Aj, kas tik nav sadarīts savos padsmit gados. :D
Varu pastāstīt par vienu no pēdējiem atgadījumiem dzērumā.
Ar draudzenēm bijām /tolaik vēl esošajā/ Baltic Beach Party Liepājā.
Tovakar mēs bijām uzvarējušas derībās un dabūjām 12 pudeles šampi ( uz 4 meitenēm),
tad mēs viņus arī dzērām.. Bija jau liela daļa iztukšotas un tad nu devāmies iekšā pasākumā, protams, kungu prātā. Un ko tik mēs nedarījām - es pēkšņi biju visdraudzīgākā būtne pasākumā - biju nopirkusi kokču un gāju pie visiem pacienāt - gan pie puišiem, kam blakus meitene, gan pie pašiem viesmāksliniekiem - Mumiy Troll - latvsiki viņiem teicu, lai iedzer ar mani, tad es sāku saprast, ka viņi nesaprot, ko viņiem saku, tad prasīju - varbūt jūs angliski runājat? viņi tāpat nesaprata, jo jautāju to latviski. beigās, jau apvainojusies, teicu - nu davaaaaj vipivajem, milije druzjaa (taa draudzene man citeeja manis teikto :D) - un viņi dzēra arī :D, pēc tam pat mūs nofočēja fotogrāfs - 2 puišus no Mumiy Troll un mani, kas bāž salmiņu puisim pie mutes. :D
pēc tam aizgāju pie viena bārmeņa un teicu, lai uztaisa man kokču ar šampi, šņabi, sidru un alu, teicu viņam, ka neņēmu daudz naudas līdzi, jo negribu piedzerties. (un tā vairākas reizes teicu - ka es negribu piedzerties, bet uztaisi man to kokču) Tad šis man negribēja taisīt, bet es sēdēju tik ilgi pie viņa, kamēr viņš uztaisīja arī. un tad atkal gāju pie cilvēkiem pacienāt viņus, daži pat teica, ka ir garšīgi. pēc tās glāzes iztukšošanas gan vairs neko neatceros, bet draudzenes stāsta, ka pēc tam es esot gribējusi tikt uz skatuves novadīt deju - pastum, pastum pietupies, lai esot draudzīgāk viss, savādāk visi daloties bariņos un tā neesot smuki, tad esmu pie karuseļiem stāvējusi un bļāvusi ik pa laikam - turies, lūdzu, stiprāk, tu celies augšā un tas ir bīstami! aj, vairs pat neatceros, bet bija vēl visādi pigori :D
nu bet tā kopumā nekādas publiskas vemšanas, čurāšanas, uzmākšanās nav bijušas. vienīgais - esmu ļoooooti draudzīga. gandrīz vai pretstats tam, kāda esmu skaidrā.
vienīgais pluss- pēc tādiem pasākumiem manā paziņu sarakstā pievienojas vēl vismaz 10-20 cilvēki, kam esmu pateikusi, ka mani ir jāuzaicina facebook un tad viņi redzēšot, ka patiesībā jau esmu jauka meitene. :D