Nav svariigi kam tic citi, svariigi kam tici tu!
Vēlos dzirdēt zinošu cilvēku viedokli un tādu, kuri ir saskārušies ar kko līdzīgu. Nu nevar būt, ka agrāk viss bija lieliski, nekādu problēmu un vienā brīdī taka ar bomi pa galvu..
Es pierakstiijos pie taadas tantinjas uz janvaari. Man bija taa, ka arii vienaa mirklii viss saaka iet uz grunti - maaciibaas (vnk nespeeju vairs neko sajeegt, iemaaciities. It kaa kaut kas smadzenees negaaja kopaa), darba vietu aizsleedza. ar puisi izshkjiiros, ar naakamo iepinos saapiigaas attieciibas. Visu laiku peros kaa pa naatreem - neveicaas ne privatajaa dziivee (vnk neviens ar mani pat uz randinjiem iet negribeeja) nedz profesionaali. Dabuju akademisko. Tad atsaku studet, lenaam viss saaka iet uz labo pusi - arii saaku justies labi un tad atkal tas pats - veel viens akadeemiskais, bezjeedziigi darbi. Visi viriieshi kuri iepatikaas - aiznjemti vai mani negrib. Nu juutos briesmiigi - ziniet cik nozheelojami buut jaunais sievietei 24 gados, kura nav divus gadus bijusi uz randinju? Vai arii tad kad visi draugi pazuud no manas dziives un palieku viena pati. Dziivoju pie vecaakiem, nav ne normaala darba, ne izgliitiibas, ne viiriesha, sekss divus gadus nav bijis... Pilniigi nozheelojami.
Nu un tad visu apcerot apjeedzu, ka visa melnaa striipa man aizgaaja kad saaku druadzeties ar vienu meiteni. Satikaamies manaa darba vietaa un panesaas - baigas draudzenes palikaam. Tur arii viss aizgaaja MAN pa pieskari. Vinjai tieshi otraadi viss uz augshu - labs jauns darbs, jauns miiloshs viirietis - perspektiivas. Tad vinja iegaaja atieciibas un uz pusgadu pazuda - tieshi tad arii man saaka lenaam nokartoties dziive. Un tad peec taa pusgada kad nekontaktejamies vinja izshkjiras ar to chali un kaut kaa atkal sakaam draudzeeties. Un tad otraa melnaa striipa, bet vinjai no pagrimuma peec shkjirshanaas - divu meenshu laikaa vnk viss uzplauka - celjonjumi ar pieluudzzejiem, jauns, turiigs, miiloshs viirities - straadaat vairs nevajag, tikai celjo pa visu pasauli katru meenesi. vnk apgriezti proporcionaali mums iet - kad man dirsaa - vinjai ir lieliski. Nu un tgd es vnk aizgaaju no vinjas - paartraucu visus kontaktus. Lai jau dziivo savu lielisko dziivi. Un zinat - man jau peec nedeljas palika vieglaak - tada sajuuta, ka no pleciem nomests smagums. Varu uzelpot un vairs nav drumas domas, daudz mazaak domaaju, ka esmu nozheelojama, jutos motiveeta un energjijas pilna - turpinaat skolu, attiistiities.
Zinu, ka ljoti gari sanaaca, bet nu taads man tas staasts - kaa liidz ar viena konkreeta cilveka paradishanos dzive mainaas viss! :) Varbuut vinja mani noskauda, jo kad satikamies es biju labaakaa dziives poziicijaa, varbuut vnk vinja ir kaut kaads energjetiskais vampiirs. To varbuut uzzinashu, kad aizieshu pie tantinjas. Bet noteikti vairs ar to meiteni nekontakteeshos un pec shadas pieredzes vairs nelaidiishu savaa dziivee visaadas draudzenes. :)