Muskatrieksts vai ķimenes pēc garšas
2. Sāls, pipari pēc garšas
3. Olas 1 gb
4. Milti,rīvmaize panēšanai 50 gr
5. Timiāns pēc garšas
6. Ķirbis 200 gr
Sagatavo ķirbi šķēlēs, izklapē viegli.Tad apkaisa ar sāli, pipariem, nedaudz kaltētu timiānu. Olu sakuļ, tai pierīvē nedaudz muskatriekstu. Panē ķirbi miltos, tad olā, tad rīvmaizē. Cep vidēji karstā eļļā uz pannas apm. 5 min. no abām pusēm. Ja nav pietiekoši cepts, var cepšanu turpināt cepeškrāsnī. Pasniegt var ar vārītiem kartupeļiem, ar dažādu dārzeņu piedevām. Der arī kā laba karstā uzkoda.
ķirbja karbonade