Sveikas, meitenes!
Mana problēma tāda, ka mani neapmierina manu krūšu izmērs. Lielākās problēmas ir tieši vasaras sezonā, kad jāizstaigā visi iespējamie veikali, lai atrastu piemērotu peldkostīmu.
Un vislielākās galvassāpes sagādā tas, ka manam draugam patīk lielu krūšu īpašnieces (esmu to novērojusi, īpaši vasarā, pludmalē, kas mani tracina, jo pati nejūtos seksīga ar savām krūtīm, arī seksa laikā cenšos krekliņu tomēr atstāt mugurā un cenšos nepārģērbties tā, lai draugs redzētu manas krūtis). Kopā esam 2 gadus un lūdzu nevēlos saņemt komentārus par šķiršanos utt...:) Esmu no tām greizsirdīgajām, tāpēc vienmēr jūtos slikti, ja kopā ejot pa pludmali, nākas sastapt lielu krūšu īpašnieces, jo zinu, ka draugam patīk, bet man pat tuvu tādas nav...
Reizēm, īpaši vasarā, skatos uz lielu krūšu īpašniecēm un domāju- cik lieliski izskatās, kaut man tādas būtu!!!
Esmu 22 gadus jauna, 180cm, tieva, jā, zinu, ka viss savās proporcijās, bet tomēr...
Esmu domājusi arī par krūšu palielināšanu un tā nopietni! Tāpēc gribētu lūgt tās, kuras ir palielinājušas krūtis, padalieties lūdzu ar info, pie kura ārsta labāk vērsties un kā apmierina rezultāts. Par cenām daudz maz tagad zinu...
Ļoti gaidīšu :)
Mājās arī push-upi stāv, bet...gribu tomēr, lai draugam ir ko redzēt...:)