Man vienmēr ir jautri, kad dzeru :D Protams, dažādas muļķības sastrādātas, piemēram, aizvakar ballītē pēdējo vakara daļu netaceros, tikai fragmentāri, atceros, ka skūpstījos ar vīrieti, kurš man nekad nav paticis, liecies iedomīgs utt :D Bet nu ja bet arī viņš to neatceras (it kā), tik viņa draugi smaida, man ejot garām. Bet ātri vien tas aizmirsīsies, dzīvosim abi tālāk :)
Baigās trakulības un muļķības nemēdzu darīt, vienīgi kļūstu ļoti atklāta, saku to, ko domāju, acīs, neko neslēpju, kļūst atvērtāka. Interesanti, ka vakaros, kad dzeru, kompānija man ir ļoti savrīga, kurā es atrodos, lai arī kādā kondīcijā es būtu. Tagad kojās dzīvojot zinu 3 čaļus, ar kuriem es kopā droši varu dzert, un viņi nemēģinās ne mani pavedināt, ne arī atstās mani vienu pašu, ja man paliks slikti :) Patīkama tā sajūta. Un ir arī kādas 3 meitenes, ar kurām varu dzert kopā, nedomājot, vai tik es nepiedzeršos, nesastrādāšu kaut ko, jo es vienkārši zinu - mani atturēs, aizvedīt gulēt, ja raudāšu, pajautās, kāpēc un mēģinās atrisināt manu raudāšanas iemeslu :)
Vispār traki man ar to raudāšanu - gandrīz vienmēr, kad iedzeru, raudu. Pati jau saprotu, ja būtu man tas, pēc kā tiecos, raudāšana izpliktu, bet tagad ir kā ir :D