Pārdzērušās meitenes

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
http://youtu.be/nPunA5f1mMc
http://youtu.be/wnSzMUVvXF4

Daži gadijumi likās smieklīgi, nez ko tās meitenes vispār domā tajā brīdī un ko vispār alkohols lielā daudzumā nodara veselajam saprātam,ja cilvēkam sāk likties,ka spēj runāt visās valodās, izskatās perfekti ,skaisti un seksīgi, ka katra kustība ir šausmīgi pavedinoša, cita iedomājas,ka ir mākslas vingrotāja vai var pārkāpt pāri žogam, čurāt liftā utt utt.

Kā var tā piedzerties,ka nekontrolē savu uzvedību? (t) Diskusijai īsti nav konkrēta jautājuma , bet vienkārši kā pārdomas. Latvijā arī es neesmu redzējusi tik lielā komā meitenes. Gan jau Rīgā ir, bet tur es neesmu tusējusies :D

Bet Anglijā te nav retums ar plikām pakaļām uz ielas meitenes pārdzērušās guļ piektdienu un sestdienu vakaros. Citas tādā pašā komā nonāk svešinieku gultās, paliek stāvoklī un tad nu sākas problēmas.

No otras puses atkal,kam gan nav gadijies piedzerties :D Labi,ka manu draudzeņu kompānijās,kad mēs agrāk ballējāmies, neviens neizdomāja filmēt notiekošo. :D

Šī ir tā diskusija, kur visas var pļurkstēt un vienalga par ko un kā, izteikt savus visādus viedokļus, stāstus, pārmetumus un tā tālāk.

31.10.2013 17:54 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Viss jau būtu ideāli, ja nevajadzētu vemt.
Nekad neaizmirsīšu, kā dzerot viskiju un ēdot sēņu čipsus, gandrīz aizgāju ar sirdi. Nebiju pat piedzērusies vai iereibusi. Labi, ka vakars nebeidzās slimnīcā. Mācība, ka sēnes un alkohols ir kas nesavienojams, jā, pat sēņu čipsi.
01.11.2013 00:14 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Mai gan vairāk šausmina nemācēšana iedzert. Nu kāpēc ir jādzer līdz tādai stadijai? Jautri? Kāda jautrība,kad nevar kājās nostāvēt un pat īsti parunāt, vai velk uz vemšanu?
01.11.2013 00:49 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Jautri? Kāda jautrība,kad nevar kājās nostāvēt un pat īsti parunāt

man ir jautri arī tādā stadijā ;d bet katram jau tas individuāli :)
01.11.2013 00:51 |

Reitings 463
Reģ: 18.10.2013
Tiesi sodien seit Anglija ir Helovina vakars, un pabi bija parpilditi ar dazada vecuma lautiniem spoku, vampiru un raganu kostimos. Uz galvenas ielas, ejot maja no darba, redzeju daudzus labi iedzerusus cilvekus. Meitenes un puisi alejas uz ielas, blaustijas, gazas gar zemi, un vinas visas bija terptas atbilstosi helovinu tematikai-skats bija amizants. Seit daudzi vietejie ir ka berna prata gan skaidra prata, gan iedzerusi. :D Bet pirms dosanas uz darba redzeju daudzus mazus bernus, kuri bija terpti Helovina kostimos, klauvejas un prasija saldumus. Mazus, miligus berninus nomainija pieaugusie kunga prata. :D
01.11.2013 01:19 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013

Uhhh. Gan jau to vietiņu arī māk apstrādāt. Vīriešiem un kaķiem nopietna konkurence. :D
01.11.2013 09:12 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Vienu reizi esmu bijusi pilnīgā bezfilmā, nokritu uz ielas un no tā brīža, līdz brīdim, kad pamodos, neko neatcerējos. Tā beidzās mans eksperiments ar nosaukumu "Gan jau nekas traks nenotiks, ja lietojot šīs zāles, iedzeršu nedaudz". Morāle - ja jums pasaka, ka ar zālēm alko nav savienojams, paklausiet.

Man bijusi līdzīga pieredze. zāles ar alko ir pilnīgi nesavienojamas lietas. no pāris šampja glāzēm un AB es biju tādā komā,ka man pirmo reizi dzīvē iztrūka filma l;idz pēdējam.
Teiktu,ka pārdzērusi jēgu vai ko, nē..ar meitenēm 2 glāzes šampja...normālā gadījumā šīs pāis glāzes uzsistu jautrību mazliet.
01.11.2013 09:18 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Fuj.. man kauns to meiteņu vietā. Vienīgā mana reize, kad esmu pāršāvusi pār strīpu ar alko - aizgāju gulēt un no rīta bija slikti. Neko nesastrādāju, bet tāpat bija kauna sajūta.

