Vairs nav smieklīgi!

Reitings 259
Reģ: 16.07.2009
Esmu izmismā!!! Man ir tada lieta,ka no 12 gadu vecuma uz kājām(tiesi uz potitem un ceļiem)uzmetušies tadi sarti pleki! Nu jau tas ir 15 gadus. Pargaja tikai tad kad biju stavokli abas reizes,pec bernu piedzimsanas atkal paradijas. Esmu bijusi pie labiem adas arstiem un pat pie dziednieka no mongolijas,kurs pateica, ka man vins nevar palidzet. Bijusas biopsijas ,šmilopsijas,bet neviens neko nesaprot. Varbūt ir kāda kurai ir kas līdzīgs. Es vairs to nevaru izturēt!!!! Es nesaprotu no kā un kā no tā tikt vaļā :( Goda vārds ZB!!!!
02.11.2013 10:17 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Es saprotu, ka ir problēma, bet pēc komentāriem lasot - es nemaz nebrīnos, ka neviens tev nevar palīdzēt. Nomierinies, atbrīvojies no agresīvās attieksmes un ticu, ka tad arī ārsti varēs tev palīdzēt, jo ar šādu attieksmi sevi neizārstēsi. Veiksmi!
02.11.2013 12:12 |

Reitings 1806
Reģ: 18.08.2013
Tā metode ir sena, bet ļoti iedarbīga. Asins attīrīšana notiek 10 dienas, katru dienu ņem no vēnas noteiktu daudzumu asinis un špricē atpakaļ dibenā. Pati esmu tam gājusi cauri 2 reizes, jo bija lielas problēmas ar ādu, un tiešām palīdzēja. Ne tikai ādai, bet visam, mati un nagi arī sāka augt griezdamies. :)
02.11.2013 12:21 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Nu tas taču ir muļķīgi, tu esi bijusi pie tik daudz labiem speciālistiem, bet šobrīd ceri, ka cosmo forums, kuru ņemt par pilnu vispār nav nopietni, Tev noteiks tavu diagnozi.
Ieteikums par hormoniem ir labs, brīnos, ka ārsts nenozīmēja analīzes uz hormoniem, ja tu viņam tiki teikusi par grūtniecību. Iespējams tāpēc, ka hormonu analīzes ir dārgas un daudz...
Katrā ziņā, turpini iet pie ārstiem nevis klausīties padomos, kas tevi beigbeigās vispār var novest slimnīcā.
02.11.2013 13:52 |

Reitings 259
Reģ: 16.07.2009
Kurā vietā es prasu noteikt diagnozi ???? Nevaru ieraudzit ?
Es redzu ti,ka jautaju vai kadai nav tada pat problema!
02.11.2013 16:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits