Dāmas. Kā Jums šķiet, kāda cena būtu adekvāta par Alexander McQueen vīriešu mēteli, praktiski jaunu, melnu, klasisku. Ideālā stāvoklī. Vajag konsultāciju.
Nūū, droši vien ir daudz dažādi apstākļi, kas ietkemē cenu - kolekcijas aktualitāte, materiāls utt.
Harrods veikalā pētīju Makvīna clutch somiņu par 1200 mārciņām. Mētelis noteikti būs dārgāks. Precīzi gan neizdomāšu.
Ok, paldies.
Jautāju tamdēl, ka man ir vajadzība no viena tāda tikt vaļā :D smuks, bet baigi liels. 1x vilkts, lai saprastu, ka pa lielu. Ir oriģināls. Banālais stāsts par vīrieša onkuli ārzemēs, kurš viņu nav redzējis gadiem un gribēja kā labāk :D varētu būt kāds xl. Kura grib ? :D
Vējā,
tāda ideja mums pat nebija ienākusi prātā.
Ja neviena nepieteiksies, painteresēšos par šādu iespēju, bet viņš tiešām ir krietni par lielu, nedomāju, ka tik daudz var iešūt.
Mana šuvēja gan ir tālu no Rīgas, taču viņa ir iešuvusi vienu manu L mēteli uz S, izskatījās labi, taču jāskatās, protams, materiāls. Jebkurā gadījumā veiksmi pārdošanā, bet tad, ja nesanāk, iesaku apjautāties šuvējai par tādu iespēju.
Vispār man ar vienu vieglo mēteli atteicās iešūt, jo modelis ļoti sarežģīts esot (nezinu, varbūt sabijās sabojāt, jo birka vēl bija un nebija lētais :D ). Tā kā nevar zināt vai ņems pretī - aizej uzprasi sākumā, pēc tam, ja atsaka, tad ar sparīgu attieksmi tirgo. :D