ja tu to naudu nopelni, neredzu iemeslu vispār apsvērt tādu variantu kā - netērēt sev un čubināt tikai kādu citu. kādā sakarā? tu strādā, nopelni un, ja tu sevi gribi iepriecināt, tu to drīksti un tas būtu pat vēlams ikvienam cilvēkam.. tie ir tie mazie prieciņi, bez kuriem, manuprāt, ir grūti iztikt.. ja ir spiedīga situācija,tad ir saprotams, ka lutināšana aiziet vispār citā plānā, t.i. - vispirms primārās lietas, un, ja nu paliek pāri, tad jau..
ja čalis jūtas slikti, nu, ko pateikt.. vajag darīt tā, lai nejustos slikti! un tas viņam ir individuāli jārisina, t.i. - labāk atalgots darbs, piepelnīšanās iespējas utt. pārmest tev par labākiem ienākumiem ir vienkārši stūrgalvīgi. variet veidot kopēju budžetu, bet atlikusī nauda ir tā nauda, pie kuras ne vienam, ne otram nevajadzētu piesieties, tas, lai aiziet saviem ieskatiem! es censtos otru arī ik pa laikam kaut nedaudz iepriecināt, bet es to neuzskatītu par tādu kā striktu MUST TO DO, ka man tas ir kā pienākums, visu laiku uķināt, arī tam var būt nelāgas sekas - izveidosies pieradums un tad tie mazie prieciņi vairs nebūs mazie prieciņi, bet gan obligāts pienākums.