Esmu netālu no Jelgavas, ciematā dzīvoju. Šausmas, iespējams jau, ka pilsētā tā nevar just, bet laukos... Ārprāts! Man liekas, ka bēniņos šīferi grabinas!
Nez...man neliekas nekas traks. Vējš ir, bet man liekas, ka ir bijis trakāk. Varbūt vnk dzīvoklim logi kkā atrodas tā, ka nevar just tik ļoti to vēju. Var just, ka ir, bet ja nebūtu visas runas par vētru, tad domātu, ka vnk vējš - parastais :D
Esmu Rīgā, tāpēc nezinu par citām LV pilsētām.
Man ļoti patīk šāds laiks. Jelgavā pēc manām izjūtām nekas ārkārtīgi traks nav, ik pa laikam var dzirdēt kā pūš aiz loga vējš, reizēm kaut kas nograb, bet visumā laiciņš ārā super:)
Taapat ,kaa W tikai,vejsh un lietus,tik ik pa laikam ,kaut kas pa balkonu sitas,liekas ,ka veejsh,bails,ka tgd zaglji neudziivo uz veeja reekjna,savadaak bails paliek ,ka izzjautaa velja uz balkona nepazuud ... ;)
Es jau palieku histēriska no tām skaņām,kas aiz loga. Tik ļoti bail ir,jo gadus 10 atpakaļ,vēja brāzmā mums tika izsists logs. Stikli pa visu istabu,skaļš vējš,nakts vidus.Sienas trīcēja no tā cik bija stiprs vējš. Atceros ar briesmām.