*Man arī ir apsēstība ar durvju pārbaudīšanu vakaros pirms gulētiešanas, pārbaudu vairākas reizes, tāpat arī gāzi, elektrību, elektrisko kannu, ūdens krānus.
*Izejot no mājām arī vairākas reizes paraustu durvis, lai pārliecinātos, ka tiešām esmu aizslēgusi (it kā tās durvis pa to sekundes simtdaļu varētu kādā maģiskā veidā atslēgties :D ), reizēm pat noeju stāvu pa trepēm un tad eju atpakaļ pārbaudīt vēlreiz.
*Man ļoooti nepatīk, kad pieskaras manam skaustam, man iziet cauri aukstas tirpas, pilnīgi fiziski slikti paliek.
*Man nepatīk ēst kopā ar svešiem, mazpazīstamiem cilvēkiem, ne tāpēc, ka uztrauktos par savām manierēm vai ko tādu, bet vienkārši nepatīk.
*Es varu atcerēties dziesmu vārdus veseliem pantiem no galvas, visādus tekstus vārds vārdā, bet nespēju atcerēties 4-5 ciparu kombinācijas, tos ciparus atceros, bet man nekādi nepaliek galvā tieši kombinācija, kādā tie cipari ir.
*Es sabiedriskās ēdināšanas iestādēs nekad neēdu salātus, kas smalki sagriezti, nu tādus, kur katru gabaliņu nevar redzēt un saprast, kas tas tieši ir.