Vot!!!!!!!!! Pamats aizrādīt nevis aizdomāties kāpēc viņš kopā ar mani ir sācis tā dzert? Es taču saku jūsu vainas nekur nav un tāpat ka autorei - nedod dievs pavērt muti un pateikt kaut teikumu ko TU viņā gribi pamainīt. Kretīns, necieņa un šķiršanās.
Nu, tā arī ir, vīrietis pastiprināti lieto alkoholu, jo viņam nepietiek sievietes mīlestības. Vīrieša mīlestības avots ir tikai un vienīgi sieviete.
Vot!!!!!!!!! Pamats aizrādīt nevis aizdomāties kāpēc viņš kopā ar mani ir sācis tā dzert? Es taču saku jūsu vainas nekur nav un tāpat ka autorei - nedod dievs pavērt muti un pateikt kaut teikumu ko TU viņā gribi pamainīt. Kretīns, necieņa un šķiršanās.
Nav jāaizdomājās - pieauguši cilvēki sarunājas. Ja vīrietim ir problēmas ar sievieti, tad par to ir jārunā nevis nemitīgi jācilā glāze. Vīrieši paši vienmēr sūdzas, ka nesaprt, ko sieviete no viņa grib, jo runā caur puķēm, vai dod tikai mājienus. Šeit viņš ielien glāzē un tāpat kā sieviete nesaka neko. Bet protams, protams, ka tā ir tikai sievietes vaina, vai ne, Valfrīd ? Un ja modelis ir nedaudz citādāks? Ja sieviete, piemēram, ēd visu laiku.. Vīrietis nosauks par resnu, pateiks, lai beidz rīt, bet nez vai iedomāsies, ka sieviete ēd, jo nejūt piepildījumu no attiecībām. Jo vairāk viņš viņu sāpina, jo vairāk viņa ēd. Un kurš vīrietis iedomāsies, ka tā ir viņa vaina? Vai tas darbojās tikai pretējā virzienā? Jo sievietes jau vispār it tādas drausmīgas cūkas, ne? Tu tik ļoti esi ieciklējies uz to, ka sievietes ir drausmīgas egoistas, ka neko neredzi no otras puses.
Jūs (9/10) slimīgi uztverat pat niecīgu kritikas devu. Tas ir viens no lielajiem iemesliem kāpēc jūs pašas mokaties ar to ka jūsu vīrieši klusē. Cik te par to nav bijis tēmu! Es viņam tā un šitā, bet viņš maita klusē. Tāpēc arī klusē. Skandālus negribas un testosterons spiež.
Un ja modelis ir nedaudz citādāks? Ja sieviete, piemēram, ēd visu laiku.. Vīrietis nosauks par resnu, pateiks, lai beidz rīt, bet nez vai iedomāsies, ka sieviete ēd, jo nejūt piepildījumu no attiecībām. Jo vairāk viņš viņu sāpina, jo vairāk viņa ēd. Un kurš vīrietis iedomāsies, ka tā ir viņa vaina?
domāju, ka tas ir aizbildinājums drīzāk, jo negribas iet prom/nav vēlmēs sākt kaut ko no sākuma.
Un ja modelis ir nedaudz citādāks? Ja sieviete, piemēram, ēd visu laiku.. Vīrietis nosauks par resnu, pateiks, lai beidz rīt, bet nez vai iedomāsies, ka sieviete ēd, jo nejūt piepildījumu no attiecībām. Jo vairāk viņš viņu sāpina, jo vairāk viņa ēd. Un kurš vīrietis iedomāsies, ka tā ir viņa vaina?
Nu tad ir nedaudz dumji vainot sievieti, ka nelaimīgs, ja nevar pats paņemt savu dzīvi rokās un kaut ko darīt lietas labā,ne? Bet nu labi jau labi, zinu, ka ar tevi nav jēgas diskutēt, tev viss ir tikai un vienīgi melnbalts.
Tavi komentāri ir vienkārši bezmērķīga spriedelēšana un vispārināšana par to, cik sievietes ir sliktas. Katrā situācijā tu saskati sievietes vainu, bet nekad - vīriešu. Tas no sērijas ''cita acī redz skabargu, savā baļķi neredz''.
Katrā situācijā tu saskati sievietes vainu, bet nekad - vīriešu. Tas no sērijas ''cita acī redz skabargu, savā baļķi neredz''.