Viņai tāds hobijs, katru piektdienu kāzas plānot!
Kaut kādā diskusijā Ponija teica ka viss esot izdevies, vai kaut kā tā
Zvejot tevi arī ņem līdzi? Sēdi blakus, siekalojies?
Nekas, būs mācība uz mūžu... Nekad vairs nerūpēšos par vīrieti. Lai viņš rūpējas
Nu tev varbūt tas nešķiet romantiski, bet man gan , nenormāli garšo zivis...... laši, karpas utt. njammiii, njammiiiiMan ar tas šķiet romantiski. Es piemeram tadus sikumus noverteju. Brīvdienā kad iet pēc sava užavas alus pudelītes man atnes piemeram hurmu vai ko xcitu, pat neprasot. Dzimenē rozes dāvina tik cik gadu, un vienmer gultā ieliek no rīta. Nu ir cilvēks centies. Es ar viņa deļ pacenšos. Un nepiļiju par sīkumiem.:)
Draugs saka,ka grib kaut ko garšīgu, bet nezin ko...es saku,lai ņem ko grib..es uzsaucu..pilnīgi dajebko...un ko viņš paņem? siļķi
Mari, tur jau tā lieta! Es pat pati visas kāzas izplānoju, VISU no a līdz z. Es vienmēr par visu parūpējos. Vienīgais, ko viņam vajadzēja, ir parūpēties par mani. Vai es to saņēmu? Nē!!! Nekas, būs mācība uz mūžu... Nekad vairs nerūpēšos par vīrieti. Lai viņš rūpējasVot cūka,atļāvās nebildināt,kad tu jau,viņam nezinot,visu biju izplānojusi. Tu esi labāka par viņu!!!!
Vot cūka,atļāvās nebildināt,kad tu jau,viņam nezinot,visu biju izplānojusi. Tu esi labāka par viņu!!!
Nazīc, viss bija sarunāts un viņš zināja, ka visu gatavojuEs jau saku,ka cūka,jāprec ir pat ja negrib,bet sieviete visu jau sagatavo.
Nazīc, viss bija sarunāts un viņš zināja, ka visu gatavoju