Pārdzērušās meitenes

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
http://youtu.be/nPunA5f1mMc
http://youtu.be/wnSzMUVvXF4

Daži gadijumi likās smieklīgi, nez ko tās meitenes vispār domā tajā brīdī un ko vispār alkohols lielā daudzumā nodara veselajam saprātam,ja cilvēkam sāk likties,ka spēj runāt visās valodās, izskatās perfekti ,skaisti un seksīgi, ka katra kustība ir šausmīgi pavedinoša, cita iedomājas,ka ir mākslas vingrotāja vai var pārkāpt pāri žogam, čurāt liftā utt utt.

Kā var tā piedzerties,ka nekontrolē savu uzvedību? (t) Diskusijai īsti nav konkrēta jautājuma , bet vienkārši kā pārdomas. Latvijā arī es neesmu redzējusi tik lielā komā meitenes. Gan jau Rīgā ir, bet tur es neesmu tusējusies :D

Bet Anglijā te nav retums ar plikām pakaļām uz ielas meitenes pārdzērušās guļ piektdienu un sestdienu vakaros. Citas tādā pašā komā nonāk svešinieku gultās, paliek stāvoklī un tad nu sākas problēmas.

No otras puses atkal,kam gan nav gadijies piedzerties :D Labi,ka manu draudzeņu kompānijās,kad mēs agrāk ballējāmies, neviens neizdomāja filmēt notiekošo. :D

Šī ir tā diskusija, kur visas var pļurkstēt un vienalga par ko un kā, izteikt savus visādus viedokļus, stāstus, pārmetumus un tā tālāk.

31.10.2013 17:54 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Vēmusi un čurājusi aizliegtās vietās neesmu, uz galdiem, letēm nedejoju.
Ir gan reize, ko negribu atcerēties- salecos ar skuķi, kurai skaidrā prātā pat virsū neskatītos, nemaz nerunājot par viņas teiktā vērā ņemšanu. Bet- tas bija sen un vairs nav taisnība.
01.11.2013 12:20 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
Atceros, es šausminājos par traki iedzērušām meitenēm, līdz pašai sanāca...arī esmu darījusi nožēlojamas lietas. Mana mācība - nevajag nosodīt. Un reizēm, lai pamatīgi piedzertos, nav jāizdzer liels daudzums alkohola, pietiek arī ar nepareizu kombināciju, piemēram, kā te jau bija minēts, ar antibiotikām.
01.11.2013 13:05 |

Reitings 179
Reģ: 08.10.2013
Kad biju jaunaka,piedzeros un laizijos ar diviem viriesiem viena akara,abi ari pasukaju.Kauns
01.11.2013 13:19 |

10 gadi
Reitings 622
Reģ: 13.06.2013
jap, tev taisnība, Mari. :D
citreiz ir tā, ka dzērumā tādi draugi, tik daudz kas kopīgs, bet skaidrā prātā, pat neietu klāt un nerunātu. :D aij :D
01.11.2013 13:27 |

Reitings 575
Reģ: 08.03.2013
Lai jau -vemstās, čurā , karas kaklā un nez ko,bet viena lieta , kas man baiiiiiigi tracina, ir tas , ka sievietēm dzērumā galvā , ieslēdzas kaut kāda zaļā gaisma, un viņās pēkšņi domā , ka ir Zoltani, stipras, varenas gan uz sievietēm gan uz vīriešiem, gan morāli gan fiziski :D
01.11.2013 13:39 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
PRetīgi un nožēlojumi! Attaisnojumi tādam pālimvienkārši NAV. Ja dzer zāles, tad nedzer alko,cik elementāri tas ir? Vispretīgākais ir ta,s ka pēc tādām parasti kāds arī tīra. Visus piečurātos liftus, pievemtās izlietnes, nemaz nerunājot par to, ka ātrās ēstuvēs pēc tādiem dāmīšu bariem paliek par miskasti! Fuj, Fuj. Fuj!
01.11.2013 13:45 |

Reitings 541
Reģ: 17.01.2013
Šitas ir vienkārši skumji - filmēt un publicēt. Skaidrs, ka skats nav ne skaists, ne patīkams, bet vēl cītīgi par to ierēkt tā vietā, lai "kadra varonei" labāk aizietu palīgā... fui.
Kam nav dzīvē gadījies pārķert pāri mēram vai netīšām iedzert, kā jau te teica, nepareizu kombināciju.
01.11.2013 14:00 |

Reitings 503
Reģ: 11.05.2011
bildes speecigas :D Riga ko tadu neredzesi. PAti esmu biezi vemusi, bet vnm censhos kkur kur cilvekiem nebus javac, jaskataas. A citiem piliigi vienalga - zinu pazinjas, kas pievemushas mashiinas, pukju podus, galdus baros, letes, uz gridas turpat :D
Krist ari sanacis, bet mana lielaakaa probleema, naak luuziens, varu aizmigt dajebkur, pat uz ielas. Tas arii trakaakais. Bet churaashana, tas vsp psc. Man vienrezi viens tx shoferiitis staastiija, kaa metenes piemiizushas mashiinu, vai aiziet kkur pachuraat un aizmirst novilkt biksiites un bijis viens gadiijums, kad meitenei menjkas saakushaas paalii :D
01.11.2013 14:15 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Khmmm.. gribēju jau sākt nosodīt, bet tad atcerējos, ka pašai ir bijušas 3x (!!! omg, līdz šim nebiju tā apzināti skaitījusi, jo visu jau gribas tālākajos atmiņu plauktiņos nobāzt :D ), kad trūkusi kapitāli filma...
Neiedziļināsim, jo dikti kauns :D , bet vismaz ok, ka to nezina plašāka publika. Katrā gadījumā, vismaz uz ielas atrubījusies, vai vēmusi, vai nokārtojusies neesmu :D
Tā ir tā smagā mācība alko lietot ar mēru, sevišķi, ja jau tā esi no tiem, kam iereibšanai pietiek kā cālim :D

Bet, ko man nesaprast, ir šis uk tusētāju ģērbšanās stiliņš . Nu šajā gadījumā, ja viņas tādas atlūzušas vaļātos uz ielas, es pat nevarētu neko pārmest potenciālam izvarotājam. Jo tiešām izskatās, ka viņām jau viena vieta niez, kā gribas!
01.11.2013 14:36 |

Reitings 1431
Reģ: 04.04.2012
Es vot gribēdama nevaru piedzerties, man filma nezūd, jo organisms vairs neņem pretī, un man rauj uz augšu... :D Bet nu par to priecājos! Silta gan esmu bieži bijusi, bet tad es sāku muldēt pa daudz i viss.
01.11.2013 15:15 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Mari, cik saprotu, esi no Uk, Tu varbūt tad arī zinās, kā īsti ir- Es kkur dzirdēju, ka Uk, nedelas nogalēs, pie klubiem dežūrē Policija, jo meitenes tā pārdzerās, ka pie klubiem puiši viņas seksuāli izmanto, kamēr viņas atplīsušas mētājas. :D
01.11.2013 15:45 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Smurfete! , es nekad neesmu redzējusi ,ka pie klubiem dežūrētu policija :D
01.11.2013 15:49 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Man vienmēr ir jautri, kad dzeru :D Protams, dažādas muļķības sastrādātas, piemēram, aizvakar ballītē pēdējo vakara daļu netaceros, tikai fragmentāri, atceros, ka skūpstījos ar vīrieti, kurš man nekad nav paticis, liecies iedomīgs utt :D Bet nu ja bet arī viņš to neatceras (it kā), tik viņa draugi smaida, man ejot garām. Bet ātri vien tas aizmirsīsies, dzīvosim abi tālāk :)

Baigās trakulības un muļķības nemēdzu darīt, vienīgi kļūstu ļoti atklāta, saku to, ko domāju, acīs, neko neslēpju, kļūst atvērtāka. Interesanti, ka vakaros, kad dzeru, kompānija man ir ļoti savrīga, kurā es atrodos, lai arī kādā kondīcijā es būtu. Tagad kojās dzīvojot zinu 3 čaļus, ar kuriem es kopā droši varu dzert, un viņi nemēģinās ne mani pavedināt, ne arī atstās mani vienu pašu, ja man paliks slikti :) Patīkama tā sajūta. Un ir arī kādas 3 meitenes, ar kurām varu dzert kopā, nedomājot, vai tik es nepiedzeršos, nesastrādāšu kaut ko, jo es vienkārši zinu - mani atturēs, aizvedīt gulēt, ja raudāšu, pajautās, kāpēc un mēģinās atrisināt manu raudāšanas iemeslu :)

Vispār traki man ar to raudāšanu - gandrīz vienmēr, kad iedzeru, raudu. Pati jau saprotu, ja būtu man tas, pēc kā tiecos, raudāšana izpliktu, bet tagad ir kā ir :D
01.11.2013 19:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits