Man jau šķiet, ka vīrieši ļoti rūpējas par mums, sievietēm. It visā. Savās rūpēs - gan materiāli, gan emocionāli. Vīrietis būs tas, kam justies droši azotē, kad ir uznākusi kārtējā emocionālā, neracionālā lēkme. Vismaz no savas pieredzes es varu teikt - ka vīrietis ļoti rūpējās.
++
Viņās apēd speķi, ko es neēdu. Palīdz man noteisāt savu porciju,kad es to vairs nevaru apēst, bet zinu- ja neizēdīšu, mamma lamās.:D Gatavs aizbraukt uz kolonku,lai nopirku man kaut ko garšīgu nakts vidū.
Reizēm atnāku mājās un man ir sataisīta vanna ar burbuļiem, pēc katras mazgāšanās mani iekrēmo no A-Z. Lielākoties taisa vakariņas, lielākoties tīra māju.....nes man ziedus mājās.
Reizēm,kad kaķis aizvilstās, nāk mani pestīt no viņa nadzīgajiem nagiem. Naktī ceļas un dod man čupu zāļu,ja es klepoju. sasedz mani ik pusstundu,kaut man ir ellīgi karsts, rīta bučas, vakara bučas, pusdienlaika bučas.
Kad čības ir pakāstas, tad nāk mani celt no vnnas ārā un nes uz istabu.:D
labo manus fēnus, lampas, visus manus štrumus, auskarus, jostas, apavus.:D
kad nu es gatavoju, tad vienmēr neaizmirst pateikt,ka vakariņas bija gardas un pasaka paldies.
viņš ir ar mani katru reizi ,kad man ir vnk bēdīgi un gribas paraudāt. paņems klēpī un ļaus bimbot. viņam vienmēr ir loģisks izskaidrojums uz visu un jebkuru situāciju palīdz ieraudzīt no malas.
Pēdējais prieciņš bija,kad viņš mani uziacināja uz Siguldu. Pabaudīt rudens romantiku.:)
Vīrieši dara daudz...tikai jāmāk tas pamanīt.