Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Dabūsi pa ķirbi !!!

 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Tātad.. kāds gādīgs rūķītis mājās ir atstiepis ķirbi un nu man kā īstai saimniecei jāizdomā ko ar viņu darīt ! :D
Ir kādi ieteikumi, receptes?

29.10.2013 19:25 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Ķirbju krēmzupa - garšoja pat manam vīram, kas parasti par šīm zupām rauc degunu.

Ķirbju kūka? Es arī briestu tās cepšanai.
29.10.2013 19:27 |
 
Reitings 251
Reģ: 22.10.2013
Sameklē savu feju krustmāti, varbūt pārvērtīs to par bembi! ;)
29.10.2013 19:27 |
 
Reitings 96
Reģ: 09.11.2010
Pildīts ķirbis.
29.10.2013 19:27 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Man vislabāk ķirbis garšo biezzupās, tieši tik banāli un ierasti. Tiešām varētu ēst un ēst.
29.10.2013 19:27 |
 
Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Ķibju ķīselis
29.10.2013 19:28 |
 
10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Tā kā man ķirbji riebjas, es tikai grebšu svētkiem :D
29.10.2013 19:28 |
 
Reitings 1012
Reģ: 20.08.2013
29.10.2013 19:29 |
 
Reitings 1078
Reģ: 24.10.2009
Zinu ka mamma kādreiz taisija ķirbju putru. Bija baigi garda, bet recepti nezinu :D

varētu būt kaut kas šāds :

http://www.mammamuntetiem.lv/articles/8631/mannas-un-kirbju-putra/

http://ansisegle.lv/kirbju-putra-geniali/
29.10.2013 19:29 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
ķirbja vāze
29.10.2013 19:29 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Štank, ja vien tā varētu.. eeeh (t) :D


Ķirbis krēmzupā? Kā to gatavo ?
Varbūt kaut kas no saldā ēdiena, ar mannā putru?
29.10.2013 19:30 |
 
10 gadi
Reitings 430
Reģ: 29.08.2011
Ķirbja-siera krēmzupa, mmmmm!!
29.10.2013 19:31 |
 
Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
29.10.2013 19:31 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Vo vo vo ! Es tieši iedomājos to mannā putru ar mannā. Cerams,ka mājās ir manna,jāiet meklēt būs :D

Un vēl man garšo tie ķirbju kubiciņi , marinēti vai kādi viņi ir.. es nezinu... kā tos taisa?
29.10.2013 19:32 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
 
Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Es biezzupā vēl lieku grauzdētas ķirbju sēklas, grauzdiņus un pūdēto sieru. Skaisti izskatās, un garšīgi.
Manā biezzupā ir ķirbis, burkāns, kartupelis; ūdenī uzvāra, sablenderē, pielej saldo krējumu, lej bļodiņās un rotā ar visiem iepriekšminētajiem gardumiem.
29.10.2013 19:32 |
 
Reitings 251
Reģ: 22.10.2013
ķirbju debesmannā


Izskatās pretīgi...
29.10.2013 19:33 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Muskatrieksts vai ķimenes pēc garšas
2. Sāls, pipari pēc garšas
3. Olas 1 gb
4. Milti,rīvmaize panēšanai 50 gr
5. Timiāns pēc garšas
6. Ķirbis 200 gr



Sagatavo ķirbi šķēlēs, izklapē viegli.Tad apkaisa ar sāli, pipariem, nedaudz kaltētu timiānu. Olu sakuļ, tai pierīvē nedaudz muskatriekstu. Panē ķirbi miltos, tad olā, tad rīvmaizē. Cep vidēji karstā eļļā uz pannas apm. 5 min. no abām pusēm. Ja nav pietiekoši cepts, var cepšanu turpināt cepeškrāsnī. Pasniegt var ar vārītiem kartupeļiem, ar dažādu dārzeņu piedevām. Der arī kā laba karstā uzkoda.


ķirbja karbonade
29.10.2013 19:34 |
 
Reitings 1267
Reģ: 20.09.2010
29.10.2013 19:34 |
 
Reitings 1078
Reģ: 24.10.2009
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits