Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Narkoze sunim

 
Reitings 588
Reģ: 21.10.2012
Sveikas!
Manam mīļajam sunim un bērnības dienu draugam drīz ieplānota operācija ar narkozi, bet viņš ir jau stipri gados (13 gadi). Ārsti saka - nu operāciju jau taisīsim, narkozi dosim, bet nevar zināt vai pamodīsies pēc tās.
Kādai ir bijusi līdzīga pieredze ar dzīvniekiem, kad tas mīļais draugs ir izturējis operāciju ar narkozi vai gluži otrādi - nepamodies? Man ir ļoti, ļoti bail, tāpēc gribas dzirdēt citu pieredzi, jo no tiem ārstiem neko nevar saprast, runā caur puķēm visu laiku :(
27.10.2013 23:12 |
 
Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Nesen sunim veica operāciju (tūlīt arī būs 13 gadi), stress bija milzīgs, biju pārbijusies līdz ārprātam, bet, paldies Dievam, viss bija kārtībā. Daktere teica, ka suns necelsies kādu dienu pēc narkozes, bet viņš jau pa nakti cēlās kājās un es gāju ar viņu ārā pastaigāt, jo suncis uzstājīgi stāvēja pie durvīm un prasījās ārā :) Daktere teica, ka tas noteikti tāpēc, jo suns jūt, ka visi par viņu ārkārtīgi uztraucās un ļoti mīl, jo parasti tiešām vismaz diennakti pēc narkozes suņi guļot un neceļoties. Tagad viss kārtībā, rēta dzīst labi. Tiešām ļoti, ļoti ceru, ka arī tavs būs veiksmes stāsts.. :)
27.10.2013 23:20 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits