Kādā sakarā man kaut kur būtu jāaizbrauc?
Saprotami, jā... Bet kāpēc mums būtu tas jāzina? Tu tiešām gaidīji, ka tagad visas draudzīgi sāks spriest, kur lai Valfrīds ņem sievu?
Tu neesi Melns?
Nevis tikai Valfrīds, bet - latviešu vīrieši. Jautajums bija uzdots vienkāršs. Varbūt Brazīlija? Varbūt Argentīna?
Jautajums bija uzdots vienkāršs. Varbūt Brazīlija? Varbūt Argentīna?
Ā, šo variantu Tu nemaz nedomāji apskatīt?
Es gribu variantus.
Ļoti gribētos tādam /vecpuisim/ būt. Paldies par laba vēlējumiem! Sliecos domāt, ka mūsdienās precas un "ielīp" attiecībās tikai tie, kuri neprot bez jums iztikt.
/../
Lielākā daļa no jums ir pārāk augstās domās par sevi, ja uzskatāt, ka tas ir kāds pagodinājums vai balva! Pareizi te viens pasen teica, ka ir vēl ļoti diskutējams jautājums, vai ar jums ir grūti bet bez jums nē, vai - otrādi? Pa lielam vienīgais, kur bez jums nevar iztikt, ir bērnu dzemdēšana. Aplauziens - lielai daļai vīriešu šodien tie nav vajadzīgi un kopā ar sīčiem - tā īsti vajadzīgas neesat arī jūs. Vismaz situācijā, kad iedomājaties kačāt pravas, - noteikti nē. Jūs glābj tikai tas, ka lielu daļu latvju vīriešu ir audzinājušas mātes. Rezultāts - tādi pusmazohistiski zem tupeles sēdētāji, kuriem pat patīk, kad viņus čakarē.

Paņem Pasaules atlantu un paskaties, kādas valstis ir pasaulē! Vot tajās arī meklē sev sievu.
Uz mēness apsolos nemeklēt. tik daudz pats saprotu.
Tur ir tukšš.
Hmm.. Pēc rakstības stila izklausies pēc Melnā. Es teiktu, ka šis ir Melnā provocējošais profils. Iespējams, kļūdos.