Un atkal "visiem"
Runa ir par visiem n tūkstošiem latviešu vīriešu kuriem ar vienu sakarīgu sievieti nepietiks, tāpēc arī jautājums - kur ņemt sievietes priekš pārējiem?
Labāk nerisi visu pārējo vīriešu problēmas, tiec galā ar savējām! Gan jau viņi izdomās, kur dabūt sievas (un varbūt pat Latvijā
Domāju - nē. Vēl jūs visas iedzerat un aukstumā staigājat ar pliku reproduktīvo sistēmu. Smēķēšana bija tikai viena no.
Starp citu, latviešu sievietes nejautā, kur atrast vīru, ja nespe'j to atrast LV. Viņas pa taisno sāk apmeklēt iiepazīšanās portālus vai iepazīstas facebook, vai vēl labāk - dodas uz attiecīgo valsti, kur vēlētos dzīvot un tur atrod sev precinieku. Esi jau mēģinājis?
Labojiet mani, ja kļūdos, bet vai tad bērniņu netaisa divatā - sieviete kopā ar vīrieti? Domā tas, ka vīrietis smēķē gan pirms, gan pēc (tikpat labi nesmēķējoša mamma var iet kopā ar ratiem un blakus smēķējošu tēti) ir baigi labi?
Atkal kaut kādi mistiski pārmetumi sievietēm.
Nevaru atrast nevienu normālu meiteni, kurai būtu vajadzīgs es kā cilvēks..
9 mēnešus neviens vīrietis savā vēderā bērnu nenēsā. Nevajag putroties.
Komentāri? Nu neticu, ka Tavi draugi ir labi un jauki. Gan jau augstas prasības pret sievietēm (nederēs parasta sieviete, bet vajag modeli), kaitīgi ieradumi, raksturs u.c.
Bet vai tu pats ietilpsti tai kategorijaa, kas skaitaas normaals puisis? Biezji vien viirieshi maldiigi domaa, ka naudaa ir saals, bet tai pashaa laikaa ar savu pirdeeshanu, atraugaashanos, jeeliem tekstinjiem, dushaa ieshanu reizi nedeeljaa un zekjeem zandaliitees, bikses zekjiitees ir iistais iemesls, kaapeec neviena sieviete skaidraa praataa vinju neveelaas.
Tās nav sandales, tās ir flip flopenes
Nu nezinu. Pazīstu vismaz 5 NORMĀLUS puišus bez pontiem, ar darbu (neuzņēmēji), kuriem vecāki nepārtraukti jautā, kad precēsies, kad būs sieva, gribu mazbērnus, bla, bla, bla. Kāda ir atbilde?
1. Es ar savu ienākumu līmeni nevienai neesmu vajadzīgs.
2. Nevaru atrast nevienu normālu meiteni, kurai būtu vajadzīgs es kā cilvēks..
Tie puišiem visiem ir ap 30!
Komentāri?