Vēl cerēju, ka ar jums viss nav TIK ļauni, bet laikam - velti.
Priekš kam? Ja jums ir vienalga - vīrietis vai kaķis?
Vidējais latviešu vīrietis nepiedomā pie sava izskata (jo īpaši 30+ ar alus vēderiem un atkāpušies mati), viņam nepieder bagātības un viņš nav tik ļoti intelektuāls, ko arī pierāda šī diskusija.
Pag, a ko tad Tu gaidīji? Ka visas tagad teiks "Nē, nē, mīļais, Valfrīd, mēs mainīsimies, mums vajag Tevi, tikai nemeklē ukrainietes!!!"?
kurām arī vīrietis ar alus vēderu un bez matiem, kaut ar vienu kāju, vienu roku un vienu aci, ir kas vairāk nekā divkājains kaķa aizvietotājs.
ja šobrīd gribas mājās vēl kādu radībiņu
Diemžēl vīrietis, kurš sūdzas par sievietēm sieviešu forumā, man tādas izjūtas nekad neradīs. Kā jau teicu - īsts vīrietis ir izmirstoša suga.
tikai nemeklē ukrainietes!!
Diemžēl vīrietis, kurš sūdzas par sievietēm sieviešu forumā, man tādas izjūtas nekad neradīs.
Sieviešu forumā sūdzas par sievietēm un jautā, kur meklēt citas sievietes.. Loģika - nekāda.
Vispār ukrainietes jau uzreiz pēcdzimšanas ir kolosālās pavāres un mājsaimnieces! Katru vakaru tādus galdus klās vīrū, ka par roni paliksi!
Es nesūdzos - es uzdevu vienkāršu jautājumu.
Sieviešu forumā sūdzas par sievietēm un jautā, kur meklēt citas sievietes.. Loģika - nekāda.
Kurai skrūvītei galvā ir jātrūkst, lai ar sādu jautājumu uzzīmētos vietā, kur sievietes apspriež kurpes, kontracepciju, tamponus, mēnešreizes un savus ex? Kas Tev te vispār meklējams?