Sveiki.. Varbūt ir kāds, kas var palīdzēt un zin kādu labu gaišreģi vai zīlnieci, pie kā vērsties, ja ir radušās problēmas?
Ir tāda lieta, ka dzīvē galīgi neveicās...piemēram, nevaru pabeigt augstskolu jau 3šo gadu...esmu iepērusies kredītos līdz ausīm utt... Visi draugi (3), ar kuriem esmu bijusi kopā, arī jau ātrajos kredītos tikuši. Darba meklējumos arī neiet...Visu laiku vajā vienas vienīgas neveiksmes. Ātri varu ieslīkt atkarībās, no kurām palikusi tikai ikdienas smēķēšana, no pārējām 2vām veiksmīgi tikau ārā. Jūtu, ka kaut kas nav labi.Iespējams, tās ir tikai manas muļķīgās iedomas, bet varbūt man ir uzlikta kāda ļauna acs vai lāsts.
Pagājušo gad sagadīšanās pēc parunāju ar kādu dziednieci, un viņa man pateica perfekti par manu pagātni utt, būtībā runājām par veselības problēmām. Tomēr viņa man izskaidroja, kapēc man ar veselību neveicās- manai omei jaunībā tika uzlikts lāsts nezin kāpēc, un es 3šajā paaudzē to mantoju... Pateica arī, ka vecāki mani negribēja, kas vēlāk izrādījās taisnība (dzirdēju radinieku sarunu, kurā to apsprieda)...
Tāpēc es vēlos aiziet pie kādas zīlnieces vai kkā tml. Esmu augusi pārticīgā ģimenē un nekad apkārt nav bijuši nelabvēlīgi apstākļi...
Lai arī cik stulbi tas neskanētu, man liekas, ka tā nav sagadīšanās, ja kopš 18 gadiem man 4us gadus vajā vienas vienīgas nelaimes...
Varbūt kāds kko var ieteikt? :)))