Labrīt, pirmais novembri!

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Sveikas!

Kā pēc vakardienas Halovīniem - visas sveikas, veselas un priecīgas? Kas šodienā?
Pēc nedēļas skrienamapavos šorīt iekāpu augstos papēžos, kuri man tik ļoti patīk, pat ar visu ne īso augumu. Uzreiz cita gaita, noskaņa, sajūta. Ir, ir tur kaut kas maģisks. :)

Lai nevienu netraumētu, izteikšos īsi, šodien jūtos šitā . :)

Man ir arī savtīgais dienas jautājums - uz kādām jaukā izstādēm, kuras vēl ir iespējams aplūkot, esat bijušas? Vakar negulējās, skatījos "100gr kultūras" par Jūliju Federu un sapratu, ka šajā jomā esmu diezgan liels nūģis. Pēdējoreiz biju uz paziņas fotoizstādi tagad rudenī un vasarā uz Majevska "4 kustīgiem dzejoļiem" Rīgas Biržā. Patika. Būtu priecīga par jaukiem izstāžu ieteikumiem apmeklētājam ar ne izcili izkoptu gaumi.

Visādi citādi - lai jums šodien silti ap sirdi! :)
01.11.2013 09:58 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
shoreiz tiesham parcirtu visas saites ar vinju...nekadi vairs friends with benefits,kad esmu LV....

Cik reižu sev esmu nosolījusies viņam nerakstīt, nezvanīt, ignorēt, nepiekrist tikties, bet kad uznāk vājuma brīži un uzrodas viņš, es laužu sev dotos solījumus un piekrītu. Lieki teikt, ka pēc tam jūtos briesmīgi.
Arī šobrīd esmu sev tāpat kā Tu nosolījusies - nekādas friends with benefits attiecības, sarakstīties, papļāpāt - jā, bet neko vairāk. Pietiks ļaut sevi izmantot un pēc tam to smagi nožēlot.

Labi, basta, nav viņš garu sarunu vērts...
01.11.2013 12:45 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
CrazyMonday nu Es neesmu jutusies pec tam briesmigi :D man tas bij taa easy peasy :D un zinaju uz ko eju :D bet nu pilnigi bezjedzigi taadi pasakumi :D zinot,ka turpinajums nesekos :D ahh jaa..jabeidz filozofet :D
01.11.2013 12:49 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Sevi, protams vajag analizēt.. tas palīdz vienmēr. Bet pagātne.. tajā gan nevajag grimt. Manuprāt ja tajā iedziļinās par daudz, tas tikai kaitē jaunajās attiecībās.

Šim varu piekrist.
Arī man iepreikšējās attiecībās pataisīja par totālu muļķi. Kādu laiku sevi strostēju, ka esmu tāda, tāda un šitāda, kā es neko nepamanīju utt. lādēju sevi par to, ka esmu izniekojusi teju 3 gadus. Bet beigās sapratu, ka labi vien ir, ka ir bijusi šāda skarba pieredze un no tā, ka es sevi visu laiku strostēšu nebūs nekādas jēgas. Arī bija bail no tā, kā es nakamajās attiecībās varēšu uzticeties, jo nav jau garants , ka nakamais nebus tāds pats. Pirmo puisi, pēc šķiršanās reāli skenēju, visu laiku un pati jutos slikti, jo domāju, nu bāc, tā būs ar visiem?
Bet nē, lai cik debīli un saldi neizklausitos.. vajadzeja tik satikt īsto.
01.11.2013 12:55 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Nu man nav tādas mīlestības sāpes, es teikšu, ka šķiršanās bija vispareizākais lēmums, ir nedaudz savādāk. Man sāp tas, ka tas cilvēks bija mans draugs, visuzticamākais cilvēks un pienāk diena, kad viņš rīkojās kā kretīns un dara to apzināti. Saprotat. Tu esi otram devusi visu labo, vēlējusi labu, domājusi labas domas un tad Tev par to iešķieb, un izmet no savas dzīves kā mēslu. Lūk tā ir!
Citādi, viss kas ir noticis, šķiršanās utt., ir bijis pareizi, jo pēc tā es jūtos atbrīvota, laimīga, mierīga, bet ir lietas kas satricina.
01.11.2013 12:57 |

Reitings 1531
gurri, buuuu, CrazyMonday - vienīgais, ko es varu pateikt - īstās, abpusēji mīlošās attiecības nav tādas sajūtas, ka viens vai otrs mīlētu vairāk. Ja tāda sajūta ir attiecībās, tad agri vai vēlu izjuks attiecības. Ja mīl, tad mīl, ja ne - ne... Novēlu jums katrai atrast to īsto cilvēku, ar kuru nebūs tādas sajūtas, ka mīl par daudz!

Par šādu attiecību izjukšanu piekrītu. Nākamajās nopietnajās attiecībās bija puisis, kurš mani ļoti mīlēja(mīl joprpjām), dievināja, lutināja, rūpējās, apčubināja. Ļoti skaistas attiecības bija, bet es viņu nemīlēju tik stipri kā viņš mani. Pēc otrā attiecību gada sākās attiecību krīze, kurai tā īsti netikām pāri pat ar pašķiršanos un atkārtotu salabšanu, tad vēl nebaidos sacīt - muļķe es - ļāvu citiem puišiem būt svarīgākiem nekā viņš, jūtas izzuda, daļēji jau bija cits(viens no vecajiem grābekļiem) un es pateicu, ka gribu šķirties. Lielā mērā izšķīros dēļ tā cita. Ar to otru arī viss pajuka pēc mēneša. Secināju, ka tas otrs bija vajadzīgs, lai es beidzot pieņemtu lēmumu un izšķirtos. Ja nebūtu viņa, tad mēs joprojām muļļātos. Lai cik skaistas arī nebija attiecības, tomēr viņā bija rakstura īpašības, uzvedība, kuru es nekādi nespēju pieņemt un ilgtermiņā tur nekas labs nesanāktu.
01.11.2013 12:58 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Man ir sajūta, ka man nav daudz labu īpašību, ka es iemīlos vīrietī kļūstu akla, un kā rāda pieredze iemīlos tajos kam nav tādu jūtu, un tas paliek vēl komiskāk, drošvien tad kļūstu par galīgu lupatu.
Bet būt kopā ar kādu, jo viņam patīc, bet pašai īsti nē - nevēlos!
01.11.2013 12:59 |

Reitings 350
Reģ: 05.07.2011
hey!
šodien jau esmu paspējusi daudz izdarīt jeb izbraukāt visu Rīgu, tagad maza atpūta un tad jau uz braukšanu. nevaru sagaidīt, kad tiesības būs rokā!
01.11.2013 13:00 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Es arī darīju visu to labāko, kamēr viņš man aiz muguras vnk spļāva sejā.
Bet pēc laika es sapratu, ka nav jēga besīties par to, cik daudz viņam devu un ka viņš pret mani tā. Sāku skatīties no citas puses: devu viņam daudz, tas nekas , ka viņam tas viss bija pie kajas....es saņemšu par to kādu dienu pretī arī labo.
Sapratu to, ka bija jāiziet tādam, atvainojos, sūdam cauri, lai tagad būtu kopā ar savu vīru. Varbūt arī vīrs ir tas labais, kas man pienakās pēc tā, kas man bija jāpārcieš.
01.11.2013 13:02 |

Reitings 1531
Es šitā saku katru 5dienu! Un kas notieks 6dienā? Esmu augšā jau ap 8:00 ... besī!
Agrāk varēju pamt līdz 12:00 vai pat 13:00, laikam palieku veca Bet no otas puses, man tagad būtu žēl nogulēt līdz 13:00, jo reāli - puse dienas pazaudēta.

Precīzi manas domas. Vārds vārdā uzrakstīji to pašu, ko es domāju. :D
01.11.2013 13:03 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Labriit visaam!
Man brokastiis nekas :D aa ,ja nu vieniigi red bull,esmu galiigi samiegojusies un mazliet nogurusi pec vakardienas darbaa..
Man patika Pride and prejudice dziesma,forsha!
Esmu iemiileejusies shajaa http://www.youtube.com/watch?v=I9QGpHScGug ,patiik arii video ljoti (l)
Jaasaak taisiities jo jaabrauc satikties ar teeta draudzeni,brauksim kaut kur paseedeet :)
Vakaraa ar draudzeni iesim kokteiljot beidzot.
Lai laba piektdiena!!! :*
01.11.2013 13:03 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Gurri.. es Tevi saprotu. Iepriekšējās attiecībās lielākais pārdzīvojums bija zaudēt draudzību..tiesa.. šo sāpi es jau izdzīvoju tām attiecībām turpinoties. Pamest viņu kā 2. pusīti - bez emocijām..
01.11.2013 13:06 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Meitenes,beidziet gruziities ,ja taadi kretiini ir gadiijushies tad noziimee tikai ,ka iistais cilveeks veel tikai atnaaks un viss veel priekshaa,ticu ,ka tik forshi cilveeki atradiis sev miiloshas otraas puses.. ;)
01.11.2013 13:07 |

Reitings 1531
Bet būt kopā ar kādu, jo viņam patīc, bet pašai īsti nē - nevēlos!

Man tas pats. Nesen uzradās pielūdzējs, kurš gribētu ar mani būt kopā, bet mani viņš nepiesaista, nav nekādas dzirkstelītes. Labs sarunubiedrs, laba kompānija iešanai uz kino, bet tas arī viss. Tad nu ātri vien viņam pateicu, ka attiecības ar viņu veidot nevēlos.
01.11.2013 13:07 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Čau :)

Dodos izkustēties, apnikusi bezdarbība :D

Esmu izlēmusi par labu šim - http://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7w
01.11.2013 13:31 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Mari, Tev šitāda sejas izteiksme arī ir, kad paskaties - nav ruļļu vēl? :D
01.11.2013 13:47 |

Reitings 12651
yipiyeeyeee, ir 5diena un viss ir zupppper! :D

Nu, ir tās piektdienas kaut kā īpašākas par pārējām dienām, ir.. :)

Dienu iesāku ar superpozitīvu nākamā gada horoskopu, tā arī joprojām esmu superpriecīga, enerģija pietiekami un nākotnes plāni lieli.

Ķirbīšsvētkus nesvinu, un pie manis arī neviens nenāca, manā mājā svešie nevar iekļūt. Bet šodien plančiks labs - beidzot iečekot kaimiņienes (ja pāris mājas tālāk skaitās vēl kaimiņiene,haha) dzīvokli, ieliet termosā gardu padzērienu un doties pastaigā uz vienu tādu foršu vietu. :P Arī brīvdienās forši plāni ar mīļajiem, es ir priecīgs. :)

Vienīgais es neatteiktos no pāris h ilgākām diennaktīm, bet būs jau labi :)
01.11.2013 13:59 |

Reitings 648
Reģ: 18.01.2010
Mari, par angļu brokastīm - var taču tās gatavot, kā vēlies (mazāk, vairāk treknas) un tā ir ar visiem ēdieniem, man angļu ēdiens gan šķiet labs, idejas receptēm var pasmelties;)!
01.11.2013 14:02 |

10 gadi
Reitings 2547
bērnu piezīmes skolā. Smejos kā kutināta :D :

Stundās nestrādā. 26.11. neuzrakstīja diktātu. sāka rakstīt, bet visu aizmeta pa gaisu, jo netika līdzi klases rakstīšanas tempam.
Rihards pusstundu palien zem sola un jūtas labi. Matemātiku nemācās ne mājās, ne skolā.
Raimondam kaut kas sajucis ar sava dzimuma apziņu, jo apmeklē meiteņu tualeti!
Pieprasīja no Lāsmas pildspalvu, bet tad to grauza. Strīda rezultātā Lāsma viņai uzkāpa uz kājas.
Pie pusdienu galda cūkojās un traucēja citiem ēst. Ričards pat sāka raudāt, jo nevarēja paēst.
Pēdējā semestra stunda bija iecerēta svētku noskaņā, ko traucēja Dāvja pirotehnika un netaktiskie komentāri.
Pārbaudes darbu pildīja ar zīmuli. Nākamreiz, lūdzu, pildspalvu nenoslēpiet!:)
Orest, lūdzu, neliec kājas uz sola. Tas ir domāts darbam ar mācību piederumiem.
Nokavēja latviešu valodas stundu, vēstures stundas laikā dedzināja smaržīgās sveces.
No 6 izlaboji uz 5.
Nezin,kas par iemeslu,kāpēc neieradās uz sporta stundu.Varbūt slinkuma iemesls.
Nekulturāli uzvedas pie galda: skaļi runā pāri visai ēdnīcai, met kāpostus no zupas uz klasesbiedriem.
NEAPMIERINA Kristapa sniegums stundas laikā,neļauj mācīties arī citiem, meitenēm velta dažādus nievājošus komentārus,stundā arī rej.
Monta smēķēja, ejot no internāta uz veikalu. Vecāki, lūdzu, atgādiniet, ka bērni smēķēt nedrīkst!
Mīļie skolēni ! Palīgā! Izsūtu ziņu visiem! Glābjamies paši vai palīdzam glābt klasesbiedrus - sekmes dažos priekšmetos klibo!
01.11.2013 14:10 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
aloe, jāāā :D

fost, man liekas pārāk treknas tādas brokastis. Man arī olas nepatīk ēst brokastīs. Es labāk kādu maizīti vai jogurtu, vai pārslas ar pienu. :)
01.11.2013 14:13 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Labdien!
Esmu jau pārgurusi, bet tikpat lielā mērkaķa ātrumā kā biju veikalā, jāsatīra māja un vēl sevi jāsaved kārtībā...nepatīk steigties, biju jau visu izplānojusi, 2h vairāk ir ļoti vērtē :D
Šodien nopirku savu pirmo lūpu krāsu (spontāns pirkums) :D Beidzot atradu, pašlaik jau baigi patīk :D
01.11.2013 14:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits