Nu protams neietilpstu ne es ne mani paziņas. Tāpēc jau arī iesāku šādu diskusiju. Tāpēc arī meklēju to vietu, kur atrast to sievieti kura mani un viņus skaidrā prāta gribēs ar visām zeķēm sandalēs un pārējām lietām.
Nu protams neietilpstu ne es ne mani paziņas. Tāpēc jau arī iesāku šādu diskusiju. Tāpēc arī meklēju to vietu, kur atrast to sievieti kura mani un viņus skaidrā prāta gribēs ar visām zeķēm sandalēs un pārējām lietām.
Labojiet mani, ja kļūdos, bet vai tad bērniņu netaisa divatā - sieviete kopā ar vīrieti? Domā tas, ka vīrietis smēķē gan pirms, gan pēc (tikpat labi nesmēķējoša mamma var iet kopā ar ratiem un blakus smēķējošu tēti) ir baigi labi?
Atkal kaut kādi mistiski pārmetumi sievietēm.
9 mēnešus neviens vīrietis savā vēderā bērnu nenēsā. Nevajag putroties.
Nu nezinu. Pazīstu vismaz 5 NORMĀLUS puišus bez pontiem, ar darbu (neuzņēmēji), kuriem vecāki nepārtraukti jautā, kad precēsies, kad būs sieva, gribu mazbērnus, bla, bla, bla. Kāda ir atbilde?
1. Es ar savu ienākumu līmeni nevienai neesmu vajadzīgs.
2. Nevaru atrast nevienu normālu meiteni, kurai būtu vajadzīgs es kā cilvēks..
Tie puišiem visiem ir ap 30!
Komentāri?
Kāds tad viņiem ir tas ienākumu līmenis? Domāju, ka tas ir viņu komplekss - nauda. Vai arī meitenes meklē nepareizajās vietās. Tas pats attiecas uz sievietēm. Abi dzimumu pārstāvji sēž mājās un tā arī viens otru nesatiek. Uz ielas iepazīties tāds mājās sēdētāju vīrietis negribēs, jo ir par kautrīgu, tas pats arī darbā vai jebkurā citā vietā. Atliek vienīgais internets, bet cilvēku neredzot dzīvajā, tu nevari pateikt - patīk tev viņš vai nē. Jā, un vēl kas - vai šie vīrieši sevi ir parādījuši kā cilvēkus? Vai arī viņi mīl bravūrīgi izrādīties (kā mēdz darīt kompleksaini vīrieši), kas , savukkārt, sievietes atbaida.
bez uztūningota BMW
Man ir ideja. Piereģistrējies facebook tūlīt pat un sāc piecirst ārzemju meičām, piemēram, no Ķīnas. Un tad tu te cosmo varētu rakstīt blogu un stāstīt kā tev ar viņām iet
Parasti puiši BEZ PONTIEM, tas nozīmē - bez uztūningota BMW, viens strādā firmā par māju apsaimniekotāju, ģērbjas vienkāršās drēbēs, vienam kurš nostrādāja 5 g. Anglijā lai palīdzētu vecākiem atmaksāt kredītu nav auto, sporto (skrien), uzspēlē biljardu, iet medībās. Tas - tāds vidusmēra paziņas apraksts.
Valfrīd, mūc prom, pretējā gadījumā Kaitiņa pati sev iepūtīs ar gāzes baloniņu!
ej gulēt, rītā taču skolas diena! rītā, parīt varēsi sēdēt sieviešu forumā cik uziet!
Bija viens labs raksts par šo tēmu, bet tagad to blogu nevaru atrast. Īsumā ideja bija tāda, ka daudzi puiši, vīrieši savos jaunību gados tusējas, paspēlējas ar vienu, ar otru, visas atšuj un tikai uz vecumdienām sāk sev meklēt sievieti patstāvīgām attiecībām. Savukārt daudzām meitenēm jau no sākta gala patīk noteiktība. Līdz ar ko meitenes saiet ar normālajiem puišiem, bet tie tusētāji, apčakarētāji.. paliek vieni. Un kam gan vairs vajadzīgs tāds, piemēram, 40 gadīgs "jaunietis"? Tādai pašai 40 gadīgai jaunietei. Bet viņai jau tādā vecumā noteikti ir savi bērni un sava iedzīve, un ne vienmēr ir vēlme pielāgoties kaut kādam vīrišķim.
Tu labaak negribi parunaat par to, kaadi vinji ir kaa cilveeki, nevis ko dara? Vai vinji ir miilji, meedz pietureet durvis tantinjaam, vai miil dziivniekus, vai vinju valoda ir tiira, bez lamuvaardiem, vai vinji liek citiem justies labi vinju klaatbuutnee, vai vinji ciena apkaarteejos, tur soliijumus, nemet atkritumus uz griidas, izsaka kaadreiz kaadu komplimentu, maak klausiities, ne tikai par sevi runaa utt? Taas ir lietas, ko sievietes skataas viirieshos, nevis vai bembim ir uzbliezts superchargeris vai led gaismas pie izpuuteeja.
Nu re. Ja neesi teicamnieks, tad izmetam no skolas vispār! Ko jūs gribat no viņiem? Vai nu ideāls vai - nederīgs? Ja tas ir tas ko jūs skataties vīriešos tad tā ir piesiešanās sīkumiem. Bezceris. Te ir skaidrs ka nekā nebūs.