Kā panākt vairāk uzmanības?

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Esam kopā 2 gadus, pēdējos pāris mēnešus jūtu, ka seksa un uzmanības man tiek mazāk. Saprotu, ka tas ir dabisks process attiecībās, kad rodas pieradums. Bet ko darīt, ja es nevēlos tā? Vēlos lai viss ir kā iepriekš. Ko jūs no savas pieredzes varat ieteikt, kā pievērst sev vairāk uzmanības, panākt, ka ir 'kā agrāk'? Kas jums ir līdzējis? Man šķiet otru viss absolūti apmierina, un tāpat pirmajā vietā darba lietas, tad sadzīve un tad varbūt tikai es, jo kur gan es palikšu? Un lūdzu nepārmest, ka šī ir līdzīga diskusija iepriekš uzceptai :D
29.10.2013 20:38 |

Reitings 11
Reģ: 29.10.2013
Galvenais, ka jūti, ka nav vienalga!!! :)
29.10.2013 21:41 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Nu vīriešiem ir jāsaka tieši un skaidri, nekādas caur puķēm runāšanas un darīšanas vēlamo efektu nesniegs. Bet, cik sieviešu, tik pieredžu.
29.10.2013 21:41 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Ir variants citur uzmanību saņemt... Bet tas nav ierosinājums krāpt, noteikti nē!
29.10.2013 21:44 |

Reitings 680
Nu vienalga nav, bet lai kaut ko mainītu vajag tā, lai dirsa deg, diemžēl. Nejūtu to, ka nav vienalga tā, ka tas sildītu sirdi. Tā bija agrāk. Diemžēl večiem 'mīlestība' bieži vien ir kaisle un tai mazinoties "mīlestība" arī iet mazumā.
29.10.2013 21:45 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Manās attieciibās nav kā sākumā. Kopš sākām kopā dzīvot viss ir citādāk. Milestības ir vairāk, bet nu pierod, pierod. Katram savas ģelas,abiem pēc darba besis, nogurums. Nav vairs tie laiki,kad katru reizi kā nakšņojām mīlējāmies, palikām augšā visu nakti. Tgd ir tā mierīgāk.
Mums ir tas pluss savā ziņā,ka viņa darba grafika pēc tiekamies retāk,kā vidusmēra pāris, ja man pietrūkst viņa vairāk kā parasti, tad saku-dvj uztaisam sdn vakaru bez Tv, bez pc un vnk pasēžam, papļāpājam, ejam kopā vannā. Tur arī notiek visādas sarunas, visādi plāni tiek izspriesti:D dragam šada tad gribas kaut ko citu par ikdienu un tad nu mēģinam kaut kur aizbraukt. Šomēnes viņš mani uzaicināja uz Siguldu. Vnk atpūsties, pastaigāt pa alām. Novembrī centīsimies izrauties uz kaimiņpilsētu. Nu tā....mums labi,ka katram ir tāds savs laiks. Nav tā,ka atnākam abj 5 os mājās un sākas rutīnas vakari. Mēs tiekamies retāk.paspējam sailgoties.bet nu jā..cenšamies kaut kur braukt kopā-atpūsties, vasarās baucam uz jūru, ņemam viesu namā istabiņju, slēdzam telefonus ārā un tā.
29.10.2013 21:48 |

Reitings 680
Cloo, iespējams, ka es krāptu vai vismaz vairāk pavadītu laiku ar citiem foršiem vīriešiem, bet viņš mani ir vakcinējis pret to :D Negribu norauties "vakcīnu" atkal (ar visu to, ka esmu bijusi uzticīga iepriekš - JAU zinu, ka nebūtu labi). Pie tam kkā tagad neprasās. Attiecību sākumā vēl metu acis uz citiem, tagad esmu pieradusi, ka ir viens, bet tjipa labs. Arī bail no netīras sirdsapziņas, man kā jau sievietei, tāda piemīt (Šo lasot Valfrīds sāk graizīt vēnas).
29.10.2013 21:48 |

Reitings 11
Valfrīd, es nedomāju, ka šī varone ir tik vienaldzīga un akla, ja neredzētu, ka vīrietim kaut kas noticies. Tad jau būtu cita tēma! Vīrieši ir dažādi!pieeja arī! Viņa nerakstīja, ka ar veci kaut kas ne tā, bet raksta, ka attiecībās trūkst kaisles un uzmanības! Nepārvērt vīriešus par vàjo dzimumu un nedramatizē, šeit nav tam vietas. Seko līdzi sarunām, kur redzi konkrētas kļūdas no sieviešu puses. Tev tur patiks !! :)
29.10.2013 21:50 |

Reitings 680
Čāča, mums gan ir tie jaukie vakari pēc 5iem :D Bet nu aktivitāšu ziņā mums līdz rutīnai ļoooti tālu. Cik viesu namos, pilsētās, vietās un lietās nav būts - ļoti daudz. Brīvdienās arī jūtu, ka pievērš vairāk man uzmanības, bet zajebala gaidīt brīvdienas, kas tik ātri paiet.
29.10.2013 21:50 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Nu vienalga nav, bet lai kaut ko mainītu vajag tā, lai dirsa deg, diemžēl. Nejūtu to, ka nav vienalga tā, ka tas sildītu sirdi. Tā bija agrāk. Diemžēl večiem 'mīlestība' bieži vien ir kaisle un tai mazinoties "mīlestība" arī iet mazumā.

Nezinu kā tu dzīvo ar viņu un kas jums ir, bet gadās tā ka puika darbā gāž kalnus jo mamzele ir pateikusi ka ar esošo ienākumu līmeni sīci kuru viņam tik ļoti gribas atļauties nevar, bet pēc tam vel no dāmas puses mendeles sākas ka redz no darba pārak noguris pārnāc un tad kad acis līp ciet pārāk neromantisks esi.
29.10.2013 21:51 |

Reitings 11698
Es piekrītu tām,kas saka,ka jārunā skaidri. Kaut kādas ignorēšanas un ''es tev parādīšu'' nopietnās attiecībās ir muļķīgi rīkot. Veči ir veči, par laimi vai diemžēl, bet nu viņi mēdz nesaprast sieviešu pigorus un kaut kādas nerunāšanas un ignorēšanas.
29.10.2013 21:52 |

Reitings 680
Valfrīd, es nekad neesmu teikusi cik manam vīrietim jāpelna. Man ir pašai sava nauda, bērnus arī neplānojam :) Tavi kompleksi šeit nevienu neaizrauj.

Reitings 11
Graizīs viņš ne vēnas, bet mèli, lai atrastu, kur pateikt ko asiņojoši aizvainojošu :D neinteresanti!

Reitings 11698
Nu,ja brīvdienās viss ir kārtībā, tad iespējams tiešām jāpadomā arī par otra cilvēka sajūtām. Tomēr veči strādā, ja vēl trenniņi utt, tad vispār. Nogurst. Cik sapratu, tad tev nav darbs tgd, tad nu pieļauju,ka tu uz to tgd skaties citādāk. Ikdienā nodzīvojies bez viņa un vakarā baigi gribas traļi-vaļi, bet viņš strādā. Viņam ikdienā nekas nav mainījies un viņš grib atpūsties pēc darba, kamēr tu visu dienu esi viņu gaidījusi mājās.
Kad dabūsi darbiņu, tad ganjau arī tu būsi nogurusi vakaros un nekādi uķi-puķi katru vakaru nebūs prātā.
29.10.2013 21:57 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Nu es domāju gan, ka tas viss varētu saistīts ar darbu. Tev ikdienas ritms ir aizņemts? Nu ja cilvēks pa dienu sēž mājās, staigā mājas drēbēs utt, nu tā interese tomēr var noplakt.
Es arī principā esmu par runāšanu, bet vispirms pamēģinātu savu variantu un ja rezultāti nav redzami, tad runātu skaidru valodu.
29.10.2013 21:57 |

Reitings 597
Valfrīd, es nedomāju, ka šī varone ir tik vienaldzīga un akla, ja neredzētu, ka vīrietim kaut kas noticies. Tad jau būtu cita tēma! Vīrieši ir dažādi!pieeja arī! Viņa nerakstīja, ka ar veci kaut kas ne tā, bet raksta, ka attiecībās trūkst kaisles un uzmanības! Nepārvērt vīriešus par vàjo dzimumu un nedramatizē, šeit nav tam vietas.

Nerakstīja, bet vai tad interesē?
29.10.2013 21:59 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Čāčas pēdējam komentāram arī varu piekrist, gribēju ko līdzīgu rakstīt. Jo ja nav nekādas aktivitātes pa dienu, tad vakarā droši vien esi vienkārši izslāpusi pēc uzmanības, jāatrod veids kā to saņemt - ar draudzenēm, ar saviem hobijiem, ar kursiem utt.
29.10.2013 22:00 |

Reitings 597
bērnus arī neplānojam

Atļausiet pajautat: MĒS neplānojam jeb ES neplānoju?
29.10.2013 22:01 |

Reitings 597
Es piekrītu tām,kas saka,ka jārunā skaidri. Kaut kādas ignorēšanas un ''es tev parādīšu'' nopietnās attiecībās ir muļķīgi rīkot. Veči ir veči, par laimi vai diemžēl, bet nu viņi mēdz nesaprast sieviešu pigorus un kaut kādas nerunāšanas un ignorēšanas.

Daļa mēdz nesaprast, bet daļa ir tādi kuri lieliski visu saprot tikai izmācīt no visādiem niķiem un stiķiem jūs visvieglāk ir tēlojot neaptēstus muļķīšus.
29.10.2013 22:05 |

Reitings 11698
Vispār tgd domāju-man ir līdzīgas sajūtas,kā autorei 7 dienās,kad draugs aiziet uz darbu,kad es vēl guļu, bet nāk mājās 8 os. Es visu dienu viena pa māju, sataisu super gardas vakariņas, satīru māju, utt..gribas lēkt un spiegtu un gribas,lai mani paslavē, sabučo un pavada vakaru ar mani, bet ienāk mājās viens piekusis gabals, uzpiež piekusušu buču, paēd, pasaka paldies un iekrīt gultā. Sākumā besījos,jo es taču centos, bet tgd jau pierasts. Sabučoju, pabaroju un ieritinos blakus un ļauju atpūsties.
29.10.2013 22:06 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Pēc tevis rakstītā rodas iespaids, ka domā, ka tas, ko es uzrakstiju, bija domārs kā ''paslepus virzīšanās pa kreisi'', bet tā tas galīgi nebija domāts. :D Vienkārši izbaudi uzmanību no citiem vīriešiem, draugiem, radiem utt. Nu nedaudz tās sajūtas sliktāš nomāks, manuprāt. Nav jau jārandiņo ar citiem. :D
29.10.2013 22:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits