Neizskaidrojamas lietas.

Reitings 8
Reģ: 24.03.2012
Sveiki.. Varbūt ir kāds, kas var palīdzēt un zin kādu labu gaišreģi vai zīlnieci, pie kā vērsties, ja ir radušās problēmas?
Ir tāda lieta, ka dzīvē galīgi neveicās...piemēram, nevaru pabeigt augstskolu jau 3šo gadu...esmu iepērusies kredītos līdz ausīm utt... Visi draugi (3), ar kuriem esmu bijusi kopā, arī jau ātrajos kredītos tikuši. Darba meklējumos arī neiet...Visu laiku vajā vienas vienīgas neveiksmes. Ātri varu ieslīkt atkarībās, no kurām palikusi tikai ikdienas smēķēšana, no pārējām 2vām veiksmīgi tikau ārā. Jūtu, ka kaut kas nav labi.Iespējams, tās ir tikai manas muļķīgās iedomas, bet varbūt man ir uzlikta kāda ļauna acs vai lāsts.
Pagājušo gad sagadīšanās pēc parunāju ar kādu dziednieci, un viņa man pateica perfekti par manu pagātni utt, būtībā runājām par veselības problēmām. Tomēr viņa man izskaidroja, kapēc man ar veselību neveicās- manai omei jaunībā tika uzlikts lāsts nezin kāpēc, un es 3šajā paaudzē to mantoju... Pateica arī, ka vecāki mani negribēja, kas vēlāk izrādījās taisnība (dzirdēju radinieku sarunu, kurā to apsprieda)...

Tāpēc es vēlos aiziet pie kādas zīlnieces vai kkā tml. Esmu augusi pārticīgā ģimenē un nekad apkārt nav bijuši nelabvēlīgi apstākļi...

Lai arī cik stulbi tas neskanētu, man liekas, ka tā nav sagadīšanās, ja kopš 18 gadiem man 4us gadus vajā vienas vienīgas nelaimes...

Varbūt kāds kko var ieteikt? :)))
02.11.2013 15:51 |

Reitings 339
Reģ: 04.08.2013
Es esmu lassījusi vairāku dziednieku viedokli , ka neeksistē tādi lāsti , ko var uzlikt citiem. Tās vairāk ir cilvēku iedomas un varbūt savas neveiksmes ir vieglāk novelt uz kaut kādiem mistiskiem lāstiem.
02.11.2013 18:13 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Libra 1.komentārā pateica visu, tàlàk vari nelasit.
02.11.2013 21:12 |

Reitings 48
Reģ: 29.01.2009
Sveika!

Par to augstskolu - viss ir ļoti vienkārši. Acīmredzot tā šobrīd nav domāta Tev. Kāpēc Tu lien tur, kas nav Tev paredzēts? Es arī mācījos universitātē, nebija, ka biju par studijām starā, tachu nez kāpēc uzskatīju, ka ir jāmācās. Tā nu nomocījos 2 gadus, sapratu, ka negribu, nepatīk, papētīju savu astroloģisko un numeroloģisko karti un tiešām - ne visam vienmēr jābūt šeit un tagad... Jā, sabiedrībā ir savi pieņeemumi - pabeidz vidusskolu un aiziet bakalaurs! Tachu ne visiem dzīve iekārtota pēc viena principa. Padomā, ko mācības augstskolā tev ir devušas labu Tavā dzīvē un ko ne. Es izdaru secinājumu, ka, ja Tu nemācītos, Tev nebūtu jāmaksā par augstskolu (ja maksā pati), Tev nebūtu problēmas ar ātrajiem kredītiem.

Tās ir tikai manas domas un viedoklis, neņem ļaunā, ja Tev neiet pie sirds manis teiktais. Turies, viss noteikti nokārtosies :) Tad, kad būsi saņēmusi mācību, ko šis posms dzīvē Tev mēģina pateikt:)
02.11.2013 22:13 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
piekrītu 123456 teiktajam.
Acīmredzot tā šobrīd nav domāta Tev.
Tas ir tā pat kā tu aizej uz pulciņu viena lieta padodas, paliec ilgak, otra nepadodas mūc prom. :)
02.11.2013 22:22 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Neieteiktu tev to darīt. Tikai tāpēc ,ka šīs ir slidenas lietas ,kuras darot bieži iebrauc vēl dziļākās auzās! Nenovēlu to tev. Jo zīlnieces reāli strādā, bet ko katra konkrētā darbība nozīmē Tu nezini. Un vai viņa tev noņem lāstu vai uzliek citu to arī nezini!
02.11.2013 22:29 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Bet... ja jau pagātnē ir sakari ar dziedniecēm/zīlniecēm da vienalga... Tad jau varbūt ir par vēlu. Uz baznīcu aiziet ar mācītāju izrunāties gan nekad nav par vēlu ;) Luterāņiem pat nav jāsūdz visi grēki tikai tas ko pati gribi uzticēt. (to atceries ,ja nu gadījumā liekas ,ka ir galējais grāvis un neviena dziedniece vairs nepalīdz!)
02.11.2013 22:38 |

Reitings 48
Reģ: 29.01.2009
Kosmiete aizsāka sarunu par baznīcu tēmu, uz ko gribu piebilst - atceries, ka Tas Augstākais dzīvo Tevī pašā un Tev apkārt. Nav jāiet uz baznīcu, lai ar kādu starpnieku parunātos. Komunikācijai nevajag nevienu lieko, nevienu specālu ēku vai pasākumu.
02.11.2013 23:27 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Nav svariigi kam tic citi, svariigi kam tici tu!

Vēlos dzirdēt zinošu cilvēku viedokli un tādu, kuri ir saskārušies ar kko līdzīgu. Nu nevar būt, ka agrāk viss bija lieliski, nekādu problēmu un vienā brīdī taka ar bomi pa galvu..

Es pierakstiijos pie taadas tantinjas uz janvaari. Man bija taa, ka arii vienaa mirklii viss saaka iet uz grunti - maaciibaas (vnk nespeeju vairs neko sajeegt, iemaaciities. It kaa kaut kas smadzenees negaaja kopaa), darba vietu aizsleedza. ar puisi izshkjiiros, ar naakamo iepinos saapiigaas attieciibas. Visu laiku peros kaa pa naatreem - neveicaas ne privatajaa dziivee (vnk neviens ar mani pat uz randinjiem iet negribeeja) nedz profesionaali. Dabuju akademisko. Tad atsaku studet, lenaam viss saaka iet uz labo pusi - arii saaku justies labi un tad atkal tas pats - veel viens akadeemiskais, bezjeedziigi darbi. Visi viriieshi kuri iepatikaas - aiznjemti vai mani negrib. Nu juutos briesmiigi - ziniet cik nozheelojami buut jaunais sievietei 24 gados, kura nav divus gadus bijusi uz randinju? Vai arii tad kad visi draugi pazuud no manas dziives un palieku viena pati. Dziivoju pie vecaakiem, nav ne normaala darba, ne izgliitiibas, ne viiriesha, sekss divus gadus nav bijis... Pilniigi nozheelojami.

Nu un tad visu apcerot apjeedzu, ka visa melnaa striipa man aizgaaja kad saaku druadzeties ar vienu meiteni. Satikaamies manaa darba vietaa un panesaas - baigas draudzenes palikaam. Tur arii viss aizgaaja MAN pa pieskari. Vinjai tieshi otraadi viss uz augshu - labs jauns darbs, jauns miiloshs viirietis - perspektiivas. Tad vinja iegaaja atieciibas un uz pusgadu pazuda - tieshi tad arii man saaka lenaam nokartoties dziive. Un tad peec taa pusgada kad nekontaktejamies vinja izshkjiras ar to chali un kaut kaa atkal sakaam draudzeeties. Un tad otraa melnaa striipa, bet vinjai no pagrimuma peec shkjirshanaas - divu meenshu laikaa vnk viss uzplauka - celjonjumi ar pieluudzzejiem, jauns, turiigs, miiloshs viirities - straadaat vairs nevajag, tikai celjo pa visu pasauli katru meenesi. vnk apgriezti proporcionaali mums iet - kad man dirsaa - vinjai ir lieliski. Nu un tgd es vnk aizgaaju no vinjas - paartraucu visus kontaktus. Lai jau dziivo savu lielisko dziivi. Un zinat - man jau peec nedeljas palika vieglaak - tada sajuuta, ka no pleciem nomests smagums. Varu uzelpot un vairs nav drumas domas, daudz mazaak domaaju, ka esmu nozheelojama, jutos motiveeta un energjijas pilna - turpinaat skolu, attiistiities.

Zinu, ka ljoti gari sanaaca, bet nu taads man tas staasts - kaa liidz ar viena konkreeta cilveka paradishanos dzive mainaas viss! :) Varbuut vinja mani noskauda, jo kad satikamies es biju labaakaa dziives poziicijaa, varbuut vnk vinja ir kaut kaads energjetiskais vampiirs. To varbuut uzzinashu, kad aizieshu pie tantinjas. Bet noteikti vairs ar to meiteni nekontakteeshos un pec shadas pieredzes vairs nelaidiishu savaa dziivee visaadas draudzenes. :)
03.11.2013 01:45 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Tā vien liekas, ka tieši sarunas dēļ ar dziendieci tev sāka neveikties. Viņa tev absolūti nekā nepalīdzēja - veselības problēmas tev kā bija tā ir joprojām, no pagātnes izstāstīšanas jēgas vispār nav (pagātne ir pagātne), un pie reizes "dziedniece" izmežģīja tev smadzenes ar teoriju par lāstu. Un tu tagad dzīvo katru dienu un tev pamazām sāk piemesties paranoja, ka visas tavas neveiksmes ir šī LĀSTA dēļ... Aha, kā tad!!! Padomā par šo, ja nebūtu aizgājusi pie tās dziednieces, ļoti iespējams šodien pie visām neveiksmēm nevainotu mistisku lāstu un ļoti iespējams nemaz nebūtu ieslīgusi tādās problēmās, jo nedomātu par savām neveiksmēm kā neizbēgamu likteni.

Un tu tagad gribi atkal iet pie kaut kādas tantiņas, lai kārtējo reizi tev būtu par ko gruzīties un uz ko ciklēties?... Apsēdies un padomā, ko tu vari lietas labā darīt, nevis bēdz no problēmām. Izstāsti saviem vecākiem, ka tev ir problēmas ar kredītiem, viņi noteikti palīdzēs. Atrodi darbu un sāc pelnīt naudu, lai nav visu laiku jāņem kredīti. Izdomā, ko vēlies darīt ar mācībām, cik nepieciešamas tās tev šobrīd ir. Vienīgais iemesls, kāpēc nevari pabeigt ir slinkums.
03.11.2013 02:45 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Ella, izklausās, ka tu vienkārši atradi grēkāzi savām problēmām draudzenes izskatā. Cik saprotu, absolūti nekas tavā dzīvē nav mainījies no tā, ka tu ar viņu vairs nekontaktējies. Tikai mistiska atvieglojuma sajūta...

Visiem mēdz dzīvē iestāties melnā strīpa. Un gadās arī, ka šī strīpa ir ļoti melna un diezgan gara. Lai nu kā, ar laiku tā vai tā viss nostājas savās vietās. Citreiz neveiksmes dzīvē ir kā signāls, tam, ka iespējams ir uzstādīti nepareizi mērķi, vai arī - ir laiks globālām izmaiņām.
03.11.2013 02:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits