Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Avakado

 
Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
Ko darīt ar negataviem avakado, kas stāv mājās. Varbūt kāda recepte?
28.10.2013 19:21 |
 
Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
bāc avokado, piedodiet
28.10.2013 19:22 |
 
Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Noliec gatavoties. Es izmantoju sviesta vietā. Cepti man negaršo, tādi rūgteni. Salātos iekšā.
28.10.2013 19:22 |
 
Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Negatavi ir negaršīgi - sūri! :( Viņus var paturēt uz loga dienasgaismā un ātri būs gatavi! :)
28.10.2013 19:23 |
 
Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
laikam jānosēdina vien būs uz loga, tiko vienu pagaršoju. Fu, nekāda garša :(
28.10.2013 19:25 |
 
Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Recepte ar gataviem:
sarīvēti avokado+sasmalcināta vārīta ola+skābs krējums+garšvielas un uz grauzdētas maizītes ir brīnumgardi :)
28.10.2013 19:25 |
 
Reitings 2548
Reģ: 29.01.2009
Man tāda pati problēma- draugs nākot no darba atnesa veselu maisiņu ar avokado, esot spaidījis- mīksti, bet pārgriežot tie bija zaļi ( tiešā un pārsnestā nozīmē :D )

Viņi mājās stāvot nenogatavojās. Uzliku uz ledusskapja, meklēšu netā kādas salātu receptes, lai gan negatavi viņi nav garšīgi.
28.10.2013 19:25 |
 
Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Viņi mājās stāvot nenogatavojās

Tev vai vispār?
Kur citur viņi nogatavojas - tikai veikalā?
28.10.2013 19:27 |
 
Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
Vistaraak vinji nogatavosies,ja ieliksi maisinjaa kopaa ar gatavu aabolu, aatri vien buus gatavi,
Es taisu guacamoli, eedu uz maizites, un citos meksikaanju edienos.
28.10.2013 19:27 |
 
Reitings 2548
Reģ: 29.01.2009
skaya man viņi negatavojās :D nostāvēja vairākas dienas uz palodzes- siltumā, bet nekā.
28.10.2013 19:28 |
 
Reitings 624
Reģ: 08.11.2011
Pirms dažām dienām arī nopirku negatavu avokado, stāvot uz galda nogatavojās. Tagad domāju kā ēst viņu.
28.10.2013 19:30 |
 
Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Chiepina, tas labi - tas nozīmē, ka viss mājās ilgāk saglabās svaigumu! :)
28.10.2013 19:30 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Ja galīgi zaļi, tad jāaizmirst uz nedēļu vismaz, pāris dienās nenogatavosies.
28.10.2013 19:33 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Loti garso-iipasi taisna celaa no koka!:)
28.10.2013 19:35 |
 
Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Es vienmēr nolieku nogatavoties, līdz ir forši mīksti, bet ne brūni. :D Tikko no veikala - nav ēdami pārsvarā.
28.10.2013 19:37 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Ir dazaadas skirnes-ir taadi,kur ieksaa ir taads dzelteniigi zals,ir taadas skirnes,kur zals,bet jaabuut miiksatam.Ja ir bruuns ,tad nav svaigs.
28.10.2013 19:39 |
 
Reitings 2548
Reģ: 29.01.2009
cloo mums vienmēr ir sanācis baigi labos nopirkt- mēs viņus parasti smērejam uz maizītēm. Šoreiz sanāca neliela vilšanās, bet nu nekas, meklēšu salātu recepti, izmēģināsim ko jaunu.
28.10.2013 19:39 |
 
Reitings 494
Reģ: 17.10.2013
Atdod man,man viņi ļoti garšo;D
28.10.2013 19:40 |
 
Reitings 2548
Reģ: 29.01.2009
Body kamēr līdz tevīm nogādāšu- būs jau gatavi :D
28.10.2013 19:44 |
 
Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
nogatavojas avokado mājās :) tikai jāgaida kāda nedēļa
28.10.2013 19:45 |
 
Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Chiepina Tad man vienkārši nelaimējas ar tiem avokado, bet vienmēr akmens cieti visur, kur meklēju. :D
28.10.2013 20:32 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits