Jā,puisim tāda neforša attieksme,jo tomēr nav godīgi,ka viņš sagaida no Tevis,ka ieguldīsi vairāk tikai tāpēc,ka pelni vairāk (kā pati minēji,nāksi ar lieliem iepirkuma maisiem+vēl gatavosi viņam).
Pati arī esmu bijusi situācijā,kad it kā rēķinus par dzīvokli dalam uz pusēm,bet es biju atbildīgā ēst gatavošanā un lielākoties arī pārtikas iegādē,par ko viņš neiedomājās,ka vajadzētu segt vismaz daļu.
Abi tajā laikā bijām studenti,man nāca studējošais kredīts,bet viņam naudu deva vecāki un man katru mēnesi vēl papildus nācās izdot ap 50-70ls pārtikā,kuru lielākoties patēreja viņš,jo ja es varēju iztikt ar salātiem vakariņās,viņam vienmēr vajadzēja silto+salātus+gaļu un mērces.
Vēlāk viņš sāka paralēli studijām strādāt,es arī,bet mani ienākumi bija daudz mazāki un es centos ietaupīt kā mācēju. Nekad neaizrādīju un īpaši nepievērsu uzmanību kā un kam viņš tērēja savu naudu.Vienīgais,kas nepatika,ka viņš nerēķinājās,ka es nevaru atļauties dažādām izklaidēm tērēt tik daudz,cik viņš,bet viņš tik ieplānoja dažādas dārgas izklaides,nerēķinoties,ka nevaru to atļauties.
Esmu priecīga,ka aizgāju no tām attiecībām. Naudas lietas protams nebija primārā attiecību problēma,bet tas bija vairāku nopietnu strīdu iemesls.