Darbs "objektā", vai potenciāls krāpējs?

Reitings 3
Reģ: 30.10.2013
Sveikas, meitenes!
Tēma veidota "Kārtējā mēsla" tēmas un pašas iekšējo izjūtu pamata.
Sametās baisi palasot komentārus par "objektu" strādniekiem. Arī mans puisis, strādā, tā sauktajā objektā, ar no tā izrietošajām sekām. darbs mēdz būt citās LV pilsētās.
Lūk, un šeit sākas mans cepiens, viņa darba blice ir pārsvarā brīvī puiši/vīrieši. Aizbrauot tiek brīvdienās patusēts.
Vēlētos dzirdēt, ko sakat par šiem vīriešiem, kāda pieredze, varbūt pašas esat šādās attiecībās?
30.10.2013 11:19 |

Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Manējais stradāja kādreiz objektos citās pilsētās, katru vakaru bija mājās.
30.10.2013 12:38 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Mana pieredze tāda- kopš manas kojas un skolu siltināja celtnieku grupa, sapratu- nekad ar celtnieku nesaiešos. Kā jau te rakstīja- pārspīlēta tēviņveida uzvešanās- svilpieni katrai garāmgājējai, līšana koju istabiņās pie meitenēm utt. reiz, kad mazgājos koju dušā, ienāca strādnieks un vienkārši atvēra aizkariņu, lai uzsāktu ar mani sarunu, prasītu numuriņu utt. Es šoka stāvoklī plika kādu pusminūti uz viņu skatījos, jo nespēju noticēt vai tiešām viņš neatvainosies un aizkaru neaizvērs.
30.10.2013 12:48 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Darbs objeka automata neuzliek zimogu, krapejs. Bet ja cilvekam ieksaa ir, tad gadas, ka esot prom, si velme pastiprinas jo rodas iespejas.
30.10.2013 12:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits