Ar skumjām noskatoties :(

Reitings 603
Reģ: 24.10.2013
Ilgi esmu uz to visu skatījusies un cerējusi,ka manas lekcijas,ko spēs mainīt,taču šodien ieraudzīju,ka no manis teiktā galvā ņemts nav nekas,ir tikai daudz sliktāk..

Tātad,man ir pazīstama sieviete ar četriem bērniem.2 bērni macas internātā,taču sobrīd ir mājas,jo brīvlaiks,meitenītei 2 gadi un mazākajam 2 mēneši..Jau biju daudz redzējusi cik slikti viņa izturas pret lielākajiem,6 un 7 gadi,visulaik lamājot,dresējot un spundējot istabā..Tāds grafiks kā brokastis,pusdienas un vakariņas nav,pa visu dienu iedod kautko pagrauzt un vakara,kad vīrs nak,tad visi kārtigi paēd..Nesu bērniem saldumus,ja Jūs redzētu to prieku un laimi..

Tad piedzima maziņais,pēc viņas runām sapratu,ka viņa ir laimīga un mainījusi savu attieksmi pret bērniem,tad tikai divgadnieks bija mājas..Slimnicas apciemojuma staroja no prieka par bēbi..Kādu laiku nebiju bijusi ciemos un šodien nolēmu apciemot..Nožēloju to.Divi lielie bērni spēlejās savā istabā.Diivgadnieks kā parasti sēdeja redeļu gultiņā un skatījās multenes,blakām sadrupināta baltmaize un ūdens pudelītē,piegāju''paķiķinat''bērnam nebija pampera un visa gulta piečurāta,ož(uz poda bērns nav mācits iet,viņai tāda podiņa nemaz nav)Mierīga pasēdēšana bija kliegšana un psihošana,pieskrien pie bērna,ielej pudele udeni,iedod baltmaizi,lai klusē..Trakākais,ka viņa tā pat ķērc arī uz pašu mazāko-aiztaisi muti,apnicis,ko bļauj vislaik..un tikai sūdzas,ka smagi iet,durdoms..Mēģinu viņai iestāstīt,ka tas tikai dēļ to,ka viņa streso un bļauj,bērni uzreiz nervozi.Bērniem vajag režimu veidot,dot normāli pusdienas,likt vienā laikā gulēt,paspēleties,taču to viņa nedzird,atcirta,ka zajebal no visiem morali klausīties.

Vīrs.Viņam laikam arī viss ir tāpat apnicis..Viņš katru dienu strādā,atnāk mājas,ieiet savā istabā un skatās seriālus,taču dzird,ka viņa vislaik bļauj uz bērniem..Esmu agrak dzirdejusi,ka viņš ar viņas runā un tad jau kliedz un bērni klausās un jūt to visu un tad viņa nesaprot,kapēc abi lielākie bērni ir ar novirzēm..

Viņi nav nabadzīgi,naudas ir un arī privāts dzīvoklis kārtigs ir,taču viņi nemāk naudu plānot pirkumiem,viņa veljoprojām nav iemācijusies sapirkt visu nepieciesamo,lai 3x dienā uztaisītu ēst,kautvai uztaisītu kārtigas pusdienas,ko ēst līdz vakaram..Tai vietā viņa sapērk visādus draņķus..

Runāju un runāju,biedēju,ka kaimiņu tak redz un dzird,nosūdzēs,bet viņai dziļi vienalga.Nav arī tā ka vienmēr slikta,citreiz arī samīļo,sabučo un ja pakrīt,tad mierina,bet tā visa ir daudz par maz..

Un stulbākais,ka internetā liek bildes un raksta bezgala garus tekstus cik ļoti mīl savus bērnus,bet tā attieksme nebūt nav tuvu tam visam.
30.10.2013 22:48 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Wee - a, varbūt mīļums trūkst... Bet ko atrisina bļaušana? Ko atrisinās bļaušana uz zīdaini??? Pie velna, es nesaprotu. Ko vispār atrisina kliegšana????

neko, vai tad es saku , ka tā kaut ko risina !?
31.10.2013 15:01 |

Reitings 603
Kubiete-Ar viņas ir runāts ļoti daudz.Ar viņas vīru esam satridējušies,jo viņš man bieži prasija naudu ''berniem''un tajā pašā laika prasija viņa u nevareju abiem dot..Lidz ar to viņš ar mani vairak nerunā...Nav šajā ģimene ne alkahola ne bardaka,dzīvoklis ir kārtīgs.
31.10.2013 15:01 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
kubiete vai ne? man arī šitais smieklīgi liekas, jo sākumā, tak itkā viss tīrs, lielie bērni labi audzināti, bet ar katru lapu situācija dramatiskāka kļūst. Man sāk likties, ka tā autore šito stāstinu pati izgudrojusi..
31.10.2013 15:03 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Man gadus atpakal kaiminos dzeraji dzivoja, ka bomzi, berni netiri,sit ,needusi. Aizgaju un aci pret aci teicu ja nesaks normali dzivot izdarisu visu lai atnem bernus.Lia sie dzivo normalos apstaklos. ACIS PRET ACI. Un sie dzera talak, pat zidainim gultu nepirka, vecos ratos dzivojas. Un atbrauca soci, deva 3 dienais lai butu tiriba un gulta un partika. Neka snemainijas. BETES DEVU PRODUKTUS, MAZGAJU BERNIEM VELU, UN DAUDZREIZ AR SIEM ACI PRET ACI RUNAJU. DUnci mugura neduru. MAN IR MELE STARP ZOBIEM.
31.10.2013 15:04 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Un ja tas bērns kliedza jau n-to stundu un viņš viņu tiešām izbesīja ... !?

Dažàm vienkàrši labàk neapbèrnoties vispàr.

Reitings 603
Kubiete-Kur tad es teicu,ka man seksa trūkst?

Reitings 9917
Wee, un daudz tu tādus zīdaiņus esi redzējusi?
Man kaut kā ir gadījies redzēt tikai tādus pabarots, sauss, tīrs, nekas nesāp un mierīgs guļ.

es vispār neesmu daudz viņus redzējusi, bet nesen tieši tādu gadījumu redzēju, draudzes puika (nepilns mēnesis ) kliedza 12h novietas .... kapēc !? neviens nezin, kas tam bija par iemeslu .... Tā kā gadās visādi.

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Un tā ir labi - Tu meklēsi palīdzību, ja netiksi galā. šī sieviete netiek galā, bet meklēt palīdzību nav laika, vēlēšanās vai vēl kāds iemesls - autore grib meklēt palīzību viņai. Lai būtu vieglāk, lai būtu laiks sev, lai saprastu, kas notiek viņas galvā - lai saprastu kādēļ situācija ir tāda kāda tā ir. Jo kliegšana neko nerisinās - bet viņa kliedz, jo ir nogurusi un nepietiek spēka, ir sagruvuši tie vai citi dzīves sapņi un nu ir lielās dusmas. Nepareizi ir likt ciest bērniem, bet šajā situācijā cieš bērni - jo atpaliek attīstībā un pašos tiek audzināta agresija...

Reitings 27552
Kubiete-Ar viņas ir runāts ļoti daudz.A
Ja tu runat ar vinu tapat ka šeit, tad piedo ...es tev pa zobiem sadotu . Ir jaizrunajas, jauzklausa.

Lidz ar to viņš ar mani vairak nerunā
Ak tad tur ta problema. Nju skaidrs. Un vel sudzies ka seksa trukums. Viss skaidrs.
31.10.2013 15:05 |

Reitings 27552
jo sākumā, tak itkā viss tīrs, lielie bērni labi audzināti, bet ar katru lapu situācija dramatiskāka kļūst. Man sāk likties, ka tā autore šito stāstinu pati izgudrojusi..+

Vai piepušķo.Bet dzive viss nak atpakal.
31.10.2013 15:06 |

Reitings 123
Reģ: 09.09.2013
izskatas, ka dazas komentetajas vel nav pieaugushas, ja jau pat portalos var sakt strideties...

manuprat, sho diskusiju sapratis tikai tie, kas to reali ir piedzivojushi, nevis metajas ar visadiem likumiem, kuru nozimi isti lidz galam pashas neizprot!!!

JEZIN sievietes sakat piedomat ko rakstat!! jus tiesham liktu savam bernam gulet churas un blautu uz bernu, kurs iespejams nevar izteikt savu sapi un kapec vins raud...shada blaushana (zejebal...), loti palidz vinam...ka, lai berni iemacas turpmak dzive audzinat savus bernus, ja vinu mate viniem radijusi jau idealo prieksstatu par audzinashanu...kada viniem nakonte??, ja jau pat internata macas un ir novirzes!!!
31.10.2013 15:07 |

Reitings 27552

Reitings 9917
stellaglmr, jā es to saprotu, bet tapēc ka mums kaut kas nepatīk , vai tapēc , ka mēs gribētu/uzskatam , lai būtu savādāk/labāk , tas mums nedod tiesības iejauties cita dzīvē. Nu nevar un viss , kā daudzas te ir pārliecinātas , ka kliegt nevar un vēl daudz ko nevar , tāpat es uzskatu, ka nu nevari Tu jauties svešā dzīvē vēl ar svešu cilvēku starpniecību.
Ja nevari dēļ tiem nbērniem naktīs gulēt , tad nopēr viņiem končas, aizved pastaigāt, paņem pie sevis uz pāruis dienām, bet iet un aizmuguriski stučīt nav labi un smuki !
31.10.2013 15:09 |

Reitings 27552
Man gadus atpakal kaiminos dzeraji dzivoja, ka bomzi, berni netiri,sit ,needusi. Aizgaju un aci pret aci teicu ja nesaks normali dzivot izdarisu visu lai atnem bernus.Lia sie dzivo normalos apstaklos. ACIS PRET ACI. Un sie dzera talak, pat zidainim gultu nepirka, vecos ratos dzivojas. Un atbrauca soci, deva 3 dienais lai butu tiriba un gulta un partika. Neka snemainijas. BETES DEVU PRODUKTUS, MAZGAJU BERNIEM VELU, UN DAUDZREIZ AR SIEM ACI PRET ACI RUNAJU. DUnci mugura neduru. MAN IR MELE STARP ZOBIEM.
Ta ka sadot autorei man ir pilnas tiesibas.
31.10.2013 15:09 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Wee - tātad, ir labi atpirkties un izliekties, ka nekas nenotiek? Jautājums - tad ar kādām tiesībām mēs piemēram liekam zagļus cietumos un jaucamies viņu dzīvēs ar kaut kādiem saviem uzskatiem par pareizo vai nepareizo? Tā ir viņu izvēle zagt un slepkavot un šeit ta būtu mātes izvēle nemeklēt palīdzību un spīdzināt savus bērnus turot pusbadā un kliedzot uz viņiem.
31.10.2013 15:11 |

Reitings 27552
Es jau saplānoju ritdienu,ka ieiešu sočos par to parunat.
Nu un ko tev tur teica? Jeb tikai klaja muldešana?
31.10.2013 15:12 |

10 gadi
Reitings 832
Reģ: 02.10.2010
wee,
un ko tad ja zīdainis raud, bet viņš negrib ēst un dzērt, un pampers ir saus un gulēt negrib , kliedz nemaņā ... !?

nu cerams, ka tavam bērnam pirmajos mēnešos puncis nesāpēs un zobi arī nāks ļoti nemanāmi, jo savādāk žēl viņa...

un mans vīrs ir saprotoš un mīļš un ja vajadzēs pats ucināsies ar mazo , kamēr es sēdēšu vannā , iešu uz kafūzi vai vienalga ko man sagribēsies darīt

un par šo es nemaz nebrīnos. :D
31.10.2013 15:12 |

Reitings 27552
spīdzināt savus bērnus turot pusbadā un kliedzot uz viņiem.

Nu jau spidzina un tur badā. VĀKS KLAU. VAKAR KO CITU AUTORE TEICA
31.10.2013 15:13 |

Reitings 603
Netaisos atbildēt tur uz tavu komentaru,jo tas atkal iedos iespeju zurkai pagrauzties.ja tev tas liekas trūkums,tad tu esi stulba.
31.10.2013 15:13 |

Reitings 27552
Atakl tu nemitigi ka urla lamajies. Burtiski katrā lapā. Kad iesviež seja faktus un tev zūd argumentācija, sac jēli runāt. Bravo.Tatad uz sociem nebiji, vakar mums tik meloji par to ika visu saplanoji.Nu skaidrs. MELE
31.10.2013 15:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits