dzīvošana kopā ar vecākiem--> dzīvošana atsevišķi

Reitings 61
Reģ: 29.01.2009
Gribēju pajautāt..
vai jūs vēl būtu attiecībās ar vīrieti, kurš savs 25 gados vēl dzīvo kopā ar saviem vecākiem? viņš strādā pie tēva uzņēmumā.. esam runājuši par iešanu dzīvot atsevišķi, bet visu laiku ir kaut kādas atrunas..
Viņš vēl studē.. vai es būtu tiesīga pateikt, lai viņš pamet skolu un iet strādāt normālu darbu un iet dzīvot pašiem par sevi>? vai arī vienkārši man padzīvot kādu laiku pie māsas? Vai sliktākajā gadījumā šādām attiecībām nav nākotnes?

Lūdzu, padalaties ar saviem viedokļiem...
29.10.2013 19:05 |

Reitings 837
Reģ: 22.05.2012
Ja mans puisis man ieminētos, lai pametu 2tro bakalauru, lai viņš nu varētu dzīvot ar mani atsevišķi, šķiet,ka pati velētos to visu izbeigt, jo man izglītība būtu svarīgāka nekā velme nekavejoties otram nodrošināt atsevišķu dzīvesvietu. :/
29.10.2013 19:18 |

Reitings 1012
Reģ: 20.08.2013
vai es būtu tiesīga pateikt, lai viņš pamet skolu

Protams, ka nē! Kas Tu tāda esi? :D
29.10.2013 19:19 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Kā tev rīkoties? Sēdēt un turēt muti ciet.

Vai es būtu attiecībās ar cilvēku, kurš 25 gados studē otru bakalauru un vēl dzīvo pie vecākiem - jā. Izmācīsies līdz galam, tad arī domās, kur dzīvot.
29.10.2013 19:23 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Es būtu attiecībās, bet tas viss baigi atkarīgs no apstākļiem, kādi vēl ir mīnusi šim vīrietim, kādos apstākļos dzīvo (ja ir liela māja un labas attiecības, tad kur skriet prom?) utt. Un par šiem apstākļiem tikai autore zina, tāpēc nevaru īsti nekādu savu viedokli izteikt.
Un pavisam noteikti nelūgtu iet prom no studijām, tādā ziņā tikai atbalstītu!
29.10.2013 19:32 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Viņš vēl studē.. vai es būtu tiesīga pateikt, lai viņš pamet skolu un iet strādāt normālu darbu un iet dzīvot pašiem par sevi>?

Es atvainojos, bet tu stulba esi? Nafig tevis dēļ būtu skola jāpamet. Nē, tu neesi tiesīga.
29.10.2013 19:34 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
kā man šajā situācijā ir labāk

es domāju, ka ar ši viss ir izteikts, autore. ja cilvēki ir 4 gadus attiecībās, īsti laikam tā nevar visu uz savu labumu novirzīt. tavs draugs taču redz, ka tev nav naudas par ko dzīvot un saprot, ka tu jau skolu nepametīsi lai ietu strādāt. viņš jau saprot, ka viņambus jāmaksā rēķinu un paika. tad ar ko viņš ir sliktāks, ka viņam jāpamet skola? viņam vecāki palīdz, kas tur slikts?? tā ir viņa ģimene. prasi naudu saviem vecākiem, ja ir tādas ispējas. neesat taču precēti.
29.10.2013 19:36 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Pagaidi, lai viņš pabeidz studēt. Ja tev attiecībā uz viņu ir nopietni nolūki, atbalsti viņa izglītību - kad vēlāk viņam būs labs darbs, tad pati priecāsies, ka viņš izmācījās, nevis aizskrēja strādāt dajebko, tikai lai īrētu dzīvokli.
29.10.2013 19:45 |

Reitings 2
Reģ: 29.10.2013
Tu biežāk pazāģē viņu, pats aiztīsies prom un nebūs problēmu :D
29.10.2013 19:52 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Es sadi dzivoju 5 gadus un neko, dzivi un veseli... nu kur jums steigties? vel paspesiet dzivot divata lidz riebumam!
29.10.2013 19:57 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Gribēju pajautāt..
vai jūs vēl būtu attiecībās ar vīrieti, kurš savs 25 gados vēl dzīvo kopā ar saviem vecākiem? viņš strādā pie tēva uzņēmumā.. esam runājuši par iešanu dzīvot atsevišķi, bet visu laiku ir kaut kādas atrunas..
Viņš vēl studē.. vai es būtu tiesīga pateikt, lai viņš pamet skolu un iet strādāt normālu darbu un iet dzīvot pašiem par sevi>? vai arī vienkārši man padzīvot kādu laiku pie māsas? Vai sliktākajā gadījumā šādām attiecībām nav nākotnes?

Lūdzu, padalaties ar saviem viedokļiem...

Viņa mamma ir it kā jauks cilvēks, bet viņa savu dēlu bieži bīda kā viņai pašai ir labāk....

Tev irjāizdara divas lietas:
Pirmā - jāneitralizē (jānoliek pie vietas) viņa māte. Vislabāk to ir izdarīt sarīkojot skandālu un savu vīrieti nolikt izvēles priekšā - vai nu es vai viņa.
Otrais - kad ir izdarīts pirmais - jāpabāž zem tupeles un tāpat kā viņa mātei jāsāk stumdīt viņu pēc sava prāta.
Tad viss noregulēsies!
29.10.2013 20:52 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Nē, tu nevari noteikt, ko un kā viņam darīt ar mācībām.
Taču, tu vari ierosināt, sarunas laikā(nevis kā ultimātu), ka varbūt jūs varētu domāt par dzīvošanu atsevišķi.
Neapskaužu tevi. Es negribētu dzīvot kopā ar drauga māti. Man liekas, tas būtu vnk murgs. Laikam nemaz nevēlētos attiecības, kurās vīrietis vēl dzīvo pie mātes un kopdzīves uzsākšanas gadījumā man arī tur vajadzētu ievākties. Tas nav man. Es gribu būt vienīgā saimniece virtuvē un dzīvoklī, nevis dalīt to ar vēl vienu saimnieci un viņas untumiem.
29.10.2013 20:58 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Viņš vēl studē.. vai es būtu tiesīga pateikt, lai viņš pamet skolu un iet strādāt normālu darbu un iet dzīvot pašiem par sevi>?

Kaa vispaar taada doma vareeja ienaakt praataa? Ja tev pashai vajag, pati arii pamet savas maaciibas un ej straadaat. Ljoti egoistiski un nekauniigi no tavas puses.
30.10.2013 01:17 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Nelasīju visu, bet man jau pietika.

kamēr
pati studēju baigi daudz liekas naudas nav ko atmest īrei..

un tad
pašai tas nav pieņemami viņam aizliegt mācīties vai kā savādāk..

wtf?
Laikam no loģiski domājošo cilts nekas daudz nav pāri palicis, bet, ja Tev kaut doma ienāca prātā, likt viņam izvēlēties
pamet skolu un iet strādāt normālu darbu un iet dzīvot pašiem par sevi>?

lai gan
viņš strādā pie tēva uzņēmumā..

Mīļā vāc savas lupatiņas, skrien pie vecākiem vai māsas un nemaitā puisim dzīvi. Tu viņam patīc, viņš dos Tev visu, ko var un vēl Tev par maz? Tad piemeklē sev celtnieku ar pamatskolas izglītību bez ambīcijām un mērķiem nākotnē. Tāds Tev nodrošinās to, ko vēlies tagad.
Gribi būt ģenerāļa sieva? Preci zaldātu!
30.10.2013 03:47 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
viņš strādā pie tēva uzņēmumā

Parasti jau jauns cilvēks raujās pēc patstāvības. It īpaši ja strādā.
Izskatās ka viņam vienkārši trūkst apņēmības pieņemt lēmumu. Protams ka grūtības būs, bet tās labi sagatavo dzīvei. Vecākiem jau arī tas būtu jāsaprot - cik tad ilgi auklēs savu puisīti.
30.10.2013 08:28 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
izskatas, ka tev pasai drizak nav kur isti dzivot vai ari ir finansialas problemas.

pamest skolu del darba? nopietni? tev tas pasai neliekas absurds?
30.10.2013 08:34 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
dzīvokli ņemt uz pāris mēnešiem, maksāt tikai plikus komunālos..

Paskaidro šo! Kā tikai komunālos? Kā ar īres maksu?
vai es būtu tiesīga pateikt, lai viņš pamet skolu un iet strādāt normālu darbu un iet dzīvot pašiem par sevi>?

Nē, nekādā gadījumā, ja pati gribi, meklē darbu, pamet skolu utt., bet nedrīkst otram likt pamest skolu savu iegribu dēļ.
30.10.2013 08:36 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Nepiekrītu Dionysus. Kas slikts tajā, ka cilvēks trādā darbu, ko sarunājis vai devis vecāks? Viena lieta ir dabūt darbu, cita lieta ir kvalitatīvi pildīt savus uzdevumus. Tā ir darba pieredze. Turklāt mēs nezinām, kāds ir šis darbs un kādu izglītību cilvēks iegūst.. Iespējams, tie ir saistīti. iespējams, tas ir ģimenes bizness. Ne visi ir memļaki, kas strādā vecāku firmās vai vecāku sarunātos darbos. Man pazīstamais jau no 14 gadiem ir strādājis tikai vienā uzņēmumā - sava tēva apzaļumošanas firmā. Nu jau pagājuši 15 gadi, un abi kopā cīnās un darās. Tas ir slikti?
Par tēmu runājot - neko vairāk par milzu ego no autores puses nesaskatu. Jūs abi esat vienādās situācijās - mācāties. Ja tev nāk prātā doma, ka situāciju risinātu tas, ka viņš pamestu mācības, tad tev būtu jārīkojas tāpat. Nav smuki, ka vienam ir vairāk tiesību (tev) nekā otram (tavam draugam).
30.10.2013 10:14 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Cituviet Austrumos viss vienkārši. Atvases līdz kāzām dzīvo pie vecākiem. Šādas diskusijas viņiem nebūtu :D

vai es būtu tiesīga pateikt, lai viņš pamet skolu un iet strādāt normālu darbu un iet dzīvot pašiem par sevi>? vai arī vienkārši man padzīvot kādu laiku pie māsas? Vai sliktākajā gadījumā šādām attiecībām nav nākotnes?

Padzīvo pie māsas :)
30.10.2013 10:22 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
viņš strādā pie tēva uzņēmumā

Tas ir ģimenes uzņēmums! Tas ir tikai normāli, ka arī bērni strādā vecāku uzņēmumos... vecāki ies pensijā - bērni pārņems uzņēmumu, turpinās tā darbību, kas tur tik nenormāls?

Par atsevišķu kopā dzīvošanu ir jārunā - varbūt puisis grib iekrāt naudu un pirkt īpašumu, nevis tagad īrēt. Varbūt vēl negrib dzīvot divatā. Bļāviens, kāpēc vienmēr ir jāprasa cosmo padoms kā man rīkoties, ja var vienkārši parunāt ar otro pusīti?
30.10.2013 10:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits