Kārtējais mēsls.

Reitings 490
Reģ: 24.07.2012
Sveikas šai vēsajā dienā,
Vēršos pie jums pēc padoma.
Situācija tāda ka pirms neilga laika manu draugu draugos sāka skatīties viena meiča nu dienā pa desmit reizem , uzaicināja .Es iepriekš apjautājos kas viņa viņam tāda ir -teica jau ka nepazīst. Viņš jau itkā saka ka nepazīstamus neaicina un neapstiprina...Es kā pateicu ka esmu noraidījusi uzaicinājumu tā šis neko, vēl tik izmetu tak paņem uzaicini atpakaļ.
Un uzaicināja atpakaļ..strīds bij..pateica ka esot ieļāvis kļūdu.Nobloķēja,,
Tagad vakar viņš viņu ir atbloķējis un atkal skatijies...NU KO MAN DOMĀT?
Pietam viņa dzīvo tur kur manam puisim bija objekts.

Nu ko lai es domāju...viņš uzskata ka tas ir normāli...un pastāv uz visiem 100 ka neesot viņi pazīstami.
30.10.2013 08:57 |

Reitings 284
Reģ: 21.05.2013
Visām, kuras autori nosoda - novēlu jums pašām piedzīvot, kad jūsu vīrietim kāda sāk rakstīt, ieintriģē un tas viss aiziet tālāk :) Un jā - viss sākas ar bilžu skatīšanos un vēstulītēm :) Cik naivi un bērnišķīgi izklausās..
Tas, ka viņš izrāda jebkādu interesi, neko labu neliecina. Vīrieši saka daudz ko, bet neesi pārsteigta, ja pēkšņi viņš izlemj aiziet. Daudzi vīrieši, tiklīdz rodas gatava iespēja, padodas kārdinājumam.
31.10.2013 10:31 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Nu tur bija skaidrs, ka nebūs beigās viss tīrs.

Bet mani kaitina kāds cits paradums... bijušā drauga tagadējā meitene, katru reizi, kā nomaina profila bildi, ienāk manos draugos un paskatās manu profilu. Katru reizi ir cita bilde, un noteikti - kopā ar viņu. Tā jau kādu pus gadu. Pilnīgi kaitinoši, turklāt, tas tiek darīts no abiem profiliem, gan viņa, gan viņas. :D
Pilnīgi bail iedomāties, ko viņš tādu viņai ir pateicis, ka tādā veidā jāierāda kaut kas savās attiecībās, ņemot vērā to, ka viņiem nesen pat piedzimis bērniņš. Turklāt, attiecības mums pat bija tādas vairāk kā frieends with benefits un izšķīrāmies tā, viegli un forši.
31.10.2013 12:32 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
194, šausmas :D Cik viņiem gadu?
31.10.2013 13:18 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
194, uztver to kā komplimentu :) Par tevi domā!
31.10.2013 13:22 |

Reitings 2797
Nu, es domāju, ka tā ir viņa, kas skatās no viņa profila. Jo ir tādi momenti, ka ja viņa man ir statistikā, tad noteikti būs arī viņš, bet pats puisis dažreiz apskatās bez viņas profila klātbūtnes. :D Tā kā jā, tādas iezīmes esmu novērojusi, lai gan nenotiek tas bieži, reizi divās nedēļās.

Nedomāju, ka viņš ir informēts par meitenes aktivitātēm. :D Viņai vajadzētu būt ap 20, viņam - 24. Kaut kā tā.
Diemžēl visu neuzlabo fakts, ka visas viņa draudzenes ir bijušas līdzīgas pēc izskata, izņemot mani. Viņš ir gara auguma, divi metri gandrīz, un viņam patīk apaļīgas meitenes, pat ne apaļīgas, bet jau ar krietniem liekiem kg, un lielām krūtīm, tumšmates, bet īsa auguma. Un es patiešām nepārspīlēju, ka visas viņas tādas ir bijušas. :D Man līdz viņa standartiem savu 15kg pat tagad pietrūkst, krūtis arī izmēri 2/3 par mazu un mati blondi. Laikam tāpēc mums nekas nopietns tur nesanāca. :D
31.10.2013 13:37 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Acīmredzot, joprojām tai meitenei tu liecies drauds. Savādāku iemeslu es nevaru iedomāties.
31.10.2013 13:49 |

Reitings 2797
Tas ir dīvaini ņemot vērā, ka tas bija tik sen pirms viņas. :D
Bet pašapziņu ceļ.
31.10.2013 14:17 |

Reitings 490
Reģ: 24.07.2012
Nu mūsu attiecībam ir pienācis gals, vakar tik tālu viss aizgāja ka es viņam iesitu..viņs saviem vecākiem pa dzērumam sastāstija tāāāadas pasakas...sirds sāp, ka cilvēks kam es tik ļoti ticēju ir mani pievīlis.
31.10.2013 16:23 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
jūs pielikāt savām attiecībām galu, jo abi pārcentāties. fizisku ietekmi neatbalstu ne no viena puses. un fizisks aizskārums ir taisnākais ceļs uz attiecību beigām.
puisis izdarījās šausmģii neglīti.
redzu to, ka jūsu attiecībās ir pazudusi cieņa. man šķiet, ka jau labi sen jūs par to esat aizmirsuši. viņš no tevis daudz ko slēpj, bet tu viņu spiego. neredzu šeit cieņu ne no viena puses. un tas ir jūsu lielākas klupšanas akmens jau labi sen.
01.11.2013 10:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits