Ksenija, domāju, ka tas var būt individuāli :) bet man šī metode ļoti patīk un palīdz arī uzturēt svaru normālā līmenī, svars nelēkā kā agrāk. turos pie šī principa jau gandrīz gadu un esmu ļoti apmierināta. man bija grūti pierast pirmās 2 nedēļas. bet tagad organisms ir pilnībā pieradis, ja kādreiz sagribas ēst - apēdu vājpiena biezpienu vai dārzeņu salātus un ir sāta sajūta. miegs arī ir uzlabojies. sabalansēju arī visu pārējo dienas ēdienkarti un visi liekie kg, kas bija uzkrāti, ļoti smuki pazuda un atpkaļ vairs nenāk. papildus lietoju daudz zaļo tēju un greifrūtus, kas labi iekustina vielmaiņu. protams, ja esmu kaut kur uzaicināta vai eju ar draugiem uz kafejnīcu/restorānu, ēdu visu, ko dod -normas robežās, protams:D strādāju daudz un dažreiz sanāk būt mājās stipri vēlu, bet tagad jau vairs negribas uzreiz mesties pie ledusskapja, uztaisu tējiņu un man pietiek.
manuprāt, tas ir stipri individuāli - kas vienam der, otram nē. pamēģini un paskaties, kā tavs organisms uz to reaģē. lai izdodas! :)