Labdien!
Vēršos pie jums ar savu pinķerīgo stāstu, cerībā uzklausīt jūsu viedokļus un idejas, jo es pati savā galviņā esmu jau tik daudzus variantus sadomājusi, ka nezinu, kas ir patiesībā...:( un šķiet, ka sāku iemīlēties. Tiešām vajag viedokli no malas, lai vismaz saprastu ar ko rēķināties!
Tātad, kaut kur mēnesi atpakaļ man darbā parādijās jauns kolēģis: simpātisks, jauks un ļoti apzinīgs un strādīgs puisis. Strādāt kopā vienmēr bija jautri un interesanti, tika pārrunātas vairākas tēmas - viņš pastāstīja par iepriekšējām attiecībām( pietiekami bija kritikas par bijušo, kas viņu nokrāpa)... pastāstīja par nākotnes plāniem... Darba procesā bija visādi joki un ari nevainīgs flirts, pēc darba mani katru reizi pavadīja uz transportu, neaizmirsa padot rociņu, kad peļķe jāapiet, gan kad tr- tā jāiekāpj. Somu arī manā vietā nesa...
4. Vakarā sekoja jau netieša atzīšanās mīlestībā....lai neteiktu vairāk es biju pārsteigta, to es arī viņam pateicu, ka ir pagājušas vien 4 dienas....
Nu jau ir pagājis teju mēnesis, bet mēs nepavadījām tik daudz laika kopā, esmu iemīlējusies, bet ir bail par to, ko šīs attiecības nozīmē viņam. Esmu viņam skaidri un gaiši pajautājusi vai viņam joprojām patīku un atbilde bija jā.
Bet problēma ir tur, ka es atceros viņu stāstām, ka viņš nevēlas attiecības, tiesa - pirms atklāja savas jūtas. Viņam ir arī smags raksturs - tipisks skorpions...
Visvairāk mani šajā visā uztrauc tas, ka nav nekādas komunikācijas ārpus darba, iespējams ka pārspīlēju, bet es redzu ka viņš darbā sarakstās ar draugiem ( ir ieskrējusi prātā doma, ka varbūt viņam ir attiecības ar kādu citu, vai arī draudzeņu atzinumi, ka pēc apraksta viņš atgādina brunču mednieku....), tāpēc neredzu iemeslu kāpēc viņš nevarētu dot kādu ziņu arī man- ja jau viņam ir jūtas pret mani kā viņš to apgalvo, tad jau viņam būtu jāalkst pēc manas kompānijas, jo es pēc viņa gan ilgojos, bet nevēlos to pateikt, jo ir bail, ka aizdomas ir pamatotas un viņam nemaz tādu jūtu nav, tādā gadījumā negribu sevi parādīt kā muļķīti, kas iekritusi meistarīga donžuāna tīklos....
Ko domājat jūs?