vīrietis man nerīko super truper pārsteigumus vai neskrien nakts vidū uz veikalu, ja man ko pēkšņi sagribētos, bet viņš dara daudz ko citu manis dēļ. 'bieži vien man kko palīdz, piemēram, nomazgā traukus, plīti, kamēr esmu darbā, un nekad man nav kaut ko teicis vai pārmetis, kāpēc es to neesmu izdarījusi, piemēram, iepriekšējā vakarā. veikalā vnm paņems maisiņus, bet man neļaus nest. ja nu vienīgais būs daudz maisi, tad vienu maziņu man atļaus nest. vnm sabučos mani no rītiem, ja agrāk ceļās. mēs abi neesam super romantiskie, bet viņš mani tik ļoti bieži mīļo vakaros :) sauc jaukos vārdos, bužina mani, kamēr es sāku spiegt. lai arī es varbūt sadaru kādreiz muļķības, bieži kko aizmirstu, nekad uz mani nekliedz un nedusmojas. mūsu attiecības ir kā miera osta. mēs neskaitam to, ko dodam viens otram, bet izbaudām viens otra klātbūtni'. mēs neesam tādi, ka nakts vidū leks no gultas ārā, ja otram uznāks kāda kaprīze, bet nopietnā gadījumā zinu, ka draugs reaģēs. tāpat kā es.
piemēram,'vakariņās kko baigi jauno es netaisu tādēļ, lai tikai pārsteigu draugu, bet tāpēc, ka es to pati vēlos darīt. ja es negribu neko sevisķu taisīt, es vnk izcepšu desiņas un izvārīšu makaronus. un neviens par to neteiks ne vārdiņa. ir mums arī atsevišķi romantiski mirkļi, kad kkur aizbraucam un pavadām laiku tikai divatā.