Vispār nesaprotu tos cilvēkus, kas filmē, nedod Dievs, ka tās vēl ir "draudzenes".
01.11.2013 09:21 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Es laikam nekad tam netikšu pāri un katru reizi, vienkārši atceroties, man paliek tāds kauns, ka gribas kkur ielīst un nerādīties.
Vienu reizi savos 19 gados es piedzēros tā, ka no plkst 1 naktī līdz 6 no rīta neatceros neko. Es esot kāpusi uz galda un dejojusi, vairākkārt kritusi no tā nost (!) un vēlāk atrubījusies tualetē. Mani stiepa draudzene un viņas draugs, kuram bija jātur acis ciet objektīvu iemeslu dēļ... Mans vājais kuņģis nelika ilgi gaidīt un es dabūju pievemt grīdu vairākas reizes, to nemaz neatceroties. Nākamās 3 dienas es gulēju gultā un nevarēju ne ieēst ne padzerties, biju tā saindējusies ar alkoholu, ka likās, es nomiršu. Man paveicās ar to, ka biju kompānijā ar cilvēkiem, kuri nekad man par to nav pārmetuši.. Kopš tā laika ar alkoholu esmu uz jūs un slikti panesu kompānijas, kurās lieto alkoholu. Nespēju ilgstoši uzturēties klubā vai kādā citā vietā, kur ir dzēruši cilvēki. Palieku tiešām agresīva, ja kāds vairāk par 2x pārjautā, vai es tiešām nedzeršu.. Joprojām no tā vakara saglabājās kleita, no kuras kuņģa satura pēdas tā arī nav nomazgājušās. Kārtojot skapi, apskatos un atceros, ka alkohols ienaidnieks.
Redzot visas šīs bildes, man paliek skumji..
01.11.2013 09:45 |

Reitings 68
Reģ: 30.09.2013
Aj, kas tik nav sadarīts savos padsmit gados. :D
Varu pastāstīt par vienu no pēdējiem atgadījumiem dzērumā.

Ar draudzenēm bijām /tolaik vēl esošajā/ Baltic Beach Party Liepājā.
Tovakar mēs bijām uzvarējušas derībās un dabūjām 12 pudeles šampi ( uz 4 meitenēm),
tad mēs viņus arī dzērām.. Bija jau liela daļa iztukšotas un tad nu devāmies iekšā pasākumā, protams, kungu prātā. Un ko tik mēs nedarījām - es pēkšņi biju visdraudzīgākā būtne pasākumā - biju nopirkusi kokču un gāju pie visiem pacienāt - gan pie puišiem, kam blakus meitene, gan pie pašiem viesmāksliniekiem - Mumiy Troll - latvsiki viņiem teicu, lai iedzer ar mani, tad es sāku saprast, ka viņi nesaprot, ko viņiem saku, tad prasīju - varbūt jūs angliski runājat? viņi tāpat nesaprata, jo jautāju to latviski. beigās, jau apvainojusies, teicu - nu davaaaaj vipivajem, milije druzjaa (taa draudzene man citeeja manis teikto :D) - un viņi dzēra arī :D, pēc tam pat mūs nofočēja fotogrāfs - 2 puišus no Mumiy Troll un mani, kas bāž salmiņu puisim pie mutes. :D

pēc tam aizgāju pie viena bārmeņa un teicu, lai uztaisa man kokču ar šampi, šņabi, sidru un alu, teicu viņam, ka neņēmu daudz naudas līdzi, jo negribu piedzerties. (un tā vairākas reizes teicu - ka es negribu piedzerties, bet uztaisi man to kokču) Tad šis man negribēja taisīt, bet es sēdēju tik ilgi pie viņa, kamēr viņš uztaisīja arī. un tad atkal gāju pie cilvēkiem pacienāt viņus, daži pat teica, ka ir garšīgi. pēc tās glāzes iztukšošanas gan vairs neko neatceros, bet draudzenes stāsta, ka pēc tam es esot gribējusi tikt uz skatuves novadīt deju - pastum, pastum pietupies, lai esot draudzīgāk viss, savādāk visi daloties bariņos un tā neesot smuki, tad esmu pie karuseļiem stāvējusi un bļāvusi ik pa laikam - turies, lūdzu, stiprāk, tu celies augšā un tas ir bīstami! aj, vairs pat neatceros, bet bija vēl visādi pigori :D

nu bet tā kopumā nekādas publiskas vemšanas, čurāšanas, uzmākšanās nav bijušas. vienīgais - esmu ļoooooti draudzīga. gandrīz vai pretstats tam, kāda esmu skaidrā.

vienīgais pluss- pēc tādiem pasākumiem manā paziņu sarakstā pievienojas vēl vismaz 10-20 cilvēki, kam esmu pateikusi, ka mani ir jāuzaicina facebook un tad viņi redzēšot, ka patiesībā jau esmu jauka meitene. :D
01.11.2013 10:30 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Jautri? Kāda jautrība,kad nevar kājās nostāvēt un pat īsti parunāt kajas es varu nostavet jebkura stadija, bet ka var nebut jautri?:D es vienmer ar druskam esam nosmejusas zilas, nakama rita prese sap. nezinu, dzeruma labs bazars nak ara un jocini tadi, ka apkakaties no smiekliem var.
01.11.2013 11:46 |

10 gadi
Reitings 622
Reģ: 13.06.2013
Mans viens no dzīves briesmīgākajiem atgadījumiem ir līdzīgs Riry.
Tikai bonusā vēl bija narkotikas, kas tika iebarotas, skumji..
01.11.2013 11:58 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012

Bļeģ, kas pa šmarām :D :D :D
Īstenībā neko vairāk par riebumu un riktīgu smieklu devu man šie "radījumi" neizraisa.
01.11.2013 12:00 |

Reitings 78
Reģ: 28.10.2013
Jaunības gados vēl līdz tiem 18 esmu pielējusies tā kārtīgi 2 reizes kad neatceros neko ar klasesbiedriem,bet neko traku neesmu tur darījusi.Nemācos nevienam virsu vienīgi ko es esot darījusi esmu matus mazgājusi, 3 reizes,jo šķipsnu apvēmu ,un vienreiz pamodos blakus klases biedram,bet tas bija pēc skolas beigšanas :) Nebija nekā tāda lai baigi kaunētos,jo citas ar citiem būtībā visu acu priekšā nodarbojās ar seksu!
Esmu arī šajā vecumā iedzērusi tā,kārtīgi bet mūždien man vienmēr jāvemj kaut tas būs tikai 4 glāzes kokteiļa,un neko nedaru tādu lai kaunētos,jo uzvedos tā pat kā kad esmu skaidrā :)
01.11.2013 12:01 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Laaaaaabs :D :D :D
01.11.2013 12:02 |

10 gadi
Reitings 622
Reģ: 13.06.2013
Bet man alkohola reibumā izpaužas draudzīgums, kaut gan pati par sevi esmu ļoti draudzīga , tad reibumā vēl vairāk, hehe
01.11.2013 12:05 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
a vēl viena mācība, nekad vienā glāzē nejauciet jāgermeistaru ar vodku, likās, ka viss kunīs izdegs :D

Un nelaidiet gaisā laternas starp daudzdzīvokļu namiem :D
01.11.2013 12:09 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Tā pārmērīgā draudzība ne vienmēr ir laba. īpaši ja tev kāds ir kaut ko nodarijis un tu dusmojies uz to cilvēku, vai vienkārši kāds ļoooti nepatīk un pa dzērumam tev pēkšni visi ir draugi, miers virs zemes un viss ir super :D Nākamajā dienā ir tik daudz nevēlamu draugu :D
01.11.2013 12:09 |

Reitings 1557
spriežot pēc bildēm, mums ta vismaz ir kauns.. a tur visi tādi.. reāli ikviens tur uz ielas izskatās pilnīgā klamā.. un tās miskastes. Es nezinu, tiešām sen neesmu gājusi iekarot Vecrīgu, bet man, tur neizskatās tā..
http://sobadsogood.com/2011/10/20/welcome-to-merry-ol-england-44-outrageous-photographs-of-drunken-british-public/
01.11.2013 12:13 |

Reitings 1557
bļin, es rakstu tā, it kā būtu piedzērusies.. :D

spriežot pēc bildēm, mums ta vismaz ir kauns.. a tur visi tādi.. reāli ikviens tur uz ielas izskatās pilnīgā hlamā.. un tās miskastes. Es nezinu, tiešām sen neesmu gājusi iekarot Vecrīgu, bet, man liekas, tur neizskatās tā..
01.11.2013 12:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits