Hopelessly

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Čau :)
Huh, nezinu īsti kā sākt, pirmo reizi vēršos cosmo ar tik privātām problēmām. Lieta tāda - man ir draugs, kurš mani mīl, un kuru es it kā mīlu. Mūsu attiecības ir ļoti labas, tuvas, esmu pie viņa pieradusi. Taču ir arī cits vīrietis... Kura dēļ jūku prātā. Viņš ir tipisks donžuāns, reti veido nopietnas attiecības, bet bieži maina sievietes. Damn, nevaru, esmu samīlējusies viņā līdz ausīm. Saprotu, un cenšos nelolot ilūzijas par to, ka mums varētu sanākt kas nopietns, un ka viņš mainītos, visu laiku sev mēģinu ieskaidrot, ka man ir ļoti mīļš draugs, kurš rūpējas un mīl mani... Taču tas strādā tikai līdz brīdim, kad atkal satieku viņu. Ah, viņa balss, izskats, smaržas, izturēšanās, taureņi nebeidz dejot vēderā. Līdzšinējais draugs man nekad nav sagādājis tādas sajūtas. Ehh.
Pat īsti nezinu, ko gribēju, rakstīdama to šeit. Jo diez vai var sniegt padomu šādā situācijā, taču varbūt kādai ir bijis līdzīgi? Kā aizmirst un nomierināt tos stulbos taureņus? :D
Un lūdzu, nevajag teikt ka ar laiku viss pāries, tā nenotiks, jo šī te iemīlēšanās sajūta ilgst jau pusotru gadu...
31.10.2013 21:25 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
kāpēc tu muļķo draugu, ja tu viņu nemīli? beidz taču sevi žēlot!!! man visvairāk žēl tava īstā drauga, kurš tiek muļķots. kad tu guli blakus viņam, tu sapņo par citu. tu skrien pie tā otra, kad viņš piezvana. tas tev nešķiet nožēlojami???

Bet es esmu viņam ļoti pieķērusies. Mums kopā ir ļoti labi, brīžiem jūtos laimīga. Un nē, es neskrienu pie tā otra. Tieši otrādāk, izturos pret viņu tik vēsi, cik vien spēju, un viņa sms cenšos pilnībā ignorēt.
01.11.2013 11:42 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
arī par tiem darba jautājumiem- ja cilvēks grib, vienmēr var atrast risinājumu, ja negrib - attaisnojumu. un tā ir vienmēr. vnk negribi zaudēt saikni ar to vīrieti.
pat, ja tu neesi draugu piekrāpusi, ja tu tā turpināsi, tad agri vai vēlu piekrāpsi ar donžuānu vai kādu citu, jo tu savu draugu NEMĪLI. pieķeršanās nav mīlestība. tas, kas tevī ir, ir pieradums un pieķeršanās.
01.11.2013 11:43 |

Reitings 8272
Tieši otrādāk, izturos pret viņu tik vēsi, cik vien spēju, un viņa sms cenšos pilnībā ignorēt.

par šo es tev varu teikt, ka esi malacis. bet atrisini situāciju līdz galam. tā notiek tikai pagaidām. visu laiku tu nespēsi ar sevi cīnīties. var būt situācijas, kad tu vari padoties. tāpēc atrisini laicīgi to visu attiecību mezglu.
01.11.2013 11:45 |

Reitings 33
Twinkles, shajaa sakaraa nosutiju tev te
- cosmo- vestuli. Ludzu izlasi.
05.11.2013 21:02 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Tādas situācijas dzīvē būs ne viena vien. Ja ar patreizējo čali ir attiecības kuras vēlies saglabāt tad jāatmet emocijas un jāizlemj.
Attiecībām ir jābūt ar mugurkaulu, nevar uz emociju pamata lēkāt un skraidīt.

Ja jūs būtu nodzīvojuši kopā jau daudzus gadus tad ir citi risinājumi.
06.11.2013 08:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits