Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

ko vīrieši dara mūsu dēļ?

Reitings 305
Reģ: 18.07.2013
Nepaiet ne dienas, kad COSMO nebūtu diskusijas par tematiem, ar zemtekstu, kā iepriecināt virieti, sagādāt baudu, apmeirināt vai tamlīdzīgi.

Viena izmisīgi meklē vakariņu receptes, lai npdemonstrētu savas izcilās pavārmākslas spējas, cita - pharmatex švammītes, lai noslēptu MR.

Vai un kā vīrieši rūpējas par Jums, domā par dažādiem sīkumiem, lai arī Jums ir patīkami?

Visbeidzot, vai arī diskusijās, kurās dalībnieki ir vīrieši, pamatā tiek apspriests, kā sagādāt manai sievietei kaut ko patīkamu vai tomēr sporta ziņas, auto un tamlīdzīgi temati prevalē?
25.10.2013 13:18 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Atbalsta gan materiāli gan garīgi..
Protams, ikdienā ir visādi pozitīvi sīkumi.. ar viņu ejot jebkur.. vienīgais, kas man ir rokās - tā ir rokassomiņa.. neko smagāku man neļauj rokās paņemt.
Neskatoties uz to, ka esmu okupējusi virtuvi.. reizēm viņš mēdz pārsteigt garšas kārpiņas :)
Reizēm atnāk mājās ar drēbju gabalu un vārdiem - domāju, ka Tev varētu šis labi izskatīties :)
Reizēm uzdāvina skaistu istabaugu, puķes..
Rūpējas, lai būtu silti satērpta..
Nekad nav jālūdzas kaut ko priekš manis izdarīt..
tā varetu rakstīt un rakstīt :)

Protams, viņš visu dienu internetā nemeklēs receptes vakariņām.. bet laba jau nevajag daudz :)
27.10.2013 12:21 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
apmaksā rēķinus par dzīvokli. nesen iedeva naudu,lai eju ar mammu kopā izklaidēties un iepriecinām sevi:)
man tāpat kā natural_girl sagaida trauku kaudzes:D ,ja aizdodos uz pāris dienām prom ciemos:D cīnos ar to,ka ikdienā mēģinu sarunāt traukus mazgāt uz pusēm. bieži vien izdodas pierunāt
27.10.2013 12:43 |

Reitings 2796
Reģ: 20.10.2009
Iepriecina ar dažādām jaukām sms :)
ziedi ik pa laikam, kādi saldumiņi.. :)
ja kkur kopā aizbraucam, tad vnm rūpējas, vai man viss ir ok, vai negribu to, šito vai vēl kko :)

nesen sildīja manas ausis, jo man redz viņas esot aukstas bijušas.. :)) mīļā viņš ir ļoti :)
27.10.2013 12:53 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Vispār jau ir dažādi cilvēku tipi, neatkarīgi no dzimuma, ir tādi, kuri grib dot un kuriem patīk to darīt... un ir tādi, kas vairāk ņem. Vienlīdzība šajā jautājumā ir ļoti reti sastopama, vismaz tādās.. absolūtās vienībās.

Piekrītu Salomē teiktajam. Ja satiekas divi cilvēki un vienam patīk dot un otram ņemt, tad ir perfekti, visi ir laimīgi. Ja nesatiekas tādi, tad jāmeklē tālāk vai jāmainās (lai ko citi teiktu, cilvēki spēj mainīties).

Mans vīrietis māk gan ņmet gan dot un es tāpat. Mums viss līdzsvarā. :D
Viņš manā vietā viemēr mazgā traukus, izņemot glāzes, jo roka nelien iekšā. Sabučo no rīta, gan vakarā, pat ja esmu aizmigusi. Rūpējas, lai man vienmēr ir sliti. Aizved uz kino un pēc tam uz kebabbodi, jo man tā garšo. Pavasarī atnes tuvējā parkā saplūktus sniegpulkstenīšu, vai no tantes pie maximas nopēr puķes un uzdāvina man. Varētu vēl turpināt un turpināt. Viss slēpjas sīkumos.
27.10.2013 15:37 |

Reitings 196
Reģ: 19.07.2009
Lasiju diskusiju un atcerējos par puišu portālu - dzekiem.lv .Interesanti palasīt :)
03.11.2013 22:20 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
vīrietis man nerīko super truper pārsteigumus vai neskrien nakts vidū uz veikalu, ja man ko pēkšņi sagribētos, bet viņš dara daudz ko citu manis dēļ. 'bieži vien man kko palīdz, piemēram, nomazgā traukus, plīti, kamēr esmu darbā, un nekad man nav kaut ko teicis vai pārmetis, kāpēc es to neesmu izdarījusi, piemēram, iepriekšējā vakarā. veikalā vnm paņems maisiņus, bet man neļaus nest. ja nu vienīgais būs daudz maisi, tad vienu maziņu man atļaus nest. vnm sabučos mani no rītiem, ja agrāk ceļās. mēs abi neesam super romantiskie, bet viņš mani tik ļoti bieži mīļo vakaros :) sauc jaukos vārdos, bužina mani, kamēr es sāku spiegt. lai arī es varbūt sadaru kādreiz muļķības, bieži kko aizmirstu, nekad uz mani nekliedz un nedusmojas. mūsu attiecības ir kā miera osta. mēs neskaitam to, ko dodam viens otram, bet izbaudām viens otra klātbūtni'. mēs neesam tādi, ka nakts vidū leks no gultas ārā, ja otram uznāks kāda kaprīze, bet nopietnā gadījumā zinu, ka draugs reaģēs. tāpat kā es.
piemēram,'vakariņās kko baigi jauno es netaisu tādēļ, lai tikai pārsteigu draugu, bet tāpēc, ka es to pati vēlos darīt. ja es negribu neko sevisķu taisīt, es vnk izcepšu desiņas un izvārīšu makaronus. un neviens par to neteiks ne vārdiņa. ir mums arī atsevišķi romantiski mirkļi, kad kkur aizbraucam un pavadām laiku tikai divatā.
06.11.2013 15:44 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits