Cik no jums vecumā līdz 30 g šodien nesmēķē?
... un ir cilvēki kuru viedoklis par mani interesē un tādi, kuru viedoklis neinteresē. Kāda izbrāķējusi? un ja pat tā būtu - kas par to? Man nav jāizpatīk katram un visiem. Cik no jums vecumā līdz 30 g šodien nesmēķē? Vai man būtu jātiecas pēc tādas sievietes atzinības kura bendē savus vēl nedzimušos bērnus? Nafig.
Augšējā lūpu pārī vai apakšējā?
Tātad man bija tasinība - kāda tomēr izbrāķēja, un tagad par to ir kreņķis. Nekas, nepārdzīvo, nav citi s*di, šitie aizmirsīsies.
Jap, šim parametram atbilstu.
Tad jau Tev jātiecas pēc manas atzinības, jo savus vēl neplānotos, nedzimušos bērnus nebendēju.
no kurienes nākotnē normāliem latviešu vīriešiem būtu labāk importēt sievas kurām tomēr vīrietis arī ir vajadzīgs?
aukstumā staigājat ar pliku reproduktīvo sistēmu
Man ir 26 un es nesmēķēju. Patiesībā, nekad to neesmu darījusi, tikai 7 gadu vecumā izmēģināju. Nu, esmu ideāla un derīga?
Domāju - nē. Vēl jūs visas iedzerat un aukstumā staigājat ar pliku reproduktīvo sistēmu. Smēķēšana bija tikai viena no.
Vēl jūs visas ...
Tikai ķibele viena - bērnus negribās.
Neko, vienkārši atzīmēties, ka esmu forša
Varbūt arī esi. Neredzot nevaru novērtēt.
Pat ja tā ir visiem latviešu vīriešiem ar tevi vienu tāpat nepietiks.
Atkal "mēs visas" esam identiskas, vai ne?
Noformulē to savādāk - "vairums/lielākā daļa/nospiedošs vairākums jauno latviešu meiteņu un sieviešu..." bet nesaki VISAS. Nu nekad nav tā, ka VISAS ir vienādas. Izlasu tādu "jūs visas ..." argumentu, negribas vairs uztvert apgalvojumu nopietni vienalga, kas uzrakstīts.