Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

krūtis

Reitings 135
Reģ: 31.10.2013
Sveikas, meitenes!
Mana problēma tāda, ka mani neapmierina manu krūšu izmērs. Lielākās problēmas ir tieši vasaras sezonā, kad jāizstaigā visi iespējamie veikali, lai atrastu piemērotu peldkostīmu.
Un vislielākās galvassāpes sagādā tas, ka manam draugam patīk lielu krūšu īpašnieces (esmu to novērojusi, īpaši vasarā, pludmalē, kas mani tracina, jo pati nejūtos seksīga ar savām krūtīm, arī seksa laikā cenšos krekliņu tomēr atstāt mugurā un cenšos nepārģērbties tā, lai draugs redzētu manas krūtis). Kopā esam 2 gadus un lūdzu nevēlos saņemt komentārus par šķiršanos utt...:) Esmu no tām greizsirdīgajām, tāpēc vienmēr jūtos slikti, ja kopā ejot pa pludmali, nākas sastapt lielu krūšu īpašnieces, jo zinu, ka draugam patīk, bet man pat tuvu tādas nav...
Reizēm, īpaši vasarā, skatos uz lielu krūšu īpašniecēm un domāju- cik lieliski izskatās, kaut man tādas būtu!!!
Esmu 22 gadus jauna, 180cm, tieva, jā, zinu, ka viss savās proporcijās, bet tomēr...
Esmu domājusi arī par krūšu palielināšanu un tā nopietni! Tāpēc gribētu lūgt tās, kuras ir palielinājušas krūtis, padalieties lūdzu ar info, pie kura ārsta labāk vērsties un kā apmierina rezultāts. Par cenām daudz maz tagad zinu...
Ļoti gaidīšu :)

Mājās arī push-upi stāv, bet...gribu tomēr, lai draugam ir ko redzēt...:)
31.10.2013 18:30 |

Reitings 147
Reģ: 02.12.2013
Vīrietis tik un tā sajutīs jūsu silikonus un es domāju viņam ne ļoti patīkami būs spaidīt :D Esmu pret, pašai apmierina savs izmērs.
06.01.2014 17:52 |

Reitings 55
Reģ: 31.10.2013
Nebūtu vienkāršāk uzaudzēt pašapziņu?Arī man ir A izmēra krūtis,taču es sportoju,lai uzturētu viņas foršā formā.Es esmu laimīga ar savām mazajām krūtīm,jo sportošana nav problēma,vīrietis mīl mani dēļ manis ,nevis lielo krūšu dēļ(tas gan vairāk bija novērojams jaunībā,nobrieduši vīrieši dēļ krūtīm neizvēlas).Kā arī esmu laimīga,ka varu atļauties nenēsāt krūšturi un tas neizskatīsies vulgāri.
06.01.2014 18:00 |

Reitings 224
Reģ: 02.01.2014
nobrieduši vīrieši dēļ krūtīm neizvēlas

taisnība
06.01.2014 18:03 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
Netērē naudiņu operācijai, bet labāk ietaupi un nomaini boyfriend!
12.01.2014 04:05 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Zini- aizej pie arsta uz konstaciju - man visa gribeshana pargaja!
Tas tomer nav uzaicis izraustit un nokrasot.
12.01.2014 04:17 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
Bez kirurģiskas iejaukšanās krūtis praktiski nevar palielināt... bet jau esošās krūtis var padarīt līnijās izteiksmīgākas, tvirtākas -uzkrītošākas ... izkopjot stāju, trenējot zemkrūšu muskulatūru - kas vairak tās nosacīti piepacels un izmetīs uz priekšu (apmēram kā vairumā pro dejotājām - pavērojat... krūtis uz priekšu un dupsus uz aizmuguri).... krēmi, krūšu pašmasāža - ļoti, ļoti minimāli var palīdzēt bet uz šiem paņēmieniem nevajadzētu likt uzsvaru....
vakūmmasāža - ļoti nosacīts palīgs un dārgs - jo jārēķinās ka tas javeic daudzmaz regulāri visu laiku...

Ieteiktu palikt pie specifisko vongrojumu veikšanas stāajas un zemkrūšu muskulatūras izkopšanai .... to var veikt arī mājas apstākļos praktiski bez spec inventāra... atiecīgi tas neko nemaksās + viennozīmīgi pilnībā veselīgi un dabiski.. + bonusaa ari var izkopt vius parējo figūru - piemēram kl';at paņemot vēl dupsi kas sievietem ari gana aktuals rajons....

Ja kādai interesē profesionāļa sastādīta treniņprogramma un konsultācijas šajā jautājumā - droši rakstat Man uz profilu.....
05.05.2014 08:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits