Enerģija plūst pāri malām, bet darba nav? Te IR darbs!

Reitings 128
Reģ: 12.07.2013
Meklējam kolēģi administratora-lietveža darbam izglītības centrā.
Darba laiks: no pirmdienas līdz ceturtdienai 12.00 – 21.00, piektdienās 11.00 - 15.00.
Pamata darba pienākumi: esošo un jauno programmu piedāvājumu pārzināšana, informācijas sniegšana klientiem, klientu apkalpošana – rēķinu izrakstīšana, maksājumu pieņemšana, mācību līdzekļu izsniegšana, klientu datu un rēķinu ievadīšana uzņēmuma grāmatvedības sistēmā, lietvedības darbi – rīkojumu, iesniegumu u.c. dokumentu sagatavošana, vakara nodarbību koordinēšana – nodarbību uzskaites žurnālu sagatavošana un uzturēšana kārtībā, aptaujas anketu izsniegšana un rezultātu apkopošana, sertifikātu izsniegšana, arhīva papildināšana un uzturēšana kārtībā. Nepieciešamības gadījumā: kopēšana, pasta sūtījumu izņemšana un nosūtīšana, steidzamu līgumu un dokumentu nogādāšana partneriem u.c. pienākumi.
Atalgojums: 220 Ls par nepilnu slodzi
Darba vieta: Raiņa bulvāris 31-6
Prasības: vidējā izglītība ar labām vai izcilām sekmēm vai vismaz 2. kurss augstskolā. Labas datorprasmes un saskarsmes prasmes. Uz darba interviju uzaicinātajiem, lūgsim līdzi ņemt izglītības dokumentus un sekmju izrakstus.
Valodu prasmes: Latviešu valoda - B2 līmenis, Krievu un angļu valoda - B1.

Lai pieteiktos vakancei CV un motivācijas vēstuli sūtīt uz e-pastu [email protected].
31.10.2013 12:11 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Manuprāt, jau sen būtu vajadzējis saprast, ka šis forums nav īstā vieta, kur izteikt darba piedāvājumus...

Turklāt tika taču rakstīts, ka šāda alga ir tikai pārbaudes laikā, pēc tam atalgojums tiek pārskatīts.

Turklāt, nav taču jāparaksta līgums, ka tagad turpmākos 5 gadus būs jāstrādā šajā darba vietā bez tiesībām aiziet no darba. Un vai tiešām labāk ir čīkstēt, ņemt ātros kredītus un dzīvot vecākiem uz kakla? Arī pati senākā pagātnē esmu strādājusi par līdzīgu summu - un nevis nepilnu, bet pilnu slodzi. Jo apzinos, ka sēžot mājās rokas klēpī salikusi, lieliskās darba iespējas man pašas klēpī neiekristu.

(mani secinājumi ir izteikti, pieņemot, ka norādītā alga ir NETO).
31.10.2013 18:15 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Ja tā nebūtu Rīga, bet manā lauku pilsētā, pat apsvērtu iespēju par šādu darbu, jo te divistabu dzīvoklis izmaksā ap 50ls ziemā un ar 150ls vienai dzīvot ir pat vēl tīri neko.
Neprasa jau tur ģēniju ar kaut kādām fantastiskām zināšanām. Vismaz labas sekmes norādā uz kaut kādu centību, rūpību un precizitāti, kas šim darbam nav mazsvarīgi.
31.10.2013 20:18 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
Kas par grāmatvedības programmu nav minēts. Un tiešam to visu var paveikt ar vidējo izglītību vai 2 kursa students, visdrīzāk, darbinieki tiek ņemti tik uz pārbaudes laiku. Kamēr atradīs ar izcilām sekmēm.
31.10.2013 21:54 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Psc...un cilvēki vēl var atļauties pateikt kaut ko nievājošu par tiem kuri aizbrauc uz neatgriešanos. Klaja ņirgāšanās.
31.10.2013 22:15 |

Reitings 11
Reģ: 29.10.2013
Labs variants,bet kam???
Ja pat cilvèks ir bez darba pieredzes, izdevīgāk stràdàt ( ar tam visām izcilajàm sekmèm) par operatorèm top shopa visādos veikalos, administratorèm salonos, pàrdevèjàm nezinu, ticiet man,var atrast :) Lielpilsètà ar tàdiem ienàkumiem tikai par dzīvokli samaksāt,transports, paēst tā diètiski. Tak šàdu darbu pat students ar màcībām nevar apvienot.
Àtri ķīnie§us sauks,kuriem 200ls ir liela nauda,vot tad latviešim te tiešàm nebùs vietas.
Nafig màcīties,attìstīties???
31.10.2013 23:33 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Ja godīgi, tad neredzu, ka te tiek prasīts ģēnijs un pienākumi būtu tik šausmīgi grūti. To mierīgi var veikt kāds ar vidusskolas izglītību vai pat tāds, kas mācās vidusskolā. Kas tur ko datus neievadīt un visu nesarakstīt attiecīgajās ailēs? Domāju, ka pat pamācīties mierīgi starplaikos var. Nav jau nekas jauns jārada vai dzīvības jāglābj. Tie, kas grib iegūt pirmo darba pieredzi biroja darbā, tas ir labs piedāvājums, kā arī studenta CV tas ir smukāks ieraksts par kādu veikalu. Skumji protams, ka tās 4 stundas nogrieztas, 36 stundas nav nekāda pusslodze, mūsu darba devēji atkal izstādā kādas mahinācijas, lai maksātu mazāk un noteikti atradīsies, kas to darbiņu darīs arī par tādu algu un līdz ar to citi darba devēji turpinās darīt tāpat un nekas nemainīsies. Vienīgais, kas mani izbrīna, ka cosmietes tādu šumu ceļ par algas apmēru. Vai tiešām mums Latvijā maksā tik lielas algas? Skatoties darba sludinājumus, to kaut kā nemana. Pat Dombrovskim ir tikai 1200 latu liela alga :D .
01.11.2013 02:18 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Reāli mans brālis ir nomācījies 6 gadus un tagad vēl 4 gadus alga rezidentūrā ir 230ls Neto, nu to ir grūti nosaukt par adekvātu atalgojumu, ņemot vērā tos pienākumus un atbildību.

Lūk, tas mani nošokēja. Tur ir jābūt lielam entuziastam, lai turpinātu strādāt šajā jomā Latvijā. Nav brīnums, ka medicīnas profesiju pārstāvji skatās uz vakancēm ārpus valsts robežām. Turklāt, kā lai tādam internam samaksā, ja nodokļu ieņēmumii Latvijā pārsvarā ir no minimālajām algām un nodokļu maksātāji arī mums ir tik cik ir. Tāds ķīnietis Latvijā nestrādās par 200 latiem. Drīzāk iegūs EU uzturēšanās atļauju un laidīs uz turieni, kur viņam maksās vairāk vai arī par tiem 200 latiem varēsi strādāt tu viņam.
01.11.2013 02:25 |

Reitings 1080
Reģ: 06.09.2013
Es nesaprotu, ko daudzas piesējās tam 1h pusdienu laikam. Tā ir norma 90% birojos. Ikdienā strādāju ar ļoti daudziem uzņēmumiem un standarta darba laiks ir no 9 līdz 6iem vai 8iem līdz 5iem, respektīvi tās ir 9h, jo ir iekļauta 1h pusdienu pārtraukums. ;)

Bet tā pienākumi man neliekas sarežģīti. Lai rēķinu ievadītu sistēmā, nevajag nekādas grāmatvedības zināšanas - pietiek ar to, ka galva ir noteiktajā vietā, jo ir vienkārši jāprot aizpildīt definētos laukus. Neviens jau neprasa zināt, kā gada pārskatu sastādīt vai arī veidot PVN atskaites. Lietvedības darbiem arī būs veidlapas, kurās ievadīt datus. Tiešām kāda domā, ka šāds darbiņš prasa piemēram 400ls samaksu? Es drīzāk teiktu, ka Paris brālis ir nopelnījis 2x lielāku algu, bet ne jau šis administratīvais darbiņš, kurš, būsim reālas, tāpat nebūtu sapņu darbs, kur palikt 10 gadus. Nav runa par algu, bet par pienākumiem. Ja cilvēks negrib mērķēt nekur augstāk, tad ir ļoti ļoti bēdīgi...
Bet, protams, šeit jau lielākā daļa ir pārdevējas vai nestrādā vispār, brauc pa zaķi sabiedriskajā utt., nevis strādā darbu. Darba laiks patiešām ir dīvains priekš studenta, bet citādi man liekas foršs darbs studentam.
01.11.2013 07:32 |

10 gadi
Reitings 1660
Reģ: 29.01.2009
Iztēlojos, kā piesakās kāds 50-60 gadīgs tantuks un meklē savu 60.gada sekmju izrakstu.... :-D
01.11.2013 08:24 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Kumeliņš - nu viņam rezidentūra jāpabeidz LV un tad var skatīties, jo ir jau iesācis šeit. Tad varbūt dosies prom, kas zina, bet šobrīd apvieno divus darbus. Galvenais jau, ka valsts samaksā par budžeta vietu, cilvēks izmācās un aizbrauc, tas viss ir tāds sviests.
01.11.2013 08:55 |

Reitings 1
Reģ: 09.11.2013
labdien.

ieskatieties luudzu šajā rakstā. Paldies jau tagad.
Ieraudzīju kādu citu sludinājumu pavisam nejauši, meklējot papildus piepelnīšanās iespējas. Lasot rakstu, kurā bija teikts, ka var nopelnīt vairākus tūkstošus eiro pāris nedēļu laikā, ieguldot tikai 5 eiro, padomāju, ka tā ir kārtējā muļķu ķeršanas akcija, bet tomēr nolēmu to izlasīt līdz galam un uzzināt, ko man piedāvā: tur bija teikts, ka jānosūta pa 50centiem 10 Interneta-maciņu īpašniekiem, kas tiks norādīti zemāk. Pēc tam jāizsvītro sarakstā pirmais maciņa epasts, jāpārceļ visi epasti pa vienam uz augšu (2. nonāk 1. vietā, 3. nonāk 2. vietā utt.), rezultātā atbrīvojas desmitā rindiņa, kurā jums jāieraksta savs Interneta maciņa e-pasts.

Tad jūs šo sludinājumu, tikai nu jau ar JŪSU E-PASTU desmitajā rindiņā, izvietojiet kādos 200 dažādos forumos. Nekādu blēdību. Nu, tad es padomāju, ka principā jau neko zaudēt nevaru kā tikai tos 5 Eiro, un nolēmu pamēģināt. Atvēru savu Interneta maciņu, pārskaitīju visiem akcijas dalībniekiem pa 50centiem un sāku izvietot šo sludinājumu dažādos forumos un sludinājumu vietnēs. 3 dienu laikā piereģistrējos vairāk nekā 100 biznesa forumos un bezmaksas sludinājumu vietnēs. Pagāja nedēļa, ieskatos savā Interneta maciņā, un ko domājat??? Ienākumu nekādu! Bet citi dalībnieki raksta, ka nedēļas laikā nopelnījuši – cits 20 eiro, cits 55 eiro. Te nu bija, domāju, iekritu kā tāds muļķis, vēloties pāris nedēļu laikā nopelnīt vairākus tūkstošus eiro pa cik aktīvi darbojos. Un pārtraucu šo nodarbošanos, tā arī neizvietojot sludinājumu 200 forumos, un to 5 Eiro zaudējums manu budžetu nekādi neiespaidoja. Vēl pēc pāris nedēļām ieskatījos savā Interneta maciņā, skatos – viens ieskaitījis man 50 centus. Jā, pie sevis nodomāju, visas lietas notiek, nejauši atradies vēl viens naivais… Vēl pēc divām nedēļām tomēr vēlreiz atvēru savu Interneta maciņu, bet tur jau ap 20 Eiro bija ieskaitīti. No kurienes? Nav skaidrs, bet 20 eiro arī ir nauda, kas uz ceļa nemētājas, kaut arī nav kā citiem dalībniekiem, kas raksta, ka dažu nedēļu laikā nopelnījuši simtiem eiro. Un pēc viena mēneša sākās pats interesantākais – manā maciņā KATRU DIENU sāka ienākt nauda, un vēl pēc 2 nedēļām man kontā bija jau vairāk nekā 500 eiro, nopietni, vairāk kā 500 eiro! Tad es savu sludinājumu nopublicēju vēl vairāk nekā 150 forumos. Rezultāts bija pārsteidzošs! Kopumā 2 mēnešu laikā es saņēmu 2483 eiro! Un tagad nauda ienāk katru dienu, ik pa 15 minūtēm manā kontā tiek ieskaitīti 50 centiem.

Līdz tam mans ekonomiskais stāvoklis nebija visai spožs, un arī piemērotu darbu sev nevarēju atrast, līdz uzdūros līdzīgam rakstam. Es neticēju, ka tas viss darbojas, kamēr sāku saņemt tik daudz pārskaitījumus. Tagad mans darbs ir katru dienu pāris stundas padarboties Internetā, un VISS!!! Bet ienākumi tādi, kas daudziem priekšniekiem un vadītājiem pat sapņos nerādās! Tagad es jums izstāstīšu, kā tas viss darbojas un kāpēc! Es jums apgalvoju, ja izpildīsiet precīzi visas instrukcijas, kas aprakstītas tālāk, tad sāksiet saņemt daudz vairāk naudas nekā domājat, turklāt īpaši nepiepūloties. Piekritīsiet, ka tas ir vienkārši un pilnīgi legāli. Jūsu ieguldījums ir tikai 5 eiro un ļoti lielas iespējas uzlabot savu labklājību. SVARĪGI: šī nav krāpšana, un jūs ne ar ko neriskējat, bet tas STRĀDĀ! JEBKURA PROJEKTA DALĪBNIEKA LABKLĀJĪBA IR ATKARĪGA NO KATRA DALĪBNIEKA LABKLĀJĪBAS! UZMANĪBU!!! Izlasiet šo vairākas reizes. Izpildiet instrukciju PRECĪZI, un jūs diezgan labi nopelnīsiet dažu mēnešu laikā!!!Šis ļoti veiksmīgi strādā, pateicoties dalībnieku GODĪGUMAM.

Solis – reģistrēties paypal.com
Solis – Naudas pārsūtīšana.
Uz katru no šiem e-pastiem naudas pārsūtīšanas sadaļā jāpārsūta pa 50 centiem secībā no 1. līdz 10. Galvenais nejaukt secību, savādāk visa ķēdē tiks pārrauta un sistēma nenostrādās, tāpēc esiet uzmanīgi un labāk ievadiet e-pastus ar roku. E-pasti ir sekojoši:

1. [email protected]

2. [email protected]

3. [email protected]

4. [email protected]

5. [email protected]

6. [email protected]

7. [email protected]

8. [email protected]

9. [email protected]

[email protected]

Uzmanību svarīgs mirklis!!!

Pārsūtot 50 centus katram maciņam tas ir jādara sekojošā veidā.

Izvēloties “Send money” pie pārsūtīšanas veida kur rakstīts “Purchase” (zemāk būs goods, ebay items un services) jāpārslēdz uz “Personal” sadaļu (tad būs rakstīts Gifts, living expense, payment owed un other) ir jāizvēlas GIFT. Tad netiks ņemta nekāda komisija Jums un saņēmējam. Esiet uzmanīgi.

3.Solis

1. Izveidojiet līdzīgu adresi, kā arī varat arī nokopēt manējo un saglabāt(txt formātā vai kā jums ērtāk). Kopētajā tekstā izdzēsiet no maciņu saraksta PIRMO(AUGŠĒJO ) maciņa epastu un pārvietojiet 2.maciņu pirmajā vietā, kuru jūs izdzēsāt, 3.maciņu otrajā vietā, 4.maciņu trešajā, 5.maciņu ceturtajā, 6.maciņu piektajā, 7.maciņu sestajā, 8.maciņu septītajā, 9.maciņu astotajā, 10. maciņu devītajā, bet 10.rindiņā, kas tagad ir tukša, ierakstiet SAVA maciņa epastu!!!

2. Izvietojiet savu sludinājumu ne mazāk kā 200-300 forumos un ziņu vietnēs. Atcerieties, jo vairāk vietās jūs to izvietosiet, jo lielāki būs jūsu ienākumi, un šie ienākumi ir tieši atkarīgi no jūsu darbības. Izvietojot savu sludinājumu, nerakstiet “Viegli nopelnīt miljonu”, “Milzīga nauda mēneša laikā” u.tml., labāk rakstīt “Vajadzīgs menedžeris, alga 1000 Ls mēnesī”. Šī sludinājuma izvietošana 200 forumos, pat vismazāk apmeklētajos, garantē jums ienākumus ap 2800 Euro mēnesī – KĀ MINIMUMS!!! Tikai 2 mēnešu laikā! Jo vairāk izvietosiet, jo lielāki ienākumi (turklāt ģeometriskā progresijā).

ATCERIETIES!!! Šis bizness turpina pastāvēt un uzplaukt tikai, pateicoties DALĪBNIEKU GODĪGUMAM UN NOPIETNĪBAI. Tātad, kad jūs sasniegsiet pirmo pozīciju, jūs saņemsiet vairākus tūkstošus eiro tikai kā SARAKSTA IZVEIDOTĀJS! Tas maksā tikai 5 eiro un ne visai lielas pūles. Galvenais – tas STRĀDĀ!!! Dariet to tūlīt, neatliekot uz rītu, jo laiks = nauda!!! Un mazliet pastrādāt tomēr vajadzēs. Cilvēki ir jāieinteresē. To var darīt, izsūtot vēstules un izvietojot sludinājumus specializētajās mājas lapās darba meklētājiem, forumos, ziņojumu vietnēs. Tur viss ir JŪSU rokās, ESIET DROŠI! Jo neko citu kā 5 eiro jūs nevarat zaudēt! Katru dienu Latvijā rodas 200-5000 jaunu Interneta lietotāju. Nu, un nobeidzot, patiešām lieliska aksioma – lai kaut ko iegūtu, kaut kas ir jādod, bet, lai iegūtu vēl vairāk, ir jādod vēl vairāk! Pārliecinieties par to paši – veiksmi Jums!!!

4. P.S. Noderīga informācija! Kā izvietot informāciju forumos, sludinājumos un citās piemērotās vietās!

a.1. Atveram meklētāju:

http://www.google.lv/

;vai citu meklētāju

b.2. Rakstām attiecīgajā vietā meklēšanas frāzi: ” darbs forums ” vai “forums sākt jaunu tēmu” vai “forums sākt jaunu tēmu darbs” rakstiet bez pēdiņām).

c.3. Meklētājs atradīs tūkstošiem lappušu, uz kurām uzklikšķinot nonāksiet pie formām, lai sāktu jaunu foruma tēmu. Un nenobīstieties, ja pēkšņi tajā vietā, kur gribējāt ievietot savu sludinājumu, ieraudzīsiet vēl vienu vai vairākus līdzīgus. Tas tikai vēl vienu reizi apliecina, ka šis bizness reāli darbojas! Meklētājs atradīs tūkstošiem lappušu, kur klikšķis aizvedīs jūs pie MILJONIEM jaunu forumu tēmu. Ļoti piemērotas ir mājas lapas, kur atrodas darba sludinājumi:

http://ss.lv

un līdzīgas lapas vai sadaļas par pieejamām vakancēm. Bet tagad paskaidrošu, kāpēc jūs jebkurā gadījumā neko nezaudējat, bet tikai VINNĒJAT!!! Teiksim, no 200 izvietotiem sludinājumiem iegūšu tikai 5 atbildes (ļoti zems cipars), tātad iegūšu 5 Eiro , atrodoties 7.saraksta pozīcijā. Tagad šie 5 cilvēki atkal ievieto VISMAZ 200 sludinājumus ar mana maciņa numuru 6.pozīcijā, un tikai 5 cilvēki atbild tiem cilvēkiem – jums tas ir jau 13.50 Eiro utt. Nu ko? Vai ieguldīsiet 5 Eiro , lai uzzinātu, vai šī sistēma darbojas?
09.11.2013 19:57 |

Reitings 728
Reģ: 21.07.2010
Mani gan par visu pārējo visvairāk šokēja šeit esošo meiteņu sašutums, par to,ka vajag
Valodu prasmes: Latviešu valoda - B2 līmenis, Krievu un angļu valoda - B1.
. Tad jau jājautā - cik tad jums visām bija? Ja tas ir izglītības centrs, tad šādas prasības ir elementāras.

Par to pusslodzi, kas patiesībā nav pusslodze, tur gan piekrītu - negrib maksāt par pilnu, tad izdomā 36 stundas. Bet 1 h pusdienlaiks gan ir norma daudzās iestādēs/uzņēmumos.
09.11.2013 22:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits