotnes. puisim nav ne nopietni plāni, ne nopietns dzīvesveids, ne viņš var parūpēties par sievieti (kaut par sevi tikai) materiāli. bet tas jau ir cits stāsts un tur ir citas problēmas.
04.11.2013 10:29 |

Reitings 2
Reģ: 10.06.2012
Ui, man šī tēma nu šobrīd ir TIK aktuāla. Nu, jau kā pāris dienas dzīvojos viena, viņš aizbraucis pie vecākiem. Esmu arī salasījusies visas negatīvās pieredzes, bet katra jau mēra pēc sava modeļa, savu viedokli tāpat nevar uzspiest.

Jūtos briesmīgi, man viņa ārprātā pietrūkst, tieši viņš bija tas, kas vēlējās padzīvot atsevišķi, par šķiršanos vispār nav runājis, neuzspiedu viņam neko. Bet ir bail - bail, ka tas tiešām ir beigu sākums. Nevēlos, lai tā notiek, bet viss uz to "velk".
12.11.2013 09:41 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Attiecība ir jāizdzīvo no a-z, kādas pauzes? Tā ir vienkārša bēgšana no problēmām. Tik pat labi var gribēt pauzi attiecībās ar savu bērnu kurš ir izvedis no pacietības.
12.11.2013 09:46 |

10 gadi
Reitings 2793
Reģ: 09.12.2010
Pašai ir bijusi negatīva pieredze.
12.11.2013 09:48 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tik pat labi var gribēt pauzi attiecībās ar savu bērnu kurš ir izvedis no pacietības.

Labs salīdzinājums :)
12.11.2013 09:49 |

Reitings 738
Reģ: 06.09.2013
Ar mani tādas neiet cauri. Vainu ir, vai nav
12.11.2013 09:53 |

Reitings 810
Nebūs pieredze, bet, manuprāt, attiecības nav lieta, ko var nolikt malā, kad traucē, un paņemt, kad atkal sagribās.

Piekrītu Dionysus salīdzinājumam ar bērnu.
12.11.2013 10:02 |

Reitings 8272
arī piekrītu salīdzinājumam ar bērnu.
problēma jau nepazudīs. ja atsāksiet dzīvot kopā, tā atkal uzpeldēs. kāda jēga?
12.11.2013 11:05 |

Reitings 160
nu redz dārgās meitenes :) kļūdijāties tomēr ar savu skepsi.. divus mēnešus padzīvojām katrs savā dzīoklī un attiecības kā no jauna izveidotas..viss atkal lieliski :)
19.12.2013 16:37 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
attiecibu pauze=attiecibu beigas
19.12.2013 16:43 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
airāki pāri, kuri izvēlējās padzīvot atsevišķi un tagad ir kopā un laimīgi. Saka,ka tieši šī pauze deva iespēju novērtēt otru cilvēku un to kādēļ viņš trūkst.

nesaki, ka mums tagad pauze. saki, ka aizbrauksi ciemos uz paris dienam pie mammas.tad sapratisi vai ilgojies pec vina.
19.12.2013 16:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits