Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Frolova Tatjana - ģimenes ārsts

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Vai kādam ir bijusi pieredze ar šo ģimenes ārstu?

Mana radiniece apmeklē viņu un saka ka šī ārste tiešām nu neko nezina.
Par piemēru šī ģimenes ārste neklausās pacientā, ka divus gadus sāpēja kuņģis, neko ne pārbaudīja vai ieteica, tikai pēc diviem gadiem slimnīcā uzzināja ka esot kuņģa čūla. Vai tad ģimenes ārsts var būt tik neizglītots, ka šo varētu nezināt jau pirmajā reizē kad saka un rāda kur sāp? Protams bija vel citi gadījumi kuros šis ārsts neko neteica kad sūdzējās, bet aizejot pie speciālistiem izrādas ka ir daudz kaites un problēmas kuras arī ģimenes ārstam būtu jāzina.

Ja šī ārste tiešām ir tik slikta, tad kā viņa ir noturējusies savā darbā tik ilgi? Vai tiešām visi par viņu var teikt tikai sliktu, vai tomēr nav tik traki? Vienīgais pozitīvais ko es par viņu zinu, ka ja prasa, tad vienmēr raksta nosūtījums pie speciālistiem, bet nu viņa to ir spiesta darīt man liekas, jo pati vienkārši neko īsti nezina.

Vienkārši gribēju uzzināt ja ir bijusi pieredze ar šo ārstu, kādas ir jūsu atsauksmes?
30.10.2013 17:27 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Kopš kura laika no ģimenes ārsta tiek sagaidīta diagnožu uzstādīšana?
Viņa pienākums ir izvērtēt situāciju un dot nosūtījumus uz vajadzīgajām izmeklēšanām, nevis organizēt ārstēšanu. Vai ta ne tā?
30.10.2013 17:30 |

Reitings 17203
Viņa pienākums ir izvērtēt situāciju un dot nosūtījumus uz vajadzīgajām izmeklēšanām

Piekrītu, bet tur jau tā problēma, ka viņa tiešām pat to nedara, viņa nosūta pie speciālistiem tikai tad ja pats prasi, ja nē, viņa izliekas ka neko vispār nav dzirdējusi. Domā ka cilvēks divus gadus pats joka pēc ignorētu kinģa čulu, bet viņa vispār neko neieteica kad viņai teica ka sāp, nu neko.

Tā pat ārī kad urīnā tika atrastas asinis, ģimenes ārstei tika prasīts vai tas var būt no nierēm (jo ir nieru problēmas jau ilgu laiku par kurām ģimenes ārste zinot), ģimenes ārste teica ka nē, ka jāiet pie ginekologa, toties kad uzjautāja šo pašu ārstam kas zina par nierēm, uzreiz teica ka jā tas ir no nierēm.
30.10.2013 17:35 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
pievienojos Womankind.
Tas nav ārstējošais ārsts, galu galā..
30.10.2013 17:35 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
.. Bet mans viedoklis ārstu lietā līdzīgs kā autorei.. Nu NEDRīKST ārsts palaist gar ausi kaut ko, kas attiecas uz pacienta veselību/dzīvību.

Enīvej, nebij jau te jāmin cilvēka vārds, uzvārds! Nav ne nekāds sūdzību portāls. Tik pat labi, tu varbūt te tagad ārstam cel neslavu un apmelo.
30.10.2013 17:38 |

Reitings 17203
Nu es atvainojos ka es pieminēju konkrēto ārstu, bet ja gadiem ilgi šādas problēmas ir ar ārstu, tad nu gribēju uzzināt vai kādam ir bijusi saskaršanās ar šo ārstu, un jā lai gan nav smuki celt neslavu šim ārstam, bet nu es nekad neesmu saskārusies ar tik sliktu ārstu, kā man stāsta, kā ar arī citi viņas pacienti sakot, ka viņa neesot piemērota pat lai būtu ģimenes ārste. Viņa tik vispr neesot izmeklējusi pacientu, un tā rezultātā mana radiniece ir spiesta pati meklēt visas sāpju un problēmu atbildes, tā sakot gudrā ārstu grāmatā lai pēc tam varētu iet pie ģimenes ārstes un prasīt nosūtijumus, jo pati viņa neko neizmeklējot.

Tā pat ar kad viņa saņem pārbaudes rezūtāts viss ko viņa pasakot ir, jā slikti tie rezūltāti, bet neko neiesaka pat ko darīt tālāk.
30.10.2013 17:47 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Kāds ir mērķis? Paust savu sašutumu, meklēt līdzsabiedrotos?
Vēlēšanās piedzīt kādu kompensāciju? Tad jaiet uz tiesu vai jārisina jautājumi izmantojot Nacionālo veselības dienestu.
Un galu galā, nekvalitatīvu pakalpojumu saņemšanu var novērst arī nomainot, ģimenes ārstu - ātri un viegli.
30.10.2013 17:48 |

Reitings 17203
Tas ārsts vienkārši atstāj tādu iespaidu, ka pats vispār neko nezinātu, pat ne tos pamatus, tad kā šis ārsts vel vispār var noturēties tik ilgi darbā?
30.10.2013 17:49 |

Reitings 17203
Kāds ir mērķis? Paust savu sašutumu, meklēt līdzsabiedrotos?
Vēlēšanās piedzīt kādu kompensāciju? Tad jaiet uz tiesu vai jārisina jautājumi izmantojot Nacionālo veselības dienestu.
Un galu galā, nekvalitatīvu pakalpojumu saņemšanu var novērst arī nomainot, ģimenes ārstu - ātri un viegli.

Es gribu uzzināt vai tiešām šis ārsts ar ir tik slikts kā runā? Un jā es arī gribu paust savu sašutumu jo mani tas uztrauc ka tuvs radinieks nesaņem pienācīgu ārsta aprūpi/intresi.

Ja es būtu radiniece es pati protams mainītu ārstu, bet nu diemžēl es neesmu un radiniece ir no tādām kurām kauns iet un mainīt un nezin kā to darīt, kā ar ir jau grūti atrast labāku ģimenes ārstu kurš ātri un efektīvi varētu iesaistīties radinieces veselības problēmās(kuras nav mazas). Kā ar viņa turās pie šīs ārstes jo lūk vienīgais labums esot, ka raksta tos nosūtījumus un zāles pēc pieprasījuma. Bet vai nu tiešām tas būtu viss kas tai ārstei būtu jādara? par pašu pacientu neinteresējoties.

Radiniecei bail arī ka ja nomainītu ārstu tad būtu grūtāk tikt pie speciālistiem, jo cik es saprotu tad ģimenes ārstam ar esot ierobezōjums cik var rakstīt nosūtījumus pie speciālistiem, tā kā vismaz šo šī ģimenes ārste dara, tāpēc ar nemaina. Daudzas reizes jau esam teikuši ka jāmaina tak tā ārste, bet ir savas bažas cilvēkam šai sakarā ar.
30.10.2013 17:55 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Tak nomaini ģimenes ārstu.
30.10.2013 18:01 |

Reitings 17203
Zīle

Nav mana ģimenes ārste, ja būtu tad mainītu, bet ej un iestāsti tam vecajam cilvēkam ka vajag nomainīt to ārstu, kā nevaram tā nevaram. :(

Es atvainojos ka es pateicu ārstes vārdu gan, vajadzēja savādāk rakstīt šo visu, vienkārši emociju iespaidā uzrakstiju arī vārdu jo viņas izdarības sāk jau piegriesties, un es gribu ar uzzināt vai viņa tiešām ir tik slikts ārsta vai tas ir tik attiecībā pret vecākiem cilvēkiem, via kā savādāk. Man pašai ar protams negribas ticēt ka var būt tik slikts ģimenes ārsts, bet nu tāpēc jau gribu uzzināt kāda ir citiem pieredze ar, ja tāda ir.
30.10.2013 18:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits