Ak šie vīrieši! Ko viņš grib no manis? Kā rīkoties?

Reitings 62
Reģ: 13.12.2012
Labdien!
Vēršos pie jums ar savu pinķerīgo stāstu, cerībā uzklausīt jūsu viedokļus un idejas, jo es pati savā galviņā esmu jau tik daudzus variantus sadomājusi, ka nezinu, kas ir patiesībā...:( un šķiet, ka sāku iemīlēties. Tiešām vajag viedokli no malas, lai vismaz saprastu ar ko rēķināties!
Tātad, kaut kur mēnesi atpakaļ man darbā parādijās jauns kolēģis: simpātisks, jauks un ļoti apzinīgs un strādīgs puisis. Strādāt kopā vienmēr bija jautri un interesanti, tika pārrunātas vairākas tēmas - viņš pastāstīja par iepriekšējām attiecībām( pietiekami bija kritikas par bijušo, kas viņu nokrāpa)... pastāstīja par nākotnes plāniem... Darba procesā bija visādi joki un ari nevainīgs flirts, pēc darba mani katru reizi pavadīja uz transportu, neaizmirsa padot rociņu, kad peļķe jāapiet, gan kad tr- tā jāiekāpj. Somu arī manā vietā nesa...
4. Vakarā sekoja jau netieša atzīšanās mīlestībā....lai neteiktu vairāk es biju pārsteigta, to es arī viņam pateicu, ka ir pagājušas vien 4 dienas....
Nu jau ir pagājis teju mēnesis, bet mēs nepavadījām tik daudz laika kopā, esmu iemīlējusies, bet ir bail par to, ko šīs attiecības nozīmē viņam. Esmu viņam skaidri un gaiši pajautājusi vai viņam joprojām patīku un atbilde bija jā.
Bet problēma ir tur, ka es atceros viņu stāstām, ka viņš nevēlas attiecības, tiesa - pirms atklāja savas jūtas. Viņam ir arī smags raksturs - tipisks skorpions...
Visvairāk mani šajā visā uztrauc tas, ka nav nekādas komunikācijas ārpus darba, iespējams ka pārspīlēju, bet es redzu ka viņš darbā sarakstās ar draugiem ( ir ieskrējusi prātā doma, ka varbūt viņam ir attiecības ar kādu citu, vai arī draudzeņu atzinumi, ka pēc apraksta viņš atgādina brunču mednieku....), tāpēc neredzu iemeslu kāpēc viņš nevarētu dot kādu ziņu arī man- ja jau viņam ir jūtas pret mani kā viņš to apgalvo, tad jau viņam būtu jāalkst pēc manas kompānijas, jo es pēc viņa gan ilgojos, bet nevēlos to pateikt, jo ir bail, ka aizdomas ir pamatotas un viņam nemaz tādu jūtu nav, tādā gadījumā negribu sevi parādīt kā muļķīti, kas iekritusi meistarīga donžuāna tīklos....
Ko domājat jūs?
28.10.2013 15:15 |

Reitings 62
Reģ: 13.12.2012
Adele: Darbs, kurā sanāk, ka viņš ir mans padotais... taču es tur strādāju tikai īslaicīgi, esmu var teikt tur nosūtīta strādāt, kamēr nav atrasts aizvietotājs, pēc tam es atgriezīšos galvenajā ofisā un mums vairs kopā strādāt nesanāks.
Un es saprotu, ka darba attiecības IR riskantas --> līdz šim visiem kolēģiem, kas mēģinājuši kaut kur mani uzaicināt esmu atteikusi, bet šis kaut kā pamanījās aizķerties tālāk kā vajadzētu..

Iespējams, ka vaina tajā, ka pēc pirmās dienas, kad darba bija maz un sanāca pavairāk papļāpāt, es, izdzirdot, ka viņu pametusi meitene, turklāt dienu pirms viņš to bija ieplānojis bildināt un njā pēc tā ir pagājuši 2 gadi.. viņš daudz kam izgāja cauri - viņam bija emocionāli smagi tikt visam pāri....Nu pēc mūsu sarunām un viņa izteikumiem, ka viņš nemeklē attiecības pašlaik (lai gan sarunas gaitā stāstīja par savu mazo radinieci, un to, ka pats sev gribētu meitiņu) es acīmredzot atslābu, jo likās, ka būs draudzīgas attiecības un viņa draudzīgā attieksme nav ar tādu nolūku...

Gurri: Un nebija tā, ka viņš teica, ka mani mīl... tas nebija tāds "es tevi mīlu!" tas bija vairāk...."atceries es teicu, ka ne no kā nebaidos? Ir viena lieta no kuras es šausmīgi baidos, bet tā jau ir notikusi" tad es pajautāju kāda un viņš atbildēja, ka baidās atkal iemīlēties... Tajā vakarā es viņam visas savas šaubas par viņa izteikto vārdu patiesību atklāju: ka tas liekas maz ticami, un ka rodas iespaids, ka viņš ir brunču mednieks, kas girb mani ievilkt gultā, jo viņa flirtēšana, izgājieni un viss pārējais uz to norāda.... viņa atbilde.. aij es pat precīzi neatceros, bet beigās izskanēja frāze kā no grāmatām "...kā sīks puišelis iemīlējos". Njā.... tad es viņam pateicu, ka pus gadu kā minimums nekā mūsu starpā nebūs, jo esam kolēģi un viņš ir labs darbinieks, un vieglas aizraušanās dēļ es negribu riskēt ar to, ka kāds no mums aizietu no darba...

Un es negribu līst tur iekšā, ja tas nav pa īstam - es vnk gribu zināt, kas aiz tā visa slēpjas un tad jau domāt - vai man to vajag vai nē...gribu ar atklātām kārtīm: sekss, mīlestība, derības, lāpīšanās no iepriekšējām attiecībām - man vajag patiesību. Bet es negribu, lai cik savtīgi tas tagad skanētu, es tiešām negribu parādīt, ka viņš ir aizķēris kaut ko manī, varbūt pat tā nav mīlestība, varbūt vnk tā ir iekāre...bet es negribu, lai viņš zina, ka tur kaut kas ir, iekams es nezinu, kas viņam padomā...jo mums kolektīvs mīl baumas un tādas ziņas izplatīsies ātri, man to nevajag, man vajag domāt arī par savu reputāciju... es zinu, ka biju naiva, ka ļāvos mirkļa vājumam un noticēju, ka var cilvēks kā filmās iemīlēties meitenē no pirmā acu skatiena - heh, es arī taču iemīlējos pirmajā reizē no pirmā acu skatiena un likās, ka biju gatava uz visu.... bet vīrieši laikam nav tā iekārtoti... bet kļūdīties ir cilvēcīgi un es tagad gribu kaut kā to šmuci savest kārtībā, tikai nezinu kā, jo mana paranoiskā aizdomība un iztēle, dēļ kuras es jau tik daudz variantus sadomāju bremzē mani, jo es jau arī negribu tā ar nazi atcirst viņam tagad, ka nekas nebūs, ja viņš patiešām ir manī nu teiksim tā... ieskatījies...

Tāpēc arī jautāju jums, jo gribas zināt, kā no malas tas izskatās, ka citas rīkotos, varbūt kādai ir bijusi līdzīga pieredze, vai arī kāda orientējas Skorpionu vīriešu uzvedības paradumos un pateiks vai tas ir normāli priekš viņiem, vai nē :D
28.10.2013 21:12 |

Reitings 669
Reģ: 05.07.2013
Manuprāt, Tu nedaudz pārspīlē. Bet neuztver to aizvainojoši. Es zinu to sajūtu. Jebkuras attiecības sākas ar aizraušanos. Tad vai nu tās pārtop mīlestībā vai spontānās jūtas izgaist, un tad Tu domā, kā man viņš varēja iepatikties. Bet katrā ziņā... es Tev ieteiktu nostrādāt to laiku, kas Tev jāstrādā ar viņu kopā, un tad skatīties, kā viss notiks pēc tam, kad Tu būsi pazudusi no viņa ikdienas. ;) Un ņem to visu vieglāk! Es zinu, ka viegli tā teikt, bet mēģini koncentrēties uz ko svarīgāku. Ja nevaru atslābt, un Tevi tas visu laiku tirda, tad ej, jautā, saki, dari! ;)
28.10.2013 21:19 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Nelasīju visus garos komentārus, bet es daru sekojoši ..
Ja esmu spēris pirmo soli (ko arī daru, jo uzskatu, ka tāds vīrieša pienākums), kas šajā gadījumā bija "netieša atzīšanās", tad gaidu soli/iniciatīvu pretī no sievietes. Ja tāds neseko, tad turpinājuma nav. Un šim solim ir jānāk tuvākajā laikā .. nedēļas ietvaros. Nepatīk man būt uzbāzīgam un tiklīdz nejūtu interesi no sievietes, tā var par mani aizmirst .. tāpēc ledus karalienes man nav bijušas :D Meloju, ir viena bijusi, bet attiecību sākumā nekas neliecināja, ka viņa tāda ir ..
29.10.2013 11:42 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Speeleejas. No pieredzes saku, skorpioni ir taadi baigie tipini, vai nu iemiilas liidz ausiim , vai nu speeleejas staastot piiliites. :D Smiekliigi, bet pavisam nopietni.
29.10.2013 11:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits