Dabūsi pa ķirbi !!!

 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Tātad.. kāds gādīgs rūķītis mājās ir atstiepis ķirbi un nu man kā īstai saimniecei jāizdomā ko ar viņu darīt ! :D
Ir kādi ieteikumi, receptes?

29.10.2013 19:25 |
 
10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
es ķirbi salaidu sulu spiedē, tāda garšīga sula, klāt lieku visu ko, kas pa rokai- burkānus, apelsīnus, ābolus, puravus utt
29.10.2013 20:52 |
 
Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Nu to tu man pats pierādīji vakar - sākumā interesanti, bet tad izrādās, ka garlaicīgi :D Nu kā tad vēl to nosaukt? aiaiai.. Un nevajag apbērt mani ar garnelēm, tas būtu izteikti jocīgi :D
29.10.2013 21:05 |
 
Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Nu to tu man pats pierādīji vakar - sākumā interesanti, bet tad izrādās, ka garlaicīgi Nu kā tad vēl to nosaukt? aiaiai.. Un nevajag apbērt mani ar garnelēm, tas būtu izteikti jocīgi

Esmu morāli nobriedis laboties, bet no kā lai sāk?
29.10.2013 21:09 |
 
Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Es tiešām nezinu, tas tev pašam jāizdomā :D
29.10.2013 21:18 |
 
Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Vispār jau es esmu ļoti labs tikai dzīve tāda neizdevusies.
29.10.2013 21:21 |
 
Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
http://www.tauta.lv/receptes/?rid=269

Es pie tās marinādes vēl smaržīgos piparus lieku klāt. Un krustnagliņas mazāk, citādi dikti cērtas kaklā.
Ķirbjus vispār ēdu vai nu šādi (sagribējās pavilkt ārā ziemai sagatavotās burciņas), vai arī cepju pankūkas.
29.10.2013 21:28 |
 
Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Alexxa! Tādu duadzsološu sarunu sabojāji! Nu kā tā var? Tagad man vairs neatbildēs! :-(
29.10.2013 21:31 |
 
Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Valfrīd, šeit ir saruna par ķirbjiem. Saņem, sevi rokās, atceries, ka mīli saukt sevi par vīrišķi un uzsāc privātu sarunu ar meiteni. Necūkājies ķirbju tēmā ar to, kas uz šo neattiecas. Vai nu par ķirbjiem, vai marš uz savām tēmām.
29.10.2013 21:34 |
 
Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Valfrīd, šeit ir saruna par ķirbjiem. Saņem, sevi rokās, atceries, ka mīli saukt sevi par vīrišķi un uzsāc privātu sarunu ar meiteni. Necūkājies ķirbju tēmā ar to, kas uz šo neattiecas. Vai nu par ķirbjiem, vai marš uz savām tēmām.

Hone man gandrīz piedeva, bet tu ar ķirbjiem! Ja viņa man piedos privātā vēstulē - tas nav tas. Es gribu lai piedod publiski tā lai visas dzird.
29.10.2013 21:44 |
 
Reitings 251
Reģ: 22.10.2013
Kuram vai kurai te garneļu fetišs?
29.10.2013 21:52 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Tie ķirbji baigi ilgi vārās. Man tie kubiciņi jau stundu tagad vārās un daži tāpat cieti vēl. (t)
29.10.2013 21:56 |
 
Reitings 251
Reģ: 22.10.2013
Tie ķirbji baigi ilgi vārās. Man tie kubiciņi jau stundu tagad vārās un daži tāpat cieti vēl.


Un kā ar garnelēm?
29.10.2013 21:57 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Kādām garnelēm ? Es neēdu jūras veltes. :-P


Sanāca man ļoti garda putriņa, gardu muti noēdos :)
29.10.2013 22:24 |
 
Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Mari, tas normāli, ka ilgi vārās - man arī apmēram 2 stundas viss tas process aizņem. Biežāk pamaisi - augšējie vienmēr ilgāk ir cieti, nezinu, kāpēc. Bet, ja izmaisīsi biežāk, būs vienmērīgāk.
29.10.2013 23:06 |
 
Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Ķirbi vislabāk izspiest sulā un izdzert. Tas būs visveselīgāk. Un sēklas apgrauzdēt un apēst.
30.10.2013 08:33 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